Καλησπερα σε ολους!
Δεν θα ελεγα οτι ειμαι τοσο νεος στο μοντελισμο, ασχολυμαι περιπου 8 χρονια...αλλα ημουν παιδακι τοτε και το μονο που εκανα ηταν απλα να κολαω τα μοντελα μου που επαιρνα μανιωδοσ απο το περιοδικο
Αirplanes με μια απλη κολα αγορας logo...ολοι νομιζω εχουμε περασει απο αυτο το σταδιο...τα τελευταια δυο χρονια εχω κολησει με ενα μοντελο Mirage 2000 και θελω να το φτιαξω με βαση τα ελληνικα
χρωματα κλπ...
Μεσα απο περιοδικα μοντελισμου βλεπω οτι υπαρχει στοκος για τις ατελεις των μοντελων και εκεινη τη στιγμη παρατηρησα οτι ειχε και το δικο μου ατελειες...
Πηρα και αερογραφο αλλα με την φιαλη πεπιεσμενου αερα που μου δωσαν δεν μπορω να κανω και πολλα(ακομα μαθαινω με τον αερογραφο)
Μπαινω λοιπον σε αυτη τη σελιδα που την παρακολουθουσα και μικροτερος να δω συμβουλεσ και να διαβασω για τη χρηση των υλικων και εργαλειων και το μονο που βλεπω ειναι αναφορεσ σε κατι υλικα πχ
παρκετινη,Future κλπ και αναφορες προβληματων...πουθενα ομως δεν ειδα να υπαρχει καποιο θεμα που να επεξηγει τι ακριβως ειναι τα υλικα αυτα τι ακριβως χαρακτηριστικα εχουν και πως μπορουμε να τα
χρησιμοποιησουμε...
Γιαυτο οποιος μπορει να βοηθησει σε κατι τετοιο ας το κανει.Πειτε μου ενα φορουμ μια σελιδα κατι που να μπορω να μαθω και μετα να διαβαζω για τυχονσυγκρισεις η αλλες χρησεις των υλικων...
Ευχαριστω προκαταβολικα