Αποστολέας Θέμα: Messerschmitt Bf-109 E3... Η ΓΙΑΠΩΝΕΖΑ !!!  (Αναγνώστηκε 16183 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Amelia

• Επισκέπτης
Απ: Messerschmitt Bf-109 E3... Η ΓΙΑΠΩΝΕΖΑ !!!
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 31, 2009, 03:15:19 μμ »
αγαπητε στελιο οραιος πινακας οργανων.οι ζωνες στο καθισμα με εντυπωσιασαν.κοιτωντας τωρα το κιτ μου (της hasegawa 1:48)ειδα πως εχει αρκετες λεπτομερειες (στο cockpit)          και μιας και δεν εχω και πολυ χρονο  και τεχνικες ικανοτητες για να βαλω και βελτιωτικα λεω να δουλεψω απλα το μοντελακι. να εχει ενα καθαρο αποτελεσμα και καλο βαψηματακι  και θα ειμαι ευχαριστιμενη.αν και σε σχεση μ αυτα που βλεπω απο εσας η δικια μου μπουγατσα θα ειναι λιγο light......

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 31, 2009, 03:29:49 μμ »
αγαπητε στελιο οραιος πινακας οργανων.οι ζωνες στο καθισμα με εντυπωσιασαν.κοιτωντας τωρα το κιτ μου (της hasegawa 1:48)ειδα πως εχει αρκετες λεπτομερειες (στο cockpit)          και μιας και δεν εχω και πολυ χρονο  και τεχνικες ικανοτητες για να βαλω και βελτιωτικα λεω να δουλεψω απλα το μοντελακι. να εχει ενα καθαρο αποτελεσμα και καλο βαψηματακι  και θα ειμαι ευχαριστιμενη.αν και σε σχεση μ αυτα που βλεπω απο εσας η δικια μου μπουγατσα θα ειναι λιγο light......

Κοίτα να δεις "Amelia" (το κανονικό σου όνομα ?  Μπορει και να  μας είπες, αλλά δεν το θυμάμαι, συγνώμη  :oops: ) όλοι από τα light ξεκινήσαμε. Μετά πήγαμε στα πιο hot. Αν και προσωπικά προτιμώ τα light, ακόμα.

Πάντως η προσέγγισή σου στο θέμα είναι αυτή που πρέπει.  ::icon_thumright::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 31, 2009, 03:40:05 μμ »
Πολύ ωραία η κατασκευή ως τώρα. Ιδιαίτερα ρεαλιστικές οι ζώνες, νομίζω ανεβάζουν κάθετα την εικόνα του (ήδη καλοβαμμένου) κόκπιτ.

Όσο για το αναμενόμενο camo, καλό κουράγιο και... σταθερό χέρι! Αν και νομίζω ότι έχεις λίγο χρόνο ως εκείνο το σημείο. Λίγες αναπνοές (ιαπωνικού τύπου, κοιλιακές...) θα βοηθήσουν στο αερογράφισμα...

Καλή συνέχεια λοιπόν!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 31, 2009, 03:48:07 μμ »
Ευχαριστώ Γιάννη για τα καλά σου λόγια.   ::thanks_smilie::

Οι ασκήσεις αναπνοής θα μου χρειασθούν σίγουρα, γιατί θα επιχειρήσω τέτοιο camo για πρώτη φορά.  :wink:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 31, 2009, 04:20:50 μμ »
Πολύ μου άρεσε ο πίνακας οργάνων, καθώς και το υπόλοιπο πιλοτήριο.
Το πρόβλημα με την εφαρμογή πάντως που αναφέρεις, με παραξένεψε αρκετά, μιας και έχω φτιάξει δύο 109 της Tamiya και δεν αντιμετώπισα κάτι τέτοιο. Ούτε καν στόκο δεν χρησιμοποίησα!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 31, 2009, 04:26:09 μμ »
Οι ασκήσεις αναπνοής θα μου χρειασθούν σίγουρα, γιατί θα επιχειρήσω τέτοιο camo για πρώτη φορά.  :wink:
Για να καταλάβω. Μιλάμε για το RLM74-75-76 με mottling στα πλαϊνά; Ελα βρε Στέλιο, τσακ μπαμ θα το βγάλεις για πλάκα, ειδικά στην 1/48. Πτέρυγες και άτρακτος μασκάρισμα με χαρτί και blue tack και για το mottling αραιωμένο χρώμα 1-2 φορές παραπάνω από το κανονικό, υπομονή, 2-3 λεπτά δοκιμές σε ένα φύλλο πλαστικού και μετά θα φύγει νεράκι, ούτε θα το καταλάβεις. Εδώ έβαψες τον πίνακα που είναι σα μερμύγκι, τον βλέπω και δακρύζω!

λεω να δουλεψω απλα το μοντελακι. να εχει ενα καθαρο αποτελεσμα και καλο βαψηματακι 
Ετσι μπράβο. Ξεκίνα απλά και όλα θα έρθουν στην ώρα τους.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 31, 2009, 06:13:36 μμ »
 ::arrowred::  ALEX, το πρόβλημα που λέω ίσως οφείλεται σε κακές συνθήκες αποθήκευσης του κιτ. Τα δύο μισά της ατράκτου ήταν κάπως στρεβλωμένες γι' αυτό και δεν εφάρμοζαν καλά. Ούτε εγώ χρειάσθηκε να βάλω στόκο, παρά μόνο στο κάτω μέρος, όταν τοποθέτησα το μονοκόματο κομμάτι των φτερών (θα βάλω φωτο στην πορεία).

::arrowred::  ΓΚΟΝΤΟΓΚιε, το βάψιμο της splinter παραλλαγής δεν με φοβίζει, το έχω ξανακάνει, εκείνο που δεν έκανα είναι το mottling, αλλά έχω τον infinity που πιστεύω ότι θα με βοηθήσει και δεν θα συσκολευτώ. Για κάτι τέτοια τον πήρα άλλωστε.

Spoiler (hover to show)
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #32 στις: Απριλίου 24, 2009, 06:04:50 μμ »
Συνέχεια και στην δική μου μπουγάτσα (καιρός ήταν).

Παιδεύτηκα αρκετό καιρό μέχρι να καταλήξω τι θα κάνω σχετικά με τα σήματα. Αυτά που είχα δεν ταίριαζαν, προσπάθησα να τα κάνω «ψεκαστά» άλλα δεν μπορούσα να βγάλω σωστούς κύκλους (τα εργαλεία που έχω είτε δεν βγάζανε την σωστή διάμετρο είτε εγώ δεν μπορούσα να τα καταφέρω). Είπα να βάψω πρώτα το κόκκινο και μετά να το καλύψω με κάτι αυτοκόλλητα στρογγυλά χαρτάκια που πήρα από το βιβλιοπωλείο, αλλά όταν τα αφαιρούσα μου σήκωναν το χρώμα. Τελικά με προμήθευσε με σήματα ο Γιαβάσης (ευχαριστώ ΄΄λατρεία΄΄), οπότε προχώρησα στο βάψιμο.

Αρχικά έγιναν «προσκιάσεις» με μαύρο Η 12  της Qunze. Στην συνέχεια η κάτω επιφάνεια και τα πλευρά της ατράκτου, όπως και το ουραίο, ψεκάστηκαν με το RLM 65 (H 67 της Qunze),

[imgt]http://i216.photobucket.com/albums/cc70/stelioslazarakis/Bf%20109%20E%203/011.jpg[/imgt]  [imgt]http://i216.photobucket.com/albums/cc70/stelioslazarakis/Bf%20109%20E%203/019.jpg[/imgt]  [imgt]http://i216.photobucket.com/albums/cc70/stelioslazarakis/Bf%20109%20E%203/021.jpg[/imgt]

Επόμενο και τελευταίο μέχρι στιγμής βήμα ήταν να βάψω το μοντλ της ατράκτου, σύμφωνα με την παρακάτω φωτογραφία.

Ψέκασα με RLM 75 (H 69 της Qunze) και με RLM 74 (H 68 της Qunze) και στην συνέχεια για να «σβήσει» η αντίθεση που έκαναν τα δύο γκρι με το βασικό χρώμα της ατράκτου, έκανα ένα «αχνό» ψέκασμα με το βασικό (RLM 65).

[imgt]http://i216.photobucket.com/albums/cc70/stelioslazarakis/Bf%20109%20E%203/023.jpg[/imgt] [imgt] http://i216.photobucket.com/albums/cc70/stelioslazarakis/Bf%20109%20E%203/022.jpg
[/imgt]
Γνώμες, υποδείξεις, συμβουλές, αλλά και  ::mastigoma:: ::mastigoma:: (άντε Τανάση ήρθε η ώρα να βγάλεις τα «δανικά»  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:) ευπρόσδεκτα.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #33 στις: Απριλίου 24, 2009, 06:44:19 μμ »
Α! καλά, μας παραμυθιάζεις μου φαίνεται...  :mrgreen:
Κάνεις 20 μέρες να ποστάρεις...γιατί σε παιδεύουν τα σήματα...και τελικά μας δείχνεις φωτό χωρίς σήματα  :evil:  ::mastigoma:: ::mastigoma:: ::violent1:: ::violent1:: ::violent1::

Πάντως η μακαρονάδα σου άψογη. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Τώρα βέβαια μπουγάτσα-μακαρόνι πρώτη φορά βλέπω   :roll: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #34 στις: Απριλίου 24, 2009, 08:32:49 μμ »
ΑΨΟΓΟΣ! Αυτό είναι βρε που φοβόσουνα; Αντε! Για συνέχα το λίγο πιο γρήγορα παρακαλώ...

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #35 στις: Απριλίου 24, 2009, 08:47:09 μμ »
Είχαμε τον Γιαβάση εδώ στον Βορρά μας ξύπνησε και ο Γιαπωνέζος ... Ε ρε τι γούστα θα δούμε ..

Αν και στα αεροπλανικά δεν είμαι έμπειρος, μέχρι στιγμής το βάψιμο μου αρέσει πολύ και το βρίσκω σωστό  ::icon_thumright::

Καλή συνέχεια Στέλιο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #36 στις: Απριλίου 24, 2009, 09:23:11 μμ »
Πολύ ωραίο το βάψιμο δικέ μου. Αν θυμάμαι καλά ανησυχούσες αλλά έγινε πολύ ωραίο.
Αλλά λύσε μας μια απορία. Πρώτα έβαλες τα σήματα και μετά έβαψες απο πάνω :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος soumi

• Scale 1/48
  • *
  • >Για ολους τους φίλους Γιώργος
« Απάντηση #37 στις: Απριλίου 25, 2009, 12:20:39 μμ »
μπραβο στελιο πολυ ωραίο βαψιμο ,

μου βρήκες καμιά σβάστικα ?
[img width=202 height=120]http://i481.photobucket.com/albums/rr175/TheiosNontas/airfix%20the%20new%20era_zpsm6mcf13p.gif[

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #38 στις: Απριλίου 25, 2009, 11:34:09 μμ »
... βλέπω μαθαίνεις από τον Μποζίνη  ::glossa:: ......   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πάντως για να του ανταποδώσεις θα πρέπει να του μάθεις την τεχνική με τη ... λάσπη   :mrgreen:

Κατα τ΄άλλα το βάψιμο βγήκε πολύ καλό  !!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Nikolas Kostoulas

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #39 στις: Απριλίου 26, 2009, 12:05:35 πμ »
 ::arrowred:: Φίλιππα και dtg, μου φαίνεται ότι πρέπει να πάτε σε οφθαλμίατρο. Καλά ολόκληρα σήματα δεν τα βλέπετε ?????  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αφού βρήκα έτοιμα θα βάλω αυτά, στο τέλος όμως.

::arrowred:: Γρηγόρη, εδώ στον βορρά έχουμε τον Γιαβάση, τον Ορέστη και άλλους αεροπλανάδες που για να τους φτάσω θα πρέπει να ανέβω πολλά σκαλοπάτια ακόμα.

::arrowred:: ΓΚΟΝΤΟΓΚαρε, φοβερό εργαλείο ο infinity. Αν μάθεις να τον δουλεύεις σωστά, σε κάνει μάγκα κι ας μην είσαι (όπως εγώ). Πρώτη φορά τον δούλεψα και με ενθουσίασε.

::arrowred:: Soumi σβάστικες προμηθεύτηκες, οπότε προχώρα και την δική σου μπουγάτσα τώρα.

::arrowred:: Νι_Κο, εδώ μέσα ο ένας μαθαίνει από τον άλλο, η αλήθεια είναι ότι κάτι πήρα και από τον Μποζίνη.  :wink:
Όσο για την λάσπη θα σας πω την καλύτερη τεχνική... απλά ανακατέβεις κοκοκόψια με ψιψιψινια σε αναλογία 1:3, τα βάζεις όλα μαζι σε ένα σέϊκερ με δύο μεζούρες ρούμι και τρεις πρέζες από τις γνωστές σκόνες του MIG, τα κουνάς με μεγάλη ένταση για 13΄και 47΄΄ ακριβώς  και έχεις την πιο αληθοφανή λάσπη.  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.  ::thanx:: ::thanx:: ::thanx::

Η συνέχεια σε λίγες μέρες με την σπλιντερ παραλλαγή.  ::salut:: ::salut:: ::salut::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος vassilios

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #40 στις: Απριλίου 26, 2009, 12:56:57 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Βέβαια για μένα η ορολογία, και μόνο, είναι Κινέζικα

Τι να κάνω ο τραινάς  :roll:
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.
Διώξτε τους πολιτικούς.
ΓΟΥΔΙ - ΓΟΥΔΙ - ΓΟΥΔΙ
Η δημοκρατία πηγάζει από το λαό και όχι από τους έμμισθους πολιτικούς και τα φερέφωνα τους.

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #41 στις: Απριλίου 26, 2009, 09:33:43 πμ »
Λάσπωμα, καπνιές και διαροές λαδιών σε τραίνο πώς θα σου φαινόταν;

Αποσυνδεδεμένος Αγιος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Θεσσαλονικη
  • Ουκ εν τω πολλω το ευ.
    • Agioplanes
« Απάντηση #42 στις: Απριλίου 27, 2009, 11:16:36 πμ »
Πολυ οραια δουλεια Στελιο μπραβο, εκπληκτικο μοτλινκ,  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
μια ερωτηση, πρωτα εβαψες την αριστερη πλευρα και μετα την δεξια?

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #43 στις: Απριλίου 27, 2009, 11:53:28 πμ »
Πολυ οραια δουλεια Στελιο μπραβο, εκπληκτικο μοτλινκ,  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη.  ::salut::

Να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι ποιά πλευρά έβαψα πρώτα. Αλλά για ρωτάς ?  (με έκανες να κοιτάω τις φωτογραφίες για ώρα μήπως και καταλάβω τον λόγο)
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Αγιος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Θεσσαλονικη
  • Ουκ εν τω πολλω το ευ.
    • Agioplanes
« Απάντηση #44 στις: Απριλίου 27, 2009, 12:43:17 μμ »

Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη.  ::salut::

Να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι ποιά πλευρά έβαψα πρώτα. Αλλά για ρωτάς ?  (με έκανες να κοιτάω τις φωτογραφίες για ώρα μήπως και καταλάβω τον λόγο)

Συγνωμη Στελιο μου δεν ηθελα να σε προβληματισω, μην δινεις σημασια , η δουλεια σου ειναι ΑΨΟΓΗ, ο λογος που ροταω ειναι οτι η αποδοση στο μοτλινκ δειχνει στην μια πλευρα πιο "σφιγμενο" χερι που σιγα σιγα "παιρνει το κολαι" και στην επομενη γινεται με μεγαλητερη ανεση. Αυτο ειναι κατι που δεν εχει καμια σημασια για το μοντελο και φυσικα καμια επιπτωση στο αψογο φινιρισμα που εχεις πετυχει, ειναι μια τεχνικη λεπτομερια (ασημαντη) που δειχνει απλα τον τροπο που δουλεψες σε κατι "κολημενους" τυπους ( Αγιογραφους) που
συνηθισαν να αναλυουν την "πινελια" προκειμενου να ανακλυψουν τα "μυστικα"  αλα και τον τροπο εργασιας αυτου που δημιουργησε το συγκεκριμενο εργο με αποτερο σκοπο να "κλεψουν" τεχνικες.
Συγνωμη για την αναστατωση πες πως δεν το ρωτησα καθολου. ::salut:: ::salut:: ::salut::
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #45 στις: Απριλίου 27, 2009, 03:00:14 μμ »
Ρε συ, μήπως έχεις βάλει καμιά κάμερα μέσα στο εργαστήριό μου ?  Τα πράγματα έγιναν ακριβώς όπως τα περιγράφεις. Είναι η πρώτη φορά που βάφω ουσιαστικά με τον INFINITY  και πρώτη φορά που επιχειρώ μοτλινγκ, γι' αυτό πιο πάνω είπα ότι έχω λίγο άγχος για το πως θα βγει το αποτέλεσμα. Είναι αλήθεια ότι στην αρχή ήμουν λίγο σφιγμένος, αλλά όσο προχωρούσε το βάψιμο και έβλεπα ότι όλα πήγαιναν καλά για πρώτη φορά και με ιακανοποιούσε το αποτέλεσμα, τόσο ανέβαινε και η ψυχολογία μου και έβαφα πιο άνετα.

Είσαι γάτος πάντως.  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::   Πες μου τώρα και ποιά πλευρά έβαψα πρώτη, γιατί δεν θυμάμαι  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #46 στις: Απριλίου 28, 2009, 10:30:22 πμ »
Τα βλέπετε με τον Infinity; Για να μη λέτε πως υπερβάλλω!

Πάντως Στέλιο πέρα από τον αερογράφο, το έχεις το χέρι. Και βρωμόχερο μάλιστα...

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #47 στις: Μαΐου 21, 2009, 09:42:55 μμ »
Συνέχισα το βάψιμο με την σπλίντερ παραλλαγή με RLM 74 & RLM 75 και όλα πήγαν μια χαρά....
[imgt]

http://i216.photobucket.com/albums/cc70/stelioslazarakis/Bf%20109%20E%203/026.jpg[/imgt] [imgt]http://i216.photobucket.com/albums/cc70/stelioslazarakis/Bf%20109%20E%203/025.jpg[/imgt] [imgt]http://i216.photobucket.com/albums/cc70/stelioslazarakis/Bf%20109%20E%203/024.jpg[/imgt]

Στην συνέχεια έβαψα μια λουρίδα λευκό στο πίσω μέρος της ατράκτου για τοποθετήσω επάνω την κόκκινη λουρίδα και πέρασα ακρυλικό γυαλιστερό βερνίκι και ξεκίνησα για τα σήματα. Κατά την τοποθέτηση όμως της κόκκινης λουρίδας που ανέφερα, την κατέστρεψα και επειδή δεν είχα άλλη η μόνη λύση ήταν να την ψεκάσω. Έτσι μασκάρισα την περιοχή και έβαψα με κόκκινο χρώμα.... και ήρθε το μοιραίο....

Δεν έκατσε καλά η ταινία μασκαρίσματος με αποτέλεσμα να περάσει κόκκινο χρώμα από κάτω και να έχω ως αποτέλεσμα απεικόνιση την φανέλα του Ολυμπιακού (κόκκινο - ασπρο - κόκκινο - ασπρο - κόκκινο).... χώρια που έχτισε και το χρώμα και το μοντέλο στο σημείο αυτό μοιάζει με παντελόνι κοτλέ...  ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall::

[imgt]http://i216.photobucket.com/albums/cc70/stelioslazarakis/Bf%20109%20E%203/028.jpg[/imgt] [imgt]http://i216.photobucket.com/albums/cc70/stelioslazarakis/Bf%20109%20E%203/027.jpg[/imgt]

Το μόνο που μένει είναι να μπει σε μια σακούλα με μπόλικο φορνετ και να επαναληφθεί η όλη διαδικασία του βαψίματος από την αρχή. Ελπίζω με το φορνετ να μην γίνει καμιά ζημιά μέσα στο κοκπιτ.

Κρίμα γιατί μέχρι αυτό το σημείο όλα πήγαιναν καλά και άρχισε να μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα.

Έτσι δυστυχώς ΔΕΝ θα φάτε μπουγάτσα από τα χεράκια μου....  :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Κλάψτε μαζί μου για συμπαράσταση.....   ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #48 στις: Μαΐου 21, 2009, 09:56:04 μμ »
Κρίμα ρε Στέλιο, και σε είχα για σίγουρο ότι θα παρουσιάσεις μπουγατσούλα...  :(

Σίγουρα δεν προλαβαίνεις :?:mrgreen:
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #49 στις: Μαΐου 21, 2009, 10:04:01 μμ »
Και τώρα ποιός θα παρουσιάσει μπουγάτσα, αμ λείπει ο "σεφ";  :(
Δεν μπορεις να το γλυτώσεις αλλιώς;

Tags: bf-109 bf 109 me-109