Αποστολέας Θέμα: Pegaso Hospitaller Knight - 90mm  (Αναγνώστηκε 3308 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Major_Goose

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HOLY LAND
Απ: Pegaso Hospitaller Knight - 90mm
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 02, 2009, 08:28:01 πμ »
Λεωνίδα σε ευχαριστώ και να σαι καλά

Κ'ωστας
Καιρός Γαρ Εγγύς !

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 02, 2009, 09:54:16 πμ »
Τάσο και Στέλιο να σαστε καλα παιδιά ευχαριστώ
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 02, 2009, 10:07:21 πμ »
Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινλησει μια μοντελιστική χρονιά! Μια υπέροχη φιγούρα του ΄Κώστα!

Πολύ όμορφη φίλε μου, **** admin edit

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 02, 2009, 10:18:07 πμ »
Φοβερό σύνολο! Ειδικά ο σκισμένος και ταλαίπωρος μανδύας μου αρέσει πάρα πολύ. Μπράβο Κώστα, όντως ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις μια νέα χρονιά!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος MORFEAS62

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 02, 2009, 02:36:06 μμ »
Καλή χρονιά σε όλους.Όντως Κωστή η φιγούρα σου είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ με τα γνωστά ωραία σβησίματα στο βάψιμο. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Συνέχισε να μας δίνεις ιδέες με καλές δουλειές σου !
Επίσης θα συμφωνήσω με τον φίλο Eagle (λυπάμαι δεν ξέρω τ' όνομά σου), ότι τελευταία η κατηγορία γέμισε μέτρια, ως κακή ποσότητα και όχι ποιότητα (τουλάχιστον σε νορμάλ επίπεδα).
Να είστε όλοι καλά και ο νέος χρόνος να είναι γεμάτος υγεία, χαρά και δημιουργικότητα (πρέπει να βάλω και 'γω κάποια δημιουργία μου πάλι...δεν τα καταφέρνω καλά με το ανέβασμα φωτό).
 ::salut:: Βασίλης

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 02, 2009, 05:06:52 μμ »
Αγαπημένε μου φίλε Γιάννη , να σαι καλά. Σου υπόσχομαι ότι κάθε δουλειά μου θα ναι και καλύτερη απο την προηγούμενη.. τουλάχιστον θα το προσπαθώ. Και για να βοηθήσεις ξέρεις τι πρέπει να κάνεις .....φρέσκια ρητίνη και βούρ .......!!!

Να σαι καλα
Καιρός Γαρ Εγγύς !

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #31 στις: Ιανουαρίου 02, 2009, 05:07:39 μμ »
Ελα ρε Γιώργο γίγαντα , να σαι καλά , ευχαριστώ για τα σχόλια , και θα επανέλθω σύντομα δριμύτερος !!!! ::salut:: ::salut::
Καιρός Γαρ Εγγύς !

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #32 στις: Ιανουαρίου 02, 2009, 05:10:13 μμ »
Φίλε Βασίλη σε ευχαριστώ. ο Eagle είναι ο συνπολεμιστής Γιάννης Λέκκας απο το Ναύπλιο . Σχετικά με το θέμα ποσότητα και ποιότητα, σίγουρα δεν ειναι δυνατόν όλες οι δουλειές να είναι συνέχεια σε ενα υψηλό επίπεδο . Όμως για μένα το ενοχλητικό είναι να βλέπω φιγούρες αδούλευτες εμφανώς . Απώλεια κόπου = Απώλεια Αποτελέσματος (Νόμος )

Κώστας
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος MORFEAS62

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #33 στις: Ιανουαρίου 02, 2009, 05:49:50 μμ »
Έχεις απόλυτο δίκιο, αυτό εννοούσα και εγώ. Φαίνεται η προσπάθεια κάποιου για καλή δουλειά, και κάποιου ...άντε να φτιάξουμε άλλες 10 φιγούρες.Ήμαρτον, τα επίπεδα πρέπει να κρατιούνται σε κάποια επίπεδα, έστω και από τη προσπάθεια του δημιουργού, άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύω να μη γίνομαι κουραστικός, αλλά τρελαίνομαι με κάποια άτομα που κάνουν πρόχειρες δουλειές να είναι συγχρόνως και μάστερ παρατηρήσεων και υπερβολών.
 ::salut:: Βασίλης

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #34 στις: Ιανουαρίου 03, 2009, 09:38:53 πμ »
Βασίλη η εμφάνιση των λεγόμενων rivet counters αλλά και άλλων συναφών ειδών, δεν μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τους γνήσιους μοντελιστές με μεράκι. Απλά κουράζει με την παρουσία κομματιών που δεν εχουν να πουν πολλά πράματα , και στα μάτια των πολλών μοντελιστών κατεβάζουν το πραγματικό επίπεδο του που μπορεί να φτάσει ενα μοντέλο .  Αλλά c est la vie .... :wink:
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος nickolas

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #35 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 11:02:03 μμ »
Κώστα τρομερή δουλειά, τέλεια χρώματα , τρομερή η πρασινάδα στον τοίχο(πως την κάνεις)

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #36 στις: Ιανουαρίου 16, 2009, 10:15:25 πμ »
Να σαικαλά Νικόλα .Η πρασινάδα γίνεταιμε χρήση του προιόντος fine turf της Woodland Scenics  το οποιο ρίχνω σαν αλάτι προσεκτικάσεεπιλεγμένεςπεριοχέςοπου προηγουμένωςέχωπεράσει σατινε βερνικι της Vallejo για να κολήσει.  Ειναι τρομερά απλό καικάνειωραίο εφέ . Ελπίζω να βοήθησα

Να σαι καλά

Κώστας
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος osiris

• Scale 1/144
  • *
  • Αρης
« Απάντηση #37 στις: Ιανουαρίου 16, 2009, 07:57:49 μμ »
Για το επίπεδο του Major τα έχουμε πει πολλές φορές και τα συγχαρητήρια περισσεύουν, αλλά...
απο αυτό το σημείο μέχρι να απορρίπτουμε ή να ειρωνευόμαστε τις δουλιές των άλλων η απόσταση είναι μεγάλη.
Κάπου διάβασα ότι δεν χαρακτήρισε ο τρίτος σκουπίδια τους μοντελιστές αλλά τις...δημιουργίες τους !!! αστειότητες...
Οφείλουμε να σεβόμαστε τις δημιουργίες όλων και όπου δεν συμφωνούμε ή δεν μας αρέσει τέλος πάντων κάτι, μπορούμε να
το επισημαίνουμε και να συμβουλεύουμε για το καλύτερο. Έτσι σεβόμαστε τις δημιουργίες και μέσω αυτών και τους μοντελιστές.

Αποσυνδεδεμένος Cpt.Morgan

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
  • "Only the dead have seen the end of the war"
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 01:07:17 πμ »
Ναι...!!!!
Απλα τελειο...αν και δεν ξερω και πολλα ιδιαιτερα απο φιγουρες μου φενεται καταπληκτικο...
Ειμαι σχετικα νεος μοντελιστης, αν και μεχρι στιγμης εχω φτιαξει μνο αεροπλανα θα ηθελα να ασχοληθω κα με φιγουρες.
Επειδη ομως δεν το εχω ξανακανει θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω οδηγιες για να ξεκινησω...(σημειοτεων ειμαι εντελως ασχετος απο βαψιμο..μεχρι στιγμης εβαφα τα μοντελα μου-οταν τα εβαφα- με οτι χρωμα ηθελα καιφυσικα δεν γνωριζω απο λαδια αερογραφους ασταρια κ.λπ.!!! :oops: :oops:)

Tags: