0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: T.TASOS στις Μαρτίου 05, 2009, 10:25:37 πμΠαράθεση από: jtrip49 στις Μαρτίου 03, 2009, 11:18:15 μμΠαράθεση από: T.TASOS στις Μαρτίου 03, 2009, 09:24:03 μμΓιαννη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ειναι!!!!!Τα καταφερες ειναι οντος σημειο αναφορας βεβαια δεν ξερω με τι θαρρος θα ποσταρω το δικο μου Πολυ καλα ολα αυτα που αναφερει κ ο φιλος απο τα Χανια αλλα ρε παιδια συγνωμη φοβαμαι οτι δεν θα καταφερω να ανταποκριθω.Θελω επισης να πω οτι η ΝΑΤΟ του παει πολυ δεν το περιμενα ,τωρα ομως ειναι αργα, εγω την SEA την τελειωσα.Πολυ καλη κ η δεξαμενη, ειναι ιδιοκατασκευη φανταζομαι, δεν ειναι αυτη που δινει το κιτ χωρις τα πισω φτερα οπως ετοιμαζομουν να κανω εγω, ετσι??αυτη εχει τελειος διαφορετικο σχημα κριμα δε εχω τιποτα παρομοιο οποτε θα βαλω αυτη του κιτ κριμα.Φίλε Τάσο γειά σου, η συγκεκριμένη δεξαμενή χρησιμοποιήτο μόνο για εκπαιδευτικές πτήσης σε καιρό ειρήνης , εν καιρό πολέμου ή στα Αφη επιφυλακής, η δεξαμενές που εχρησιμοποιούντο ήταν αυτές που δίνη το κίτ, όσο για τα πτερύγια που νομίζης ότι λείπουν πίσω μόνο ένας κώνος λείπη και αυτός πρέπει να έφυγε σε μια από τις τελευταίες πτήσης του και η διαμόρφωση αυτή ήταν όταν πήγαιναν για απόσυρση γι΄αυτό δεν αντικατέστησαν και τον κώνο.Σε χαιρετώ φιλικά Γιάννης Χανιά... Γιαννη δεν παιζεσαι !!σε ευχαριστω για ολες αυτες τις πληριφοριες που εκτος απο μοντελιστικο ενδιαφερον ειναι ωραιες κ για αυτους που λατρεψαν την αεροπορικη ιδεα αλλα δεν καταφεραν να ασχολιθουν οσο θα ηθελαν.Περα απο αυτα μπορεις να μας πεις οταν μιλας για καλαθους ρουκετων ειναι οι σημερινοι των 7 η 19 ρουκετων που φερουν τα Α-7 κ τα αλλα επιθετικα αεροσκαφοι η αλλοι παλαιοτερου τυπου?Αγαπητέ φίλε Τάσο γειά σου, συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση μου στο τελευταίο ερώτημα σου αλλά λόγω άλλων προταιρεοτήτων δεν είχα ανοίξη τον Υπολογιστή για αρκετές ημέρες, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ο σκοπός των παρεμβάσεων μου δεν έχη καμμιά σκοπιμότητα παρά μόνο με την προσέγγιση του θέματος οπτικά και ιστορικά μια και όπως και εσύ λές ήμουν από τους τυχερούς που έτυχε το επάγγελμα μου να είναι και το Ηοbby μου και εκτός από το συγκεκριμένο Αφος (F-84F) έχω εργασθή και πετάξη 9 κόμη διαφορετικούς τύπους Αφων και Ε/Π της Π.Α. στα πλαίσια της ειδικότητος μου του Μηχ/κού Αφών και καθόλου εγωϊστικά αυτά τα 10 Αφη και Ε/Π τα γνώριζα καλύτερα από το σπίτι μου και δεν παρεμβαίνω κακοπροαίρετα ούτε για επίδειξη (δεν έχω ανάγκη από αυτά) παρά όταν το θέμα το γνωρίζω, εξ΄άλλου πέραν όλων αυτών και παρά τα 46 χρόνια μοντελιστικής πορείας εγώ συνεχίζω να μαθαίνω από τους νεότερους, όσον αφορά τον Γιάννη Δόξα έκτός του ότι είναι συνάδελφος τον γνωρίζω και προσωπικά και ξέρω το πως σκέπτεται για τον μοντελισμό και την αρτιότητα του ως μοντελιστής και γι΄αυτό του έγραψα αυτά που του έγραψα, άρα και οι λίγες παρεμβάσεις μου δεν είναι τυχαίες και αφορούν συγκεκριμένα άτομα.Τώρα η απάντηση μου στην ερώτηση σου, τα F-84F έπαιρναν ένα (1) κάλαθο (LAU-68) με 4 ρουκέτες των 2.75" στον εξωτερικό φορέα κάθε πτέρυγας (καμμία σχέση με τους καλάθους των Α-7 που αναφέρης και παρεμπιπτόντως έχω εργασθή και σε αυτό το Αφος), ή μπορούσαν να φορτώσουν 4 ρουκέτες των 5" (τύπου HVAAR) σε κάθε πτέρυγα και στο σημείο αμέσως μετά τον εξωτερικό φορέα, για καλύτερη οπτική ενημέρωση σου κοίτα που παραπέμπω τον φίλο μου Γιάννη σε προηγούμενο μήνυμα μου.Σε χαιρετώ φιλικά Γιάννης Χανιά...
Παράθεση από: jtrip49 στις Μαρτίου 03, 2009, 11:18:15 μμΠαράθεση από: T.TASOS στις Μαρτίου 03, 2009, 09:24:03 μμΓιαννη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ειναι!!!!!Τα καταφερες ειναι οντος σημειο αναφορας βεβαια δεν ξερω με τι θαρρος θα ποσταρω το δικο μου Πολυ καλα ολα αυτα που αναφερει κ ο φιλος απο τα Χανια αλλα ρε παιδια συγνωμη φοβαμαι οτι δεν θα καταφερω να ανταποκριθω.Θελω επισης να πω οτι η ΝΑΤΟ του παει πολυ δεν το περιμενα ,τωρα ομως ειναι αργα, εγω την SEA την τελειωσα.Πολυ καλη κ η δεξαμενη, ειναι ιδιοκατασκευη φανταζομαι, δεν ειναι αυτη που δινει το κιτ χωρις τα πισω φτερα οπως ετοιμαζομουν να κανω εγω, ετσι??αυτη εχει τελειος διαφορετικο σχημα κριμα δε εχω τιποτα παρομοιο οποτε θα βαλω αυτη του κιτ κριμα.Φίλε Τάσο γειά σου, η συγκεκριμένη δεξαμενή χρησιμοποιήτο μόνο για εκπαιδευτικές πτήσης σε καιρό ειρήνης , εν καιρό πολέμου ή στα Αφη επιφυλακής, η δεξαμενές που εχρησιμοποιούντο ήταν αυτές που δίνη το κίτ, όσο για τα πτερύγια που νομίζης ότι λείπουν πίσω μόνο ένας κώνος λείπη και αυτός πρέπει να έφυγε σε μια από τις τελευταίες πτήσης του και η διαμόρφωση αυτή ήταν όταν πήγαιναν για απόσυρση γι΄αυτό δεν αντικατέστησαν και τον κώνο.Σε χαιρετώ φιλικά Γιάννης Χανιά... Γιαννη δεν παιζεσαι !!σε ευχαριστω για ολες αυτες τις πληριφοριες που εκτος απο μοντελιστικο ενδιαφερον ειναι ωραιες κ για αυτους που λατρεψαν την αεροπορικη ιδεα αλλα δεν καταφεραν να ασχολιθουν οσο θα ηθελαν.Περα απο αυτα μπορεις να μας πεις οταν μιλας για καλαθους ρουκετων ειναι οι σημερινοι των 7 η 19 ρουκετων που φερουν τα Α-7 κ τα αλλα επιθετικα αεροσκαφοι η αλλοι παλαιοτερου τυπου?
Παράθεση από: T.TASOS στις Μαρτίου 03, 2009, 09:24:03 μμΓιαννη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ειναι!!!!!Τα καταφερες ειναι οντος σημειο αναφορας βεβαια δεν ξερω με τι θαρρος θα ποσταρω το δικο μου Πολυ καλα ολα αυτα που αναφερει κ ο φιλος απο τα Χανια αλλα ρε παιδια συγνωμη φοβαμαι οτι δεν θα καταφερω να ανταποκριθω.Θελω επισης να πω οτι η ΝΑΤΟ του παει πολυ δεν το περιμενα ,τωρα ομως ειναι αργα, εγω την SEA την τελειωσα.Πολυ καλη κ η δεξαμενη, ειναι ιδιοκατασκευη φανταζομαι, δεν ειναι αυτη που δινει το κιτ χωρις τα πισω φτερα οπως ετοιμαζομουν να κανω εγω, ετσι??αυτη εχει τελειος διαφορετικο σχημα κριμα δε εχω τιποτα παρομοιο οποτε θα βαλω αυτη του κιτ κριμα.Φίλε Τάσο γειά σου, η συγκεκριμένη δεξαμενή χρησιμοποιήτο μόνο για εκπαιδευτικές πτήσης σε καιρό ειρήνης , εν καιρό πολέμου ή στα Αφη επιφυλακής, η δεξαμενές που εχρησιμοποιούντο ήταν αυτές που δίνη το κίτ, όσο για τα πτερύγια που νομίζης ότι λείπουν πίσω μόνο ένας κώνος λείπη και αυτός πρέπει να έφυγε σε μια από τις τελευταίες πτήσης του και η διαμόρφωση αυτή ήταν όταν πήγαιναν για απόσυρση γι΄αυτό δεν αντικατέστησαν και τον κώνο.Σε χαιρετώ φιλικά Γιάννης Χανιά...
Γιαννη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ειναι!!!!!Τα καταφερες ειναι οντος σημειο αναφορας βεβαια δεν ξερω με τι θαρρος θα ποσταρω το δικο μου Πολυ καλα ολα αυτα που αναφερει κ ο φιλος απο τα Χανια αλλα ρε παιδια συγνωμη φοβαμαι οτι δεν θα καταφερω να ανταποκριθω.Θελω επισης να πω οτι η ΝΑΤΟ του παει πολυ δεν το περιμενα ,τωρα ομως ειναι αργα, εγω την SEA την τελειωσα.Πολυ καλη κ η δεξαμενη, ειναι ιδιοκατασκευη φανταζομαι, δεν ειναι αυτη που δινει το κιτ χωρις τα πισω φτερα οπως ετοιμαζομουν να κανω εγω, ετσι??αυτη εχει τελειος διαφορετικο σχημα κριμα δε εχω τιποτα παρομοιο οποτε θα βαλω αυτη του κιτ κριμα.