Να' μαι και εγώ! Οχι πως σας έλειψα αλλά τρόπως του λέγειν

Ψιλοδουλειές πριν το βάψιμο και συγκεκριμένα καθάρισμα τα καπνογόνα του Saladin. Για να έχετε μία εικόνα το μέγεθός τους είναι το παρακάτω:

οπότε έχουμε ψιλοδουλειά και αν απαιτηθεί απαγγελία ερωτικών στίχων. Καθαρίζοντας το τελευταίο γα@#^%$ καπνογόνο, αυτό φεύγει από το χέρι μου και εκκτινάσεται στο άπειρο

Ακούω κάπου δεξιά μου ένα αμυδρό "τακ" και αυτό ήταν, το καπνογόνο μου δηλώθηκε MIA ([wiki=]missing in action[/wiki]). Κρατάω χαρακτήρα, αποδέχομαι τις αναποδιές της ζωής και αποφασίζω να φιάξω ένα καινούργιο από ΖΤΠ. Πιάνω του κουτί του Saladin από τα δεξιά μου για να κόψω ένα κομμάτι sprue και βρίσκω μέσα το καπνογόνο

Η απόσταση που διένυσε πετώντας ήταντουλάχιστον 70cm από το σημείο Α στο κουτί στο σημείο Β στην παρακάτω φωτογραφία.

Μετά από αυτή την εξαιρετικά φιλική πριος το χρήστη εξέλιξη, τα κολλάω τον πυργίσκο και έχουμε την παρακάτω εικόνα.

Πάμε τώρα για βάψιμο και επειδή ακούμε το δημόσιο αίσθημα...
τα πράσινα μου φαίνονται πιο "αντρικά"
...πάμε για bronze green Humbrol 75 και αν τα καταφέρω ξανοίγματα με τον Infinity. Εχω και ερώτηση, το χρώμα του χώματος στη Μαλαισία ξέρει κανείς πως είναι; Κάτι κοκκινωπό σαν το Βιετνάμ ή τίποτις άλλο, φυλλόχωμα, σκυλόχωμα, καστανόχωμα...

: