Αποστολέας Θέμα: M-978 Oshkosh Fuel Tanker 1/35 Italeri  (Αναγνώστηκε 1558 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
M-978 Oshkosh Fuel Tanker 1/35 Italeri
« στις: Φεβρουαρίου 22, 2009, 05:18:45 μμ »
Αλλό ένα κιτάκι που είχε φτιαχτεί παλιά.Το συγκεκριμένο κίτ είναι μπορώ να πώ απλώς καλό θέλει προσοχή από ότι θυμάμαι στο πλαίσιο του ώστε να είναι ευθύγραμμο και μεγάλη προσοχή στα στάδια των αναρτήσεων να κάνεται δοκιμές γιατί ο ξεφτίλας ο σχεδιαστής δίνει λάθος τα μπράτσα μπερδεύοντας τα δεξιά με τα αριστερά δοκιμές κάντε.Kαι ψιλοστραβά κάθεται και το πίσω μέρος που περιέχει  τα όργανα ελέγχου με τις αντλίες.Το ίδιο ισχύουν και για τα κίτ της REVELL που βασίζονται στο ίδιο καλούπι.Η κουμούτσα γιατί περί κουμούτσα πρόκειται ήταν φτιαγμένη στο σύνολο της χωρίς φθορές ολοκάθαρη σχετικά δεν δρέπει δάφνες εκστασιακού βαψίματος και είχε βαφτεί με BLACK,OLIVE GREEN,MILITARY BROWN,το τελευταίο ήταν βαμμένο με πινέλο ήταν εναμέλ και της MODEL MASTER.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Απ: M-978 OSHKOSH FUEL TANKER 1/35 ITALERI
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 24, 2009, 10:27:48 πμ »
Δημήτρη δεν είναι καθόλου άσχημο.  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: Θα έλεγα μάλιστα, τώρα που έχεις και την απαραίτητη εμπειρία και γνώση να το περιλάβεις με διάφορα washes και σκόνες για ν'αποκτήσει αυτό το κάτι που του λείπει και να γίνει ακόμα πιο ωραίο.  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Rage

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 24, 2009, 11:09:17 πμ »
πολυ ωραιο θεμα και κατασκευη...
μια ερωτηση...ενω τα πρασινα, μαυρα δειχνουν να εγιναν με αερογραφο, το καφε γιατι ειναι με πινελο...ή κανω εγω καποιο λαθος?

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 24, 2009, 11:52:20 πμ »
πολυ ωραιο θεμα και κατασκευη...
μια ερωτηση...ενω τα πρασινα, μαυρα δειχνουν να εγιναν με αερογραφο, το καφε γιατι ειναι με πινελο...ή κανω εγω καποιο λαθος?

::arrowred::Αναλόγως Νικόλα θα δούμε τι θα το κάνουμε γιατί συνήθως ότι μπεί στην βιτρινούλα το τρώει η σκόνη.Πάντως ενδιαφέρον η ιδέα σου και μπορεί αν δεν βαριέμαι να το περιλάβω λίγο όπως μπορώ.

::arrowred::Φίλε  Rage  όντως με πινέλο το είχα κάνει το καφέ και δεν ξέρω και τον λόγο γιατί το είχα κάνει,προφανώς επειδή είχε λίγη καλυπτότητα και βαριόμουν να βάζω μάλλον αερογράφο.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 24, 2009, 12:06:27 μμ »
Δημήτρη...να αφήσεις τα βαριέμαι και να το περιποιηθείς λίγο με τις τεχνικές που σου προτείνει ο Νικόλας γιατί έχει γίνει ήδη πολύ ωραίο και αξίζει τον κόπο σου
 ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 24, 2009, 12:48:18 μμ »
Δημήτρη άστα αυτά τα κόλπα που ξέρεις.....  (καλά απο μένα τα πήρες ? :mrgreen: :mrgreen:)
και περιποιήσου το κατάλληλα  ::painting:: ::painting:: ::painting::
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Tags: