0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φιλιππε σε υπολογιζω κανονικα οπως και τους φιλους DIO & Amen αν το κερδισετε καντε το οτι θελετε Wink Παντως για να σας εξαψω τη....φαντασια αν τυχει σε εσας, σας βαζω "ορο" Mr. Green να το κατασκευασετε και να το δημοσιευσετε σε οσα περισσοτερα forum γινετε icon_thumright
Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα........Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να επιβάλλεται,αλλά στην δική μας περίπτωση μιλάμε γιά τέσσερα άτομα και σε μία διαδικασία που θα γίνει ενώπιον εκατοντάδων Shocked μελών στο καφέ.Από εκεί και μετά το τί θα το κάνει ο καθένας το μοντέλο (αν το κερδίσει Mr. Green ) είναι δικό του θέμα.
Παράθεση από: Viper στις Ιανουαρίου 15, 2009, 09:54:31 πμΣημειωνω εδω πως ΦΥΣΙΚΑ οι Moderator δε συμμετεχουν στη κληρωση,οπως παντα. Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα........Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να επιβάλλεται,αλλά στην δική μας περίπτωση μιλάμε γιά τέσσερα άτομα καί σε μιά διαδικασία που θα γίνει ενώπιον εκατοντάδων μελών στο καφέ.Από εκεί καί μετά το τί θα το κάνει ο καθένας το μοντέλο (αν το κερδίσει ) είναι δικό του θέμα.
Σημειωνω εδω πως ΦΥΣΙΚΑ οι Moderator δε συμμετεχουν στη κληρωση,οπως παντα.
Και συμφωνώ με τον Νίκο, να συμμετάσχουν ΟΛΟΙ στην κλήρωση. ΟΛΟΙ ανοίκουμε στην ίδια παρέα.
Πολλά μπράβο για την κίνηση να δωθεί ως δώρο ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μοντέλο και μάλιστα πανάκριβο Εγώ το έχω, οπότε άν μου "λάχει" θα το προσφέρω σε κάποιο άλλο μέλος του MC (δημόσια δέσμευση )
Υ.Γ. και οι αρματάδες μέσα. (Φίλιππα με ακούς;
Παράθεση από: George R στις Ιανουαρίου 15, 2009, 11:30:29 πμΠολλά μπράβο για την κίνηση να δωθεί ως δώρο ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μοντέλο και μάλιστα πανάκριβο Εγώ το έχω, οπότε άν μου "λάχει" θα το προσφέρω σε κάποιο άλλο μέλος του MC (δημόσια δέσμευση )Γιωργη, τοτε κι εσυ θα συμμορφωθείς συμφωνα με τους παραπανω "ορους" http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,10838.msg219117.html#msg219117
Ε να μπώ και εγώ
Ελληνικά σήματα βάζουμε στο BF-110
Παράθεση από: Δόξας Ιωάννης στις Ιανουαρίου 15, 2009, 01:56:07 μμΕλληνικά σήματα βάζουμε στο BF-110 υπαρχει BF-110 με Ελληνικη σημαιουλα πανω στην ατρακτο,(δε κανω πλακα) σου κανει Γιανναρε ?
Παράθεση από: Viper στις Ιανουαρίου 15, 2009, 02:09:26 μμΠαράθεση από: Δόξας Ιωάννης στις Ιανουαρίου 15, 2009, 01:56:07 μμΕλληνικά σήματα βάζουμε στο BF-110 υπαρχει BF-110 με Ελληνικη σημαιουλα πανω στην ατρακτο,(δε κανω πλακα) σου κανει Γιανναρε ? Αμέεε.. Αρκή να μην το έχει για κατάρηψη ελληνικού