Αποστολέας Θέμα: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ (2)  (Αναγνώστηκε 1415 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rafael

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ (2)
« στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 09:45:26 πμ »
Bloch MB.210 της Heller 1/72 Βασιλική Ρουμάνικη Αεροπορία (σήματα από το στοκ)
Το μοντέλο το είχα ξεκινήσει προ 2-3 ετών, κάποια στιγμή μου την έσπασε (η Heller είχε διάφορες κουλές απόψεις για τη δομή των κομματιών πχ άτρακτος σε τέσσερα κομμάτια, δεξί - αριστερό - πάνω - κάτω), το παράτησα και το τελείωσα σε μια κρίση μοντελιστικής ευσυνειδησίας το καλοκαίρι. Δεν είναι κακό κιτ με εξαίρεση τους ενοχλητικά άδειους πυργίσκους και τα διαφανή τους με την ανύπαρκτη αποτύπωση του σκελετού.

Junkers Ju87B της Revell (βλέπε Hasegawa) στην 1/48
Ομορφιά ! Ολα άψογα ! Απ' ότι ξέρω κυκλοφορούν εξαιρετικά βελτιωτικά για το συγκεκριμένο, προτίμησα όμως να το φτιάξω "straight from the box" εκτός από τις ζώνες στα καθίσματα που είναι της Eduard. Τελικά δεν ξέρω πόσο καλύτερο θα ήταν πχ με κόκπιτ ριτίνης... Οχι πολύ καλύτερο νομίζω.

Bristol Beaufighter TF.X της Airfix 1/72 Πορτογαλική Αεροπορία (σήματα της ADS)
Τώρα εμένα μου είχε κάτσικωθεί να φτιάξω πορτογαλικό Beaufighter. Κι επειδή τα πορτογαλικά Beaufighter ήταν μόνο TF.X, κι επειδή εγώ είχα κάπου καταχωνιασμένη τη σαχλαμάρα της Airfix είπα να το κάνω το απονενοημένο. Κι έφτιαξα και κόκπιτ (στο περίπου λέμε τώρα, μη φανταστείτε τρελές ακρίβειες) που δινε μια ... τάβλα να κάτσει ο πιλότος κι έτερον ουδέν, το απόλυτο κενό. Μετά ήρθε η άτρακτος. Και μετά οι πτέρυγες. Και μετά τα ηρεμιστικά, τα ναρκωτικά και ο μισός Ποινικός Κώδικας. Διότι δεν έφθανε το χάλι του, είχε κι εκείνο το υπερυψωμένο πριτσίνι που φυσικά εξαφανιζόταν με το τρίψιμο κι άφηνε το μοντέλο γουλί.

ΡΑΦΑΗΛ ΛΙΣΜΑΝΗΣ

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ (2)
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 10:19:39 πμ »
Mετά τα MB.210 και Bristol Beaufighter TF.X εκτός από μάρτυρας θα πρέπει να ανακυρηχτείς και ήρωας! Και το αποτέλεσμα, παρά το άθλιο των 2 μοντέλων τα οποία τυγχάνει να έχω και να τα κοιτάζω με τρόμο, είναι εξαιρετικό!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης Μαυροειδής

• Δεν είναι ψέμα, τελείωσα μοντέλο!!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Βόλος
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 10:24:15 πμ »
Αν είναι όσοι απουσιάζουν τόσο καιρό να είναι και τόσο παραγωγικοί, τότε να την κάνουμε κι εμείς για κανένα εξάμηνο μπας και τελειώσουμε κανένα μοντέλο!!! :lol:

Ραφαήλ εξαιρετικές δουλειές και οι τρεις (ειδικά το Ju-87 είναι απλά πανέμορφο). ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

::salut::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 10:31:40 πμ »
Πολύ ωραίες δουλειές με ενδιαφέρουσα θεματολογία (ειδικά το MB.210).  ::icon_thumright::
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 10:57:51 πμ »
Πάντα εντυπωσιάκος, τόσο κατασκευαστικά όσο και θεματολογικά!

Αποσυνδεδεμένος staticjim

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: UK , Manchester
  • Sotiropoulos Dimitris
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 11:03:02 πμ »
Μπραβο και εδω ...... ρε φιλε το MB.210 το ειχα ανοιξει καποτε και ειμουνα στα προθυρα να παρατησω τον μοντελισμο .....χαρας το κουραγιο σου .....ηρωας ηρωας  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 11:12:42 πμ »
Το θεμα του Mb και του Beau θα το αφισω ασχολιαστο.Τα ειπαν ολα οι προλαλισαντες.To Stuka μου αρεσει πολυ και ειναι η αποδειξη για αυτο που σου λεω παντα.Γιατι μπλεκεις με χρεπια?Αφου με ενα κιτ της προκοπης κανεις παπαδες. ::dontknow::

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 03:45:52 μμ »
υπεροχο.... ::eusa_clap::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Tags: