Αποστολέας Θέμα: Project P-51D Mustang Hasegawa 1/48  (Αναγνώστηκε 6948 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Απ: Project P-51D Mustang Hasegawa 1/48
« Απάντηση #50 στις: Μαρτίου 29, 2009, 09:25:31 μμ »
τα συγχαρητηρια μου κατασκευασε ενα πολλη ομορφο MUSTANG  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος D stratos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • ανδρων επιφανων πασα γη ταφος
« Απάντηση #51 στις: Μαΐου 24, 2009, 12:21:14 μμ »
παρα πολυ ομορφο κ φοβερες γραμμες  ::icon_thumright:: ::eusa_clap::. στο λευκο μαυρο. τοχρωμα live εχει κοκκο? εβαψα ενα  P51 της ARII 1/48 με ALUMINIUM της MODELMASTER κ εχει αρκετα χοντρο κοκκο ασε που ειναι τρομερα ευαισθητο σε φθορες με λαδια εχω ριξει τρια περασματα ακρυλικο gloss της TAMIYA κ οταν περασα λαδια γεμισε μπαλωματα τοσο που αναγκαστηκα να το ξαναβαψω ασε που απο κατω ειχα περασει gloss black για λεια υφη αερα τα καλυψε ολα ο κοκκος. anyway τωρα ειμαι στις χαλκομανιες πηρα ενα σετ της aeries καταπληκτικες :D. καλη συνεχεια.. ::salut::
vanitas vanitatum et omnia vanitas

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #52 στις: Μαΐου 24, 2009, 01:38:20 μμ »
Κουκλί είναι, κουκλί!!! Εγώ ψηφίζω όχι άλλες φθορές. Δείχνει πανέμορφο έτσι. Μπορεί να μας εντυπωσιάζουν τα σημάδια του πολέμου, αλλά κάποτε ακόμα και τα πιο μάχιμα αεροσκάφη βγήκαν από κάποιο εργοστάσιο καινούρια και δεν έγιναν την ίδια ώρα χάλια στα πεδία μάχης και στις αερομαχίες. Ας μείνει και κανένα έτσι, να στολίζει γυαλιστερό τις βιτρίνες μας.

::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::

Tags: