0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ όμορφο μέχρι τώρα...Να κανω μια ερώτηση...για τις κάτω επιφάνειες έχεις ψεκάσει άσπρο ή camouflage Gray?
Πολύ όμορφος ο Ηρακλής! Λύσε μου όμως μια απορία, ενώ το tan το βλέπω ψεκασμένο τα πράσινα φαίνονται σαν να είναι πινελάτα, είναι έτσι ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου?
Πανουλη γκρί είναι
Παράθεση από: petervic στις Φεβρουαρίου 23, 2009, 12:48:01 μμΠολύ όμορφος ο Ηρακλής! Λύσε μου όμως μια απορία, ενώ το tan το βλέπω ψεκασμένο τα πράσινα φαίνονται σαν να είναι πινελάτα, είναι έτσι ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου?μήπως φαίνονται κάποιες διορθώσεις στα όρια των χρωμάτων και σου δίνει αυτή την εντύπωση ?
Παράθεση από: Lman στις Φεβρουαρίου 23, 2009, 12:59:30 μμΠαράθεση από: petervic στις Φεβρουαρίου 23, 2009, 12:48:01 μμΠολύ όμορφος ο Ηρακλής! Λύσε μου όμως μια απορία, ενώ το tan το βλέπω ψεκασμένο τα πράσινα φαίνονται σαν να είναι πινελάτα, είναι έτσι ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου?μήπως φαίνονται κάποιες διορθώσεις στα όρια των χρωμάτων και σου δίνει αυτή την εντύπωση ?Τι να πω... ίσως... αλλά ΤΟΣΟ κοφτό σβήσιμο ρε παιδί μου...
Ωραίος!!!! Ακριβώς το ίδιο φτιάχνω αυτόν τον καιρό....(είναι λίγο θηρίο)καλή συνέχεια