Οντας κάτοχος και του συγκεκριμένου ταχυτροχού, μπορώ να πω με σιγουριά τα παρακάτω:
1. Η ισχύ του είναι 22 watt. Tα proxxon έχουν την διπλάσια, τα dremmel την τριπλάσια.
2. Νιώθεις κραδασμούς στο χέρι σου, λιγότερους από dremmel αλλά περισσότερους από proxxon.
3. To τσόκ του δεν είναι και τόσο καλό. Το έχω αλλάξει με dremmel. (ʼλλα 14 ευρώ). Εαν θέλετε να χρησιμοποιείτε το εργαλείο μόνο για τριψίματα, έχει καλώς. Για τις υπόλοιπες δουλειές εαν δεν αλλάξετε τσοκ, δεν θα έχετε ακρίβεια ή ασφάλεια. Αποφασίστε τι θέλετε.

4. Χαμηλές στροφές από μόνες τους, συγγνώμη αλλά δεν λένε τίποτα. Χρειάζεσαι ροπή οταν εφαρμόζεις σε επιφανεια ένα ταχυτροχό με χαμηλές στροφές. Αυτό το πετυχαίνει το proxxon με το τροφοδοτικό ανάδρασης - αλλά κοστίζει 4 φορές περισσότερο από το parkside. ΔΙΚΑΙΩΣ

Αποφασίστε τι θέλετε να έχετε και μην συγκρίνετε τιμές σε ανόμοια εργαλεία.
5. Δεν το έχω δοκιμάσει σε ξύλινες κατασκευές. Σε πλαστικές υπερτερεί το proxxon λογω ακριβειας, ροπής, χαμηλών στροφών, μικρότερου μεγέθους (πολύ βασικό για να βλέπεις τι κάνεις) και κραδασμών στο χέρι. Χρησιμοποιώ το parkside για μικροδουλιές του σπιτιού και είμαι ευχαριστημένος. Ειναι πιό φορητό απο το proxxon.
Ειναι ένα καλό εργαλείο για 22 ευρώ, αλλά σου αποδίδει για 22 ευρώ. Για ακρίβεια χρειάζεσαι άλλα 14-16. Με 55 αγοράζεις proxxon. Με 65-70 ένα ισχυρότερο dremmel (αλλά το χρειάζεστε??)