0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Δόξας Ιωάννης στις Μαΐου 26, 2009, 07:37:51 μμΜπράβο Όμορφο βάψιμο και φθορές της παραλλαγής με εξίσου όμορφο "σβήσιμο" Kαλή συνέχεια ΥΣ. Η εξαγωγή σου θέλει λίγο στοκαρισματάκι η κάνω λάθος
Μπράβο Όμορφο βάψιμο και φθορές της παραλλαγής με εξίσου όμορφο "σβήσιμο" Kαλή συνέχεια
Παράθεση από: Δόξας Ιωάννης στις Μαΐου 26, 2009, 07:37:51 μμΜπράβο Όμορφο βάψιμο και φθορές της παραλλαγής με εξίσου όμορφο "σβήσιμο" Kαλή συνέχεια x2 Παράθεση από: GosVa στις Μαΐου 26, 2009, 05:30:13 μμ...ειχα ενα μικρο ατυχημα στην αριστερη εισαγωγη. Κατα λαθος την ακουμπησα ενω ακομα στεγνωναν τα ζουμια της gunze και η χαλκομανια διαλυθηκε εν μερει αλλα επειδη δεν βρηκα αντικαταστατη αποφασια να την αφησω οπως ειναι (στη βιτρινα θα μπει απ την αλλη ). Τα σήματα είναι υποκίτρινα? Αν διόρθωνες λιγάκι με ψιλό πινελάκι?
...ειχα ενα μικρο ατυχημα στην αριστερη εισαγωγη. Κατα λαθος την ακουμπησα ενω ακομα στεγνωναν τα ζουμια της gunze και η χαλκομανια διαλυθηκε εν μερει αλλα επειδη δεν βρηκα αντικαταστατη αποφασια να την αφησω οπως ειναι (στη βιτρινα θα μπει απ την αλλη ).
Μπράβο σου ρε Βάγγο ωραίο το έκανες και απίθανο βάψιμο.
Μπραβο! πολυ ομορφο εγινε,για τη χαλκομανια δεν φταις εσυ αλλα ο τεχνικος που εκανε τη συντηρηση και ηταν απροσεκτος.Τη φωτογραφια να τη στηλεις στις πυλες του ανεξηγητου,υποψιαζομαι εξωγηινο δαχτυλο.
ολα καλά και ολα ωραία!!! αλλά θέλεις δουλειά στο θέμα Postshading τι εννοώ? όταν η παραλλαγή κάνει καμπύλη πορεία,καμπύλη πορεία πρέπει να έχει και το postshading,δεν μπορείς να κάνεις τετράγωνο postshade σε καμπύλη!!!!
Βαγγέλη έχεις κάνει πολύ ωραία δουλειά φίλε μου!!!!
Αν και δεν είμαι ο πλέον ειδικός για να κρίνω, απλά θα πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ. Για το αν είναι ΟΚ ας αποφανθούν οι συνάδελφοι αεροπλανάδες. Εγώ με λάσπες ασχολούμαι.
Φιλε μου πολυ ωραιο ,με τις λεπτομεριες του, τα ξανοιγματα του, το βρανικακι που εχει κατσει τελεια..Μοντελιστικα σου βαζω Αριστα