Αποστολέας Θέμα: Βοηθεια για επιλογη/αγορα αερογραφου  (Αναγνώστηκε 1366 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dalton

• Scale 1/144
  • *
Βοηθεια για επιλογη/αγορα αερογραφου
« στις: Φεβρουαρίου 27, 2009, 07:35:41 μμ »
θα ηθελα καποιοσ να με βοηθησει στην επιλογη ενοσ καλου αερογραφου.θελω να τον χρησιμοποιω για αερογραφιες τοσο σε μικρες απιφανειες οπως κρανη,μοτο,μπλουζακια  κ.α. αλλα κ για ζωγραφικη σε μεγαλες επιφανειες π.χ. τοιχουσ,πανο ομαδων.θελω να μπορω να χρησιμοποιω οσο το δυνατον περισοτερα ειδη χρωματων και να δημιουργω πολυ καλεσ λεπτομεριες.δηλαδη πολυ λεπτη γραμμη οταν το απαιτω.εχω στο μυαλο μου τον badger 360-7 που προσφερει bottom,gravity feed εξισου αλλα δεν ξερω το μεγεθος της λεπτοτερης γραμμης.επισης κλινω στον badger155.ακομα εχω ακουσει καλα σχολια για τον iwata HP-B αλλα δεν ξερω αν αυτη η εταιρια προσφερει σε καποιον αερογραφο της τη δυνατοτητα για bottom k grvity feed ταυτοχρονα.παρακαλω για τη βοηθεια και τα σχολια σας γιατι θελω να αγορασω κατι που να αξιζει για τη δουλει που τον χρειαζομαι χωρισ να σπαταλησω αδικα τα λεφτα μου.ευχαριστω πσοκαταβολικα!!!!

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
Απ: βοηθεια για επιλογη/αγορα αερογραφου
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 27, 2009, 07:51:02 μμ »
Ψαχνεις για δυο πραγματα αντιθετα! Πολυ λεπτες δεσμες και μεγαλες επιφανιες.Αν θες την γνωμη μου παρε εναν πολυ καλο διπλης λειτουργιας αερογραφο για λεπτες δεσμες ( ο Iwata HP-B ειναι απο τους καλυτερους ) και εναν εξωτερικης μιξης για μεγαλες επιφανιες,πχ Paschee H.

Αποσυνδεδεμένος dalton

• Scale 1/144
  • *
Απ: βοηθεια για επιλογη/αγορα αερογραφου
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 27, 2009, 08:22:38 μμ »
οκ σε αυτο πυ λες εχεισ δικιο.αλλα απο που να παραγγειλω τον iwata HP-B kai poso kostizei???μπορω μετα να βρω ανταλλακτικα ελλαδα κ αν ναι που?καποιοσ τησ badger με την ιδια αποδοση υπαρχει?και επειδη μου ειναι δυσκολο να επικοινωνησω στο φορουμ βοηθησε με λιγο.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Απ: Βοηθεια για επιλογη/αγορα αερογραφου
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 28, 2009, 12:23:27 πμ »
ο ΗΡ-Β υπάρχει ακόμη και κοστιζει γυρω στα 350 ευρώ στην Ελλάδα ενω υπάρχει πλήρης υποστήριξη σέρβις και ανταλλακτικών.
για λεπτές δεσμες είναι απο τους κορυφαίους, όχι απλά τους καλύτερους
για μεγάλες επιφάνειες μπορείς να βρεις πολύ φτηνότερους , από τα 30 ευρώ.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 28, 2009, 08:29:13 πμ »
Περιπου 260 εχει ο HP-B Σταυρο. :wink:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 28, 2009, 11:49:55 πμ »
Περιπου 260 εχει ο HP-B Σταυρο. :wink:

μπορει να κανω τόσο λάθος ??  :oops:
θα το τσεκαρω σήμερα  ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος esp_eclipse

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 16, 2009, 01:15:18 μμ »
 Την καλησπέρα μου σε όλους παιδιά. Μετά από δεκαετή απραγία, είπα κι εγώ να ξανασχοληθώ με το παλιό αγαπημένο hobby. Αγόρασα λοιπόν περιχαρής ένα leo2 A6 της Tamiya στην 1/35 κι έπειτα από ένα απολαυστικό παρασκευοσαββατοκύριακο "χτισίματος" στο σπίτι, ήρθε η στιγμή του βαψίματος. Σκέφτηκα λοιπόν να προχωρήσω στην αγορά ενός οικονομικού αερογράφου διπλής λειτουργίας και το μάτι μου σε δυο μοντέλα της iwata, τα revolution br και cr. Το ερώτημα είναι ποιο από τα δύο να προτιμήσω. Δεδομένου ότι ο ένας ο είναι 0,3mm και ο άλλος 0,5mm και ότι θα χρησιμοποιηδούν για βαφή μοντέλων , κυρίως παραλλαγών αλλά και λεπτομεριών, ποιον από τους δύο να προτιμήσω;

Αποσυνδεδεμένος palavras

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 16, 2009, 01:36:16 μμ »
αν και νέος στο μοντελισμός και χρήστης αερογράφου μόλις για 3 μήνες θα ήθελα να βάλω και άλλο ένα παίκτη στο τραπέζι τον badger 150 με τις 3 βελόνες και μπέκ 0.2 , 0.3, 0.5. Έτσι θα σε καλύψει περισσότερο. Περισσότερα θα σου πουν οι σαφώς πιο έμπειροι χρήστες - εγώ απλώς μια σκέψη καταθέτω - τίποτα περισσότερο.

Tags: