ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!! Το αγαπημένο μου θέμα
Λοιπόν παιδιά εγώ σε αυτό το GB κατεβαίνω δυναμικά .......
Θα κατεβάσω 4 τύπους !! Ναι, καλά διαβάσατε ... τέσσερις !!!!
'Εχουμε και λέμε :
Η κλασσική κρέμα σε κλίμακα 1/1
Η αλμυρή με τυρί σε κλίμακα 1/1
Η άγνωστη για τους φίλους Αθηναίους, με κιμά !!! Φωτογραφία δεν έχω γιατί την έχω παραγγείλει από .. Moduni
Ήταν "in stock" οπότε την άλλη εβδομάδα θα δώσω φώτο
Και τέλος μία ειδική και σπάνια έκδοση της "με κρέμα" σε κλίμακα .... 1/72
Δεν έχασα χρόνο και ξεκίνησα από τα εύκολα της 1/72. Αφού πήρα όλα τα απαραίτητα υλικά η κατασκευή έγινε ως εξής (και παρακαλώ τη διαχείριση να το ανεβάσει στις τεχνικές
) :
• 1 πακέτο Φύλλο Βηρυτού
• για την κρέμα:
• 4 φλιτζάνια γάλα
• 1 φλιτζάνι ζάχαρη
• ½ φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό
• 4 κουτ. της σούπας βούτυρο
• 2 βανίλιες σκόνη
• λιωμένο βούτυρο για τα φύλλα
• άχνη ζάχαρη και κανέλα για το σερβίρισμα
Χρόνος ψησίματος: 20 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Για 13 άτομα !!!!!!!
Δυστυχώς φωτογραφίες δεν πρόλαβα να βγάλω για να σας δείξω τα τελειωμένα μοντέλα γιατί .... δεν κρατήθηκα ..... τις έφαγα
!!!!!!!!!!!
Καλή αρχή στο GB !!!!!!!!!!!!!!!
Πιστεύω θα είναι το μόνο που θα τελειώσει στην ώρα του ...... αφού θα συνοδεύεται από φαγοπότι