Πολυ ωραιο

και μπραβο για πρωτο χιονισμενο

Αν και σχετικα με το χιονι και το νερο , εχω μια παρατηρηση. Φυσικα και φανταζομαστε και υλοποιουμε τις τεχνικες με σκοπο το ρεαλιστικοτερο εχοντας ενα βασικο σεναριο [ εδω ενα παρατημενο αρμα καταμεσις στον χειμωνα ] . Η σκεψη μου ειναι, κανουμε αρμα βαση φωτο και ιστοριας. Με βαση τις φωτο απο εκεινη την επιχειρηση που ελαβε μερος το αρμα, και απο τα βιβλια προκυπτει οτι οτι τα παρατημενα αρματα, ειχαν κατι μετρα χιονι πανω τους και βεβαια η θερμοκρασια ηταν χαμηλη... πολυ χαμηλη

Ακομα και με προσκερη ανοδο θερμοκρασιας το παγομενο χιονι αργει να λιωσει. Οποτε, αν εχουμε νερα και λιγο χιονι παμε κανα δυο μηνες μετα.Τωρα με τοσο χιονι κατω στο εδαφος και στις ερπυστριες να λεμε για νερο..... Εγω λεω [προσωπικη αποψη παντα ] λιγο χιονι πανω στο αρμα ακομη. Τωρα που ειναι η βορινη πλευρα που στοιβιαζεται το χιονι και που η νοτια που το βλεπει ο ηλιος πιο πολυ, και λιωνει πιο ευκολα, ο κατασκευαστης ξερει. Παντως θα ηθελα τα σχολια σας επι του θεματος γιατι ο φιλος μας Nebelwerfer μας εδωσε ενα πολυ ωραιο μοντελο. Και επειδη το εκανα ξερω τι τραβηξε. Και πιστεψτε με τραβηξε πολλα, και παλι μπραβο