Αποστολέας Θέμα: Bf 109 G-2 - Hasegawa 1/48  (Αναγνώστηκε 25644 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
Απ: Bf 109 G-2 - Hasegawa 1/48
« Απάντηση #75 στις: Μαρτίου 31, 2009, 12:32:05 πμ »
δεν μου μένει αλλο απο το να το βάψω (για τέταρτη φορά!!! :cry:) μαύρο με πορτοκαλί και κόκκινο μότλιγκ!!! :(... ::mpr:: ::mpr::

Καλά, έπρεπε να συμπληρωθούν 5 σελίδες σε αυτό το θέμα για να καταλάβεις επιτέλους ότι αυτό το βάψιμο θέλουμε ....  ::eusa_dance:: ..::thumbleft::

ΑΜΑ το ξεβάψεις να ξέρεις θα ΣΕ βαρέσω  ::mastigoma:: και θα περιποιηθώ τις πληγές σου με pampers
Spoiler (hover to show)

.... Τώρα είναι που θα το ξεβάψει  :mrgreen: :mrgreen:

Ας σοβαρευτούμε λίγο : Θανάση θέλει πράγματι ... ξεβάψιμο πάλι !!!!   :mrgreen: .... ::punch::.... :mrgreen:

Σοβαρά τώρα, στο ξαναείπα δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος επί του θέματος, αλλα η εικόνα μιλάει από μόνη της  ... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά !!!!
Πιστεύω ότι το επίπεδο έχει ξεπεράσει κατά πολύ αυτό πολλών κλασικών αεροπλανάδων ....πχ Liverpool  ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:

Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Αγιος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Θεσσαλονικη
  • Ουκ εν τω πολλω το ευ.
    • Agioplanes
« Απάντηση #76 στις: Μαρτίου 31, 2009, 12:34:08 πμ »
Θαναση μου εκπλικτικο το μοντελο σου, ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: εγω δεν θα σου πω να σταματισεις να φτιαχνεις αρματα και να το γυρισεις στα αεροπλανα, ετσι και αλιως οι δουλειες σου ειναι παραγματι εξαιρετικες.
Φιλε μου ειναι απο τα ομορφοτερα Me 109 που εχω δει, για να πω την αληθεια δεν γνωριζω και πολα απο την συγκεκριμενη θεματολογια για να πω και εγω την γνωμη μου για το σωστο patern της συγκεκριμενης παραλαγης, αυτο το αφηνουμε στα παιδια που ασχολουνται με την συγκκριμενη θεματολογια, απλα εχω να πω οτι ειναι ενα αψογο κασκευαστικα μοντελο φτιαγμενο και βαμενο τελεια. Εχεις κανει φοβερη δουλεια, το βαψιμο σου θα το ζηλευαν παρα πολοι αεροπλαναδες και πρωτος και καλυτερος εγω, εχεις κανει ενα απο τα πιο ρεαλιστικα αποδοσμενα Pre sading που εχω δει, :shock: τα χρωματα δενουν μεταξυ τους με τετοιον τροπο που με κανεις να πιστευω πως εχει χρησημοποιησει καποια τεχνικη που μας την κανεις γαργαρα :roll: και δεν μας αποκαλυπτεις το μυστικο σου. :evil: Να υποθεσω οτι εχεις "σπασει" και τα δυο χρωματα με καποιο τριτο :roll: :roll: :roll:
Τι να πω???
ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ γινετε φανταστικο, τρεμω στην ιδεα πως θα γινει αμα μπουν και οι χαλκομανιες με τα δεκαδες προηδοποιητικα, οταν γινει το Wash, οταν πεσουν οι καπνιες απο τον κινητηρα οταν υποστει το καθε ιδους και μορφης Weathering που ετρωγαν αυτα τα αεροσκαφη...... ::icon_thumright::
Α και μην μασας απο διπλο-τριπλοβαψιματα.........τι να πει και το καημενο το Albatros ::icon_thumright::
και να θημασε φιλε μου, τα παντα κοποις κτονται,
Στο τελος θα εχεις στο ραφι σου ενα πανεμορφο μοντελο (γιατι εσυ θα το τελειωσεις :wink:)(μην βλεπεις τι κανω εγω) :mrgreen: που θα το κοιτας και δεν θα το χωρταινεις.

::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #77 στις: Μαρτίου 31, 2009, 12:51:40 πμ »
δεν μου μένει αλλο απο το να το βάψω (για τέταρτη φορά!!! :cry:) μαύρο με πορτοκαλί και κόκκινο μότλιγκ!!! :(... ::mpr:: ::mpr::

Καλά, έπρεπε να συμπληρωθούν 5 σελίδες σε αυτό το θέμα για να καταλάβεις επιτέλους ότι αυτό το βάψιμο θέλουμε ....  ::eusa_dance:: ..::thumbleft::

ΑΜΑ το ξεβάψεις να ξέρεις θα ΣΕ βαρέσω  ::mastigoma:: και θα περιποιηθώ τις πληγές σου με pampers
Spoiler (hover to show)

.... Τώρα είναι που θα το ξεβάψει  :mrgreen: :mrgreen:

Ας σοβαρευτούμε λίγο : Θανάση θέλει πράγματι ... ξεβάψιμο πάλι !!!!   :mrgreen: .... ::punch::.... :mrgreen:

Σοβαρά τώρα, στο ξαναείπα δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος επί του θέματος, αλλα η εικόνα μιλάει από μόνη της  ... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά !!!!
Πιστεύω ότι το επίπεδο έχει ξεπεράσει κατά πολύ αυτό πολλών κλασικών αεροπλανάδων ....πχ Liverpool  ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:

..παλιοπυραχτήρι Νίκο!!!...νά'σαι καλά!!!... ::icon_thumright::

Θαναση μου εκπλικτικο το μοντελο σου, ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: εγω δεν θα σου πω να σταματισεις να φτιαχνεις αρματα και να το γυρισεις στα αεροπλανα, ετσι και αλιως οι δουλειες σου ειναι παραγματι εξαιρετικες.
Φιλε μου ειναι απο τα ομορφοτερα Me 109 που εχω δει, για να πω την αληθεια δεν γνωριζω και πολα απο την συγκεκριμενη θεματολογια για να πω και εγω την γνωμη μου για το σωστο patern της συγκεκριμενης παραλαγης, αυτο το αφηνουμε στα παιδια που ασχολουνται με την συγκκριμενη θεματολογια, απλα εχω να πω οτι ειναι ενα αψογο κασκευαστικα μοντελο φτιαγμενο και βαμενο τελεια. Εχεις κανει φοβερη δουλεια, το βαψιμο σου θα το ζηλευαν παρα πολοι αεροπλαναδες και πρωτος και καλυτερος εγω, εχεις κανει ενα απο τα πιο ρεαλιστικα αποδοσμενα Pre sading που εχω δει, :shock: τα χρωματα δενουν μεταξυ τους με τετοιον τροπο που με κανεις να πιστευω πως εχει χρησημοποιησει καποια τεχνικη που μας την κανεις γαργαρα :roll: και δεν μας αποκαλυπτεις το μυστικο σου. :evil: Να υποθεσω οτι εχεις "σπασει" και τα δυο χρωματα με καποιο τριτο :roll: :roll: :roll:
Τι να πω???
ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ γινετε φανταστικο, τρεμω στην ιδεα πως θα γινει αμα μπουν και οι χαλκομανιες με τα δεκαδες προηδοποιητικα, οταν γινει το Wash, οταν πεσουν οι καπνιες απο τον κινητηρα οταν υποστει το καθε ιδους και μορφης Weathering που ετρωγαν αυτα τα αεροσκαφη...... ::icon_thumright::
Α και μην μασας απο διπλο-τριπλοβαψιματα.........τι να πει και το καημενο το Albatros ::icon_thumright::
και να θημασε φιλε μου, τα παντα κοποις κτονται,
Στο τελος θα εχεις στο ραφι σου ενα πανεμορφο μοντελο (γιατι εσυ θα το τελειωσεις :wink:)(μην βλεπεις τι κανω εγω) :mrgreen: που θα το κοιτας και δεν θα το χωρταινεις.

::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Μήτσο με κολακεύεις!!! :oops:..ειδικά όταν διαβάζω λόγια απο εσένα και την αξιοθαύμαστη δουλειά σου, σε τέτοι σημείο που εγώ κι ο  Ορέστης καταντήσαμε σαν τους παπαράτσι , μπάς και κλεψουμε καμια φωτό απο το κατασκεύασμα για να την ποστάρουμε πρώτοι!!! :mrgreen:...όσο για τεχνική δεν έκανα κάτι σπουδαίο!...αν παρατήρησες πιο πάνω έγραψα ότι "κατέβασα" έναν τόνο το μότλιγκ...αυτό έγινε ψεκάζοντας ένα διαφανές στρώμα (trasparent) απο RLM 76 πάνω στο μοτλιγκ γιατι ήταν έντονη η αντίθεση και δεν μου "καθόταν" καλά!..αυτο μόνο!...να'σαι καλά Μήτσο και πολύ σύντομα να δουμε το δικό σου δημιούργημα τελειωμένο!!! ::salut:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #78 στις: Μαρτίου 31, 2009, 12:55:35 πμ »
κι εσύ τέκνον Βρούτε;!!! :shock: :shock:...τέλος!!...
τα νεύρα μου γίνανε τσατάλια!!!  ::bat::

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

άτιμη φάρα οι αεροπλανάδες.....

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #79 στις: Μαρτίου 31, 2009, 01:03:36 πμ »
κι εσύ τέκνον Βρούτε;!!! :shock: :shock:...τέλος!!...
τα νεύρα μου γίνανε τσατάλια!!!  ::bat::

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

άτιμη φάρα οι αεροπλανάδες.....

απάτη!!!...με κατατρόμαξες!!!...πάνω στην ώρα που έψαχνα κάποιον για αλληλεγγύη!!!  :mrgreen:(κατά προτίμηση αρματα!) :mrgreen:

Amelia

• Επισκέπτης
« Απάντηση #80 στις: Μαρτίου 31, 2009, 03:53:51 μμ »
θαναση  παραπαραπαρα πολυ ωραια δουλεια.αν και δεν ειδα τις δουλειες ολων ακομα το δικο σου μοντελο ειναι το πιο πανεμορφο,καθαρο,λεπτομερες.αν και αρματας νομιζω πως εχεις μελλον στα αεροπλανα..... 

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #81 στις: Μαρτίου 31, 2009, 04:19:08 μμ »
Αν και προδότης, εχεις κάνει πολύ καλή δουλειά,τώρα είδα το θέμα, ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Καλή συνεχεία ταναση 
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #82 στις: Μαρτίου 31, 2009, 05:09:23 μμ »
Amelia, Γιάννηδες ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #83 στις: Μαρτίου 31, 2009, 05:30:01 μμ »
θαναση  παραπαραπαρα πολυ ωραια δουλεια.αν και δεν ειδα τις δουλειες ολων ακομα το δικο σου μοντελο ειναι το πιο πανεμορφο,καθαρο,λεπτομερες.αν και αρματας νομιζω πως εχεις μελλον στα αεροπλανα..... 

.... και στη Γιάρο έχει μέλλον !!!

Εκεί στην εξορία .....  ::director::  ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΡΜΑΤΑ .... ΟΥΡΤ βρε !!!  :mrgreen: :mrgreen:

Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Ορεστης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #84 στις: Μαρτίου 31, 2009, 06:48:52 μμ »
Σάκη θα "παρατήσω"τα αεροπλάνα και θα φτιάχνω κάρα βλέποντας δουλειές σαν την δική σου.!!!! :shock: :shock:

Στις φωτό όμως να μειώνεις τον φωτισμό από την φωτογραφική μηχανή. 8) Καλό εεεεεε;;;

Μπράβο φίλε.Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::.

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #85 στις: Μαρτίου 31, 2009, 06:52:34 μμ »
Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο βάψιμο Σάκη!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #86 στις: Μαρτίου 31, 2009, 08:52:05 μμ »
............................

Αυτό ήταν το ζητούμενο.... γι' αυτό τον  ::mastigoma::  τώρα που απουσιάζει ο Γιαβάσης  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #87 στις: Απριλίου 06, 2009, 10:55:26 μμ »
............................

Αυτό ήταν το ζητούμενο.... γι' αυτό τον  ::mastigoma::  τώρα που απουσιάζει ο Γιαβάσης  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

το μεγάλο μάτι βλέπει Στέλιο!...μην ανησυχείς!!! :wink: :mrgreen:....

..update όπου , έφτιαξα custom μάσκες για τα εθνόσημα αρχίζοντας απο τον κορμό....

επιπλεόν και με την πικάσο (ή Νταλί! :?) τεχνική   :mrgreen:..βάφτηκε το καπάκιον του κινητήρρρρρ!!!....

..αυτα προς το παρόν!... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #88 στις: Απριλίου 06, 2009, 11:17:11 μμ »
Πόλυ ωραία δουλειά και ΑΠΙΘΑΝΟ βάψιμο.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: 
Την μουτσούνα πως την έβαψες;

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #89 στις: Απριλίου 06, 2009, 11:21:27 μμ »
Να βάλω πάλι τις φωνές ????????????????

Το δεύτερο δεν φιτάχνεις ???????

Για πρόσεξε λίγο. Μήπως, λέω μήπως παρατηρείς κάτι ???????

Ετοιμάζω το μαστήγιο, γιατί τώρα πια δεν διορθώνεται.

Απο την άλλη, όμως πολλοί θα το δουν και λίγοι θα το καταλάβουν.

Και για να πω όμως και έναν καλό λόγο, το καπάκι το έβαψες ΑΨΟΓΑ  ::icon_thumright::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #90 στις: Απριλίου 06, 2009, 11:30:56 μμ »

Και για να πω όμως και έναν καλό λόγο, το καπάκι το έβαψες ΑΨΟΓΑ  ::icon_thumright::

Ααααααααχχχχχχχχ βρε Θανάση , την τεχνική του Νταλί έπρεπε να την επεκτείνεις μέχρι το άσπρο του ρύγχους .....  ::eusa_naughty::

Αυτό τί σημαίνει ;;;;   ::director::  ΞΕΒΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ  !!!   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πέρα από τη πλάκα είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης από τον Μποζίνη  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Nikolas Kostoulas

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #91 στις: Απριλίου 06, 2009, 11:32:02 μμ »

Το δεύτερο δεν φιτάχνεις ???????

(Image removed from quote.)

...δεν κάνω τελικά το δεύτερο Στέλιο!...με τα τόσα reset, πέον άλλαξα γνώμη!!!...άλλωστε φαίνεται και απο τα διαφορετικά εθνόσημα που έβαλα! ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:...το φυστικοανθρακί με λιλά αποχρώσεις θα του πήγαινε;! :roll: :roll: :lol: :mrgreen:...

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #92 στις: Απριλίου 06, 2009, 11:40:55 μμ »
Δεν φτιάχνεις το δεύτερο ????????

Αυτό το λένε πιο μπροστά, για να μην φωνάζω άδικα.

Το φυστικοανθρακί με λιλά αποχρώσεις, με μπέρδεψε τώρα. Για πες μας πιο φτιάχνεις ????
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #93 στις: Απριλίου 07, 2009, 12:03:39 πμ »

Ααααααααχχχχχχχχ βρε Θανάση , την τεχνική του Νταλί έπρεπε να την επεκτείνεις μέχρι το άσπρο του ρύγχους .....  ::eusa_naughty::

Αυτό τί σημαίνει ;;;;   ::director::  ΞΕΒΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ  !!!   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πέρα από τη πλάκα είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης από τον Μποζίνη  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Νίκο ευχαριστώ πολύ!... ::salut::

Πόλυ ωραία δουλειά και ΑΠΙΘΑΝΟ βάψιμο.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: 
Την μουτσούνα πως την έβαψες;

...ευχαριστώ φίλε!...το βάψιμο έγινε με 3 μηδενικα πινέλο και lifecolor χρώμα.... ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #94 στις: Απριλίου 07, 2009, 12:21:07 πμ »
Σάκη, το'χεις ρε φίλε το αεροπλανικό στο αίμα σου τελικά!

Καταπληκτική δουλειά έως τώρα, μπράβο!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Γιάννης Γιαβάσης

Amelia

• Επισκέπτης
« Απάντηση #95 στις: Απριλίου 07, 2009, 12:38:13 πμ »
Λοιπον Θαναση συνεχιζεις την εκπληκτικη δουλεια με πολυ μερακι και αψογη τεχνικη, ειδικα το βαψιμο με το πινελο.
Εξακολουθει για μενα να ειναι το ομορφοτερο Me 109 του group build. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος NebelWerfer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Riyadh
« Απάντηση #96 στις: Απριλίου 07, 2009, 01:06:35 πμ »
Ταναση μην μας εγκαταλειπεις.....

Πολυ ωραια δουλεια φιλε!Ειδικα στην μυτη  :shock:
 ::eusa_clap::
Αλβινος
  [img]http://www.modelclub.gr/images/bob.jpg

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #97 στις: Απριλίου 07, 2009, 01:11:39 πμ »
Εσύ μάλλον για κέντημα το πέρασες... ::glossa:: και κέντησες τελικά  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Ορεστης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #98 στις: Απριλίου 07, 2009, 04:14:31 μμ »
Φίλε σταματάω τα μοντέλα και θα κάνω φραπέδες με αυτά που βλέπω. :shock: :shock: :shock: :shock:

Το "πινέλο" με τρέλανε Σάκη, όπως και όλο το βάψιμο της παραλλαγής δηλαδή!!!Ένα μεγάλο Μ Π Ρ Α Β Ο

από εμένα. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::.

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #99 στις: Απριλίου 07, 2009, 09:03:06 μμ »
Γιάννη, Amelia, ʼλβι, Φιλίππα, Ορέστη ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!....
Δυο ακόμη φωτό γιατι είχαμε μια ψυλομετατοπισούλα των εθνοσήμων στην σωστή τους θέση!... :lol: :lol: :lol:

...συνεχίζεται!.... ::icon_thumright::

Tags: bf-109 bf 109 me-109