Αποστολέας Θέμα: Στιγμές ....παρέα με ενα Wespe και Palette Schwarzkopf  (Αναγνώστηκε 1099 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
Στιγμές ....παρέα με ενα Wespe και Palette Schwarzkopf
« στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 03:00:24 πμ »
Ένα πόλυ παλιό μοντέλο μου βαμένο με σμάλτα και πινέλο όταν ήμουν 8 χρονών....

Το έφερα απο το νησί μου τώρα που γυρισα απο τις γιορτες...

Μια στιγμή βαρεμαρας

το Wespe διπλα μου........και ενω ..... πηρε το ματι μου την λακ  στο μπανιο (να και μια φορα που χαιρομαι που θα την μυρισω και δεν θα με πειραξει που θα ντουμανιασει το σπιτι)

Και ετσι λοιπον ξεκινησα την 1η μου αποπειρα με την θρυλικη πλεον ΛΑΚ

To αποτελεσμα ειναι αυτο

Θελω σχολια παρατηρησεις και συμβουλες για το πως να το συνεχισω μιας και δεν εχω ιδεα τι να κανω.. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Manos T.

• Scale 1/144
  • *
Απ: Στιγμές .... παρέα με ενα Wespe και palette schwarzkopf
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 06:57:07 μμ »
Ειμαι γενικα ασχετος με το θεμα weathering(τωρα τα προσπαθω και εγω) και σαν ασχετη θα θελα να ληφθει η γνωμη μου :mrgreen:

Ειναι παρα πολυ ωραιο το αποτελεσμα και νομιζω φιλε μου πως τα εχεις καταφερει πολυ καλά...!!!
Το μονο που με χαλαει(οπτικα και μόνο) και δεν ξέρω αν ειναι και σωστο, ειναι το γεγονος οτι γυρω απο τα σηματα και του αριθμους φαινεται ενα κυκλικο περιγραμα. Αυτο δεν μου φαινεται και πολυ αληθοφανες και ξεχωριζει...τραβοντας το ματι εκει σε κατι που ειναιι ανορθοδοξο. Εκτος και αν συνηθιζαν να καθαριζουν ετσι περιμετρικα των σηματων...

Δεν ξερω αν ειναι ξεκαθαρο οπως το γραφω... ελπιζω να μην τιθεται θέμα παρεξηγησης... μια απλη παρατηρηση εκανα...

Κατα τα αλλα σε αλλα σημεια, εμενα το αποτελεσμα με ικανοποιει και με το παραπανω...

Tags: