Επ' ευκαιρίας των πασχαλινών διακοπών και εν μέσω απογοήτευσης για την φετινή πορεία της Ferrari στην F1 (πιθανόν χαμένη χρονιά όσο αφορά τίτλους και νίκες), αποφάσισα ότι είναι ώρα για μερικές αναβαθμίσεις στις Ferrari μας.
Έτσι έκλεισα πεθερά και γονείς στην κουζίνα να τυλίγουν κοκορέτσια και έστειλα την γυναίκα κομμωτήριο, ώστε να μπορέσω να συντάξω το τρίτο μέρος αυτής της κατασκευής.
Εσωστρέφεια...Το πιο διασκεδαστικό κομμάτι της κατασκευής ενός αυτοκινήτου, κατ' εμέ, είναι η συναρμολόγηση του εσωτερικού.
Ξεκινώντας με την Mythos φρόντισα να διασκεδάσω τον σκουπιδοτενεκέ μου όπου παραλίγο να κατέληγε το εσωτερικό της. Η εφαρμογή αποδεικτικέ μέτρια, όσο και η επίδοση μου στο βάψιμο με μαύρο (semi - gloss της LifeColor) και κόκκινο (της Gunze). To βερνίκι (semi - gloss της Gunze) δεν βελτίωσε την κατάσταση, καθώς άσπρισε, μετά το στέγνωμα. Βρίζοντας (την πεθερά πάντα...), αποφάσισα να περάσω ένα χέρι wax, ώστε να έρθει στα συγκαλά του, το σύστημα. Τελευταίο κτύπημα της κακής μου μοίρας, η μέτρια υφή (μη ρεαλιστική) του υλικού των ζωνών ασφαλείας του τεσσάρων σημείων της Crazy Models.
Μετά την προσθήκη παρελκομένων του εσωτερικού (λεβιέδες, footrest, φωτοχαραγμένο για το χτένι και ένα υποτυπώδες δεματάκι για τα πατάκια), το αποτέλεσμα μοιαζει κάπως έτσι. Δεν έμεινα ικανοποιημένος αλλά αποφάσισα ότι μπορώ να ζήσω με αυτό (όχι με την πεθερά) το εσωτερικό εννοώ.

Στο εσωτερικό της Testarossa η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη. Βασιζόμενος στην εξαιρετική εφαρμογή του κιτ της Tamiya (προσεύχομαι να παρουσιάσει περισσότερα Ευρωπαϊκά σπορ αυτοκίνητα στο μέλλον και όχι άλλες δώδεκα παραλλαγές των διαφορών Skyline - πολύ συμπαθητικό αυτοκίνητο κατά τα άλλα), και την καλυπτικότητα των χρωμάτων της LifeColor (Earth Tan και Brown αντίστοιχα) επάνω σε γκρι αστάρι, δημιουργήθηκε το ακόλουθο.
Στη συνέχεια προστεθήκαν λεπτομέρειες, όπως τα ηχεία από φωτοχαραγμένο, ζώνες δύο σημείων της Crazy Models και το πάτωμα που περάστηκε με την τεχνική του flocking (tan απόχρωση), για την αναπαράσταση της μοκέτας.

Εξωστρέφεια... Ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με τα εξωτερικά. Διαβατήρια, βίζες...., ντουκόχαρτα #1200, #2000 και #3200 βαθμών, για την αφαίρεση των γραμμών του καλουπιού (η λογοκρισία έκοψε τις φωτογραφίες) και ψέκασμα με Zero Grey Primer (από το hiroboy).
To αμάξωμα το οποίο βλέπεται ασταρωμένο, είναι αυτό της 512TR, σε περίπτωση που ξεχάσατε ότι θα εμπλακεί στην κατασκευή και αυτή η νεότερη εκδοχή της Testarossa.

Προτίθεμαι να βάψω την Testarossa και την Mythos με το Zero 323 Ferrari Red (λιγότερο έντονο από το 300 της ίδια εταιρίας), που προσομοιάζει τα χρώματα των αυτοκινήτων της Ferrari την δεκαετία του '80.

Για την 512TR δεν έχω αποφασίσει τα χρώματα του εσωτερικού και εξωτερικού, οπότε περιμένων τις προτάσεις σας.
Αυτά για τώρα, γιατί πρέπει να ετοιμαστώ για την Ανάσταση και η κοπελιά γύρισε από το κομμωτήριο...
Χριστός Ανέστη σε όλους και Χρόνια Πολλά και μην ξεχνάτε
Happy Modeling....