0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ όμορφα φίλε μου! Βάλε όμως καμιά φωτό από πάνω του Τ-41, α και κάτι άλλο, αυτό το άσπρο στη ρίζα του αλεξίνεμου του Τ-33 τι είναι?
Πολυ ομορφη δουελαι φιλε μου!Θελει λιγο παραπανω προσοχη στην ενωση των μισων του Τ-33!Μου αρεσει η μπιχλα του!!Η λεπτομερειες ειναι σκρατσιες?
Παράθεση από: petervic στις Φεβρουαρίου 21, 2009, 09:36:17 μμΠολύ όμορφα φίλε μου! Βάλε όμως καμιά φωτό από πάνω του Τ-41, α και κάτι άλλο, αυτό το άσπρο στη ρίζα του αλεξίνεμου του Τ-33 τι είναι?Είναι ΣΤΟΚΟΣ... Όταν έβαλα το μπροστινό κομμάτι υπήρχε μεγάλο κενό μπροστά... Είναι να το βάψω και να του βάλω βρομιά για να μην φαίνεται τόσο!
Πολυ καλα και τα δυο απλα κατι που προσεξα ειναι οτι ξεχασες να βαλεις το s/n στο T-41D
Καλησπέρα σας...Μετά απο πολύ καιρό... είπα να σας παρουσιάσω την δουλεία που έχω κάνει αυτό τον καιρό με 2 μοντέλα....Είναι δυο μοντέλα που ακόμα και το βάψιμο με την αερογράφο είναι δικιά μου δουλειά... και όχι του F16arh.... Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια... 1-48 T-33A Shooting Star Academy 1-48 T-41D Minicraft ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Το βελτιοτικο του τ33 ειναι του verliden?
Φιλαρακι πολυ καλα ειναι και τα δυο!!!Πως εκανες την βρωμα στην κοιλια του Τ-33 φαινετε πολυ ωραια