Λοιπόν να 'μαι και 'γώ με την 3η "μπουγάτσα"

Ο χρόνος μου περιορισμένος προς στιγμή οπότε διάλεξα ενα "109αρι" με εύκολη κατασκευή και καμουφλάζ

Το κιτ της HobbyCraft είναι εύκολο στην κατασκευή με λίγα προβληματάκια εφαρμογής κυρίως των 2 "μισών" της ατράκτου.
Το "Β" ήταν απο τις αρχικές εκδόσεις και βασιζόταν κυρίως στα πρωτότυπα με το τίτλο "V". To κιτ της HobbyCraft δίνει την δυνατότητα είτε να κατασκευάσεις την έκδοση B-0/B-1 η οποία είχε μια δίφυλλη ξύλινη έλικα (μή μεταβλητής γωνίας) είτε την έκδοση Β-2 η οποία είχε και πάλι δίφυλλη αλλά μεταλλική τώρα έλικα (μεταβλητής γωνίας). Σήματα δίνονται και για τον Ισπανικό εμφύλιο αλλά και για τα πρώτα "B" που εντάχθηκαν στην Λούφτβαφε μετά την επιστροφή τους απο το μέτωπο της Ισπανίας.
"Βοήθημα" σ' αυτήν την κατασκευή θα έχω αυτό το βιβλίο τ' οποίο είχα πάρει πριν χρόνια απο την Ιταλία.

Πρώτα απ' ολα ξεκίνησα με το πιλοτήριο, όπου σύμφωνα με το παραπάνω βιβλίο ήταν βαμμένο με το RLM 02...Έτσι αφού το "ψέκασα" με το αντίστοιχο χρώμμα απο Lifecolor, έκανα chipping με Dark Grey (Humbrol) και wash με Ivory Black (λάδια). Το κάθισμα αναφέρεται ως RLM 02 και αυτό με Leather ζώνες ασφαλείας.....

Ο πίνακας των οργάνων του κιτ "έρχεται" ανάγλυφος χωρίς να δίνεται κάποια χαλκομανία....έτσι αφού βάφτηκε με Dark Gray έκανα drybrushing με Light Gull Gray (Humbrol) ώστε -- έστω λίγο -- να "δείξουν" οι ενδείξεις και οι δείκτες. Τέλος "σφράγισα" τα όργανα με μια σταγόνα Gloss βερνίκι.

Τελικά με την βοήθεια κόλλας στιγμής και επιταχυντή, "ποντάρισα" πόντο - πόντο τα 2 "μισά" της ατράκτου ώστε να έχω την καλύτερη δυνατή εφαρμογή......

ευχαριστώ για τον χρόνο σας....συνεχίζεται