Κατ'αρχήν ευχαριστώ πολύ και αυτούς που χαϊδεύουν αυτιά και αυτούς που τα τραβάνε (τι φετιχ κι αυτό...)

Τα κυκλάκια ομολογώ πως περίμενα να τα κάνεις με ελεύθερο χέρι.
Στέλιο κι εγώ έτσι το σκεφτόμουνα στην αρχή και ομολογουμένως έκανα αρκετές δοκιμές όπου διαπίστωσα ότι θα μπορούσα να το κάνω μεν αλλά θα έπερνε πολύ χρόνο (είχα σκοπό να ψεκάσω π.χ. ακρυλικό βερνίκι και να βάψω τα κυκλάκια με enamel ή το αντίστροφο για να μπορώ να διορθώνω) γιατί κατ΄αρχήν μιλάμε για κυκλάκια (έστω και αν δεν είναι τέλοιοι κύκλοι) που έχουν είτε 6mm είτε 5mm εξωτερική διάμετρο και πάχος 1,5mm. Μια ανεπαίσθητη κίνηση μπορεί να σου χαλάσει εύκολα το κυκλάκι, άσε που είναι πάρα πολλά (τα κυκλάκια ʼρη) και στην ηλικία μου πλέον το χέρι δεν είναι και όσο σταθερό ήταν παλιότερα.
Και ενώ έκανα τις δοκιμές μου με ελεύθερο χέρι, θυμήθηκα τους ζουμπάδες που είχα πάρει από το moduni και όλα τελείωσαν εκεί...
Επειδή όμως δεν μπορώ να αποδείξω τα παραπάνω (περί ικανότητας για βάψιμο με ελεύθερο χέρι) και για να μην πολυλογώ, ας παραδεχτώ ότι κιότεψα να βάψω τα κυκλάκια με ελεύθερο χέρι, ναι, μάλλον δεν έχω τις ικανότητες για κάτι τέτοιο...

Πάντως όπως και να'χει, το φχαριστήθηκα!