Αποστολέας Θέμα: Δειγμα απο τα παλια F4U Corsair & P-51 Mustang  (Αναγνώστηκε 1738 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
Δειγμα απο τα παλια F4U Corsair & P-51 Mustang
« στις: Φεβρουαρίου 08, 2009, 10:06:02 μμ »
Kαλησπερα σε ολους παιδια μετα απο πολυ καιρο χρονια αρκετα θα ελεγα αποφασισα σιγα σιγα να χαναπιασω το αγαπημενο μου και δημιουργικοτατο χομπυ και μετα απο πολυ μελετη σε  τεχνικες να κανω μια νεα αρχη στηον τομεα του μοντελισμου οσον αφορα  την λεπτομερεια τις φθορες κ.λ.π. δηλαδη οτι γινεται να γινεται σωστα και να αποδιδεται ολοκληρωμενο ολο το προτζεκτ.Αποφασια να σας δειξιω καποια μοντελακια που ειχα  κανει πριν αρκετα χρονια  αν θυμαστε  τις  de agostini που τα εδινε σε περιοδικο, λεπτομερειες κλπ δεν υπηρχαν πολλες τοτε ειδικα στο cocpit αλλα τοτε εμένα τουλαχιστον μου φαινοταν ομορφα,,,δεν ειχα ιδεα ουτε καν περνουσε απο το μυαλο μου για φθορες   βαψιμο με αερογραφο κλπ κλπ κλπ.ολα ειναι βαμενα με πινελο.Πηρα το θαρρος να σας δειξω ενα μικρο δειγμα απο μερικα projects ετσι απλα να θυμηθουμε τα παλια..Παρακαλω να ειστε επιιεικεις  οσον αφορα τα σχολια αν κι εγω οτα θεωρω πολυ κατωτερα εως  μερα με νυχτα σε σχεση με αυτα που εχω δει εδω μεσα..αλλα οπως και να εχει εχουν συναισθηματικη αξια...απλα και μονο επειδη με αυτα ξεκινησα το ομορφο ταξιδι του μοντελισμου.Προκαταβολικα συγχωρηστε την αρκετα μετρια  δουλεια αλλλα επιφυλασσομαι για νεα projects με ολες τις τεχνικες πλεον και την σωστη λεπτομερεια.Συντομα χεκιναω με  ενα SU-27 της Αcademy και ενα SU-25 frogfoot  της Heller  και τα 2 σε  1/48..αντε να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε.τα λεμε συντομα.ελπιζω να μην σας κουρασα!  vasilis.karag@gmail.com

Αποσυνδεδεμένος Panos

• Scale 1/48
  • *
  • Knowledge talks, wisdom listens.
Απ: Δειγμα απο τα παλια F4U Corsair /P-51 Mustang
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 09, 2009, 02:57:23 πμ »
Καλη αρχη Βill και Welcome back!

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 09, 2009, 03:20:06 μμ »
 ::welcome_model:: Βασίλη και καλή αρχή με τις νέες μεθόδους.  ::icon_thumright::

Υ.Γ. Τα μοντέλα δείχνουν να είναι όμορφα.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 09, 2009, 07:10:02 μμ »
με δεδομενη την κακη ποιοτητα των εν λογω μοντελων το εχεις παλεψει αρκετα :)

συνεχισε ::icon_thumright::

Παράθεση
υντομα χεκιναω με  ενα SU-27 της Αcademy και ενα SU-25 frogfoot  της Heller  και τα 2 σε  1/48.

SU-25 της HELLER σε 1/48 ??? σιγουρα ???

Αποσυνδεδεμένος balstaf87

• Σταφύλης Χρυσοβαλάντης, MD
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Pasadena, CA
  • Bird of Prey
    • Αρχάριος μοντελιστής
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 09, 2009, 08:03:28 μμ »
 ::welcome_model::
Καλώς ήρθες στο MC. Να έρθεις και στις συναντήσεις των Λαρισαίων να σε γνωρίσουμε!!!

Καλή δουλειά με τα Ρωσάκια σου!!!!

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 09, 2009, 11:35:16 μμ »
Ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλα λογια μου δινουν περισσοτερη ωθηση για την συνεχεια!Να διορθωσω ενα λαθακι!!! φιλε Viper  εχεις δικιο το SU-25 δεν ειναι Heller  ειναι της Monogram αλλα με τοσα κουτια πανω απο το κεφαλι μου μπερδευτηκε το ματι τι να κανει..Επισης ελπιζω να κανουμε ενα meeting στην Λαρισα συντομα να γνωριστουμε οχι μονο με λαρισαιους αλλα και με ολους τους φιλους που εχουν την ιδια τρελλα στο κεφαλι...τα λεμε συντομα παιδες ευχαριστω και παλι για τα καλα λογια!!!Υ.Γ.παιδια οποτε εχετε συγκεντρωση στην Λαρισα ενημερωστε με !!

Tags: