Αποστολέας Θέμα: Παγοποιείο- Πάτρα 1941  (Αναγνώστηκε 38313 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
Απ: Παγοποιείο- Πάτρα 1941
« Απάντηση #325 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 10:36:15 πμ »
Φίλε του Ιππου, βλέπω ότι αρχίσες να έχεις και την φιγούρα.. Ελλειψα κανά μήνα απο τα δρώμενα του φόρουμ και έκανες παπά..

Τό μόνο που μπορώ να σου πώ είναι πολλά συγχαρητήρια για το διόραμα, είναι καταπληκτικό. Οι φιγούρες σωστά τοποθετημένες, χωρίς να σε κουράζει το πλήθος τους και τίποτα ξεκάρφωτο πάνω στο σκηνικό..

Ο Φίλος του Ιππου λοιπόν αποτελεί το πιό λαμπρό παράδειγμα μοντελιστικής σεμνότητας αλλά και μοντελιστικής εξέλιξης.. Η συνταγή του απλή αλλά δύσκολη στο να την πραγματοποιήσεις:

Ακούω, βλέπω και πειραματίζομαι..

Οταν λοιπόν πρίν 2 χρόνια ήταν εδώ  http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,4944.30.html  και τώρα φτιάχνει αυτά που φτιάχνει του αξίζει μόνο ένα ...    ::proskino:: ::proskino::

Αποσυνδεδεμένος staticjim

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: UK , Manchester
  • Sotiropoulos Dimitris
« Απάντηση #326 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 10:50:22 πμ »
Βλεπωντας το ακουσα μια φωνη ..............aaaaaand Action !!!!

Πραγματικα σαν σκηνη απο κινηματογραφικη ταινια ειναι  :shock: :shock: :shock: :shock:

Τι να πω ρε Φιλλιπε τα μπραβο ειναι λιγα ....... ειμαι σιγουρος οτι συντομα θα εισαι στα μεγαλα ονοματα των μοντελιστων ετσι οπως το πας το γραμμα !!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #327 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 11:00:49 πμ »
Φιλιππε φοβερο...οι παγωκολωνες απαιχτες....
μονο μια ερωτηση...η παγωκολωνα που ειναι στην κλινη δεν θα επρεπε να εχει κατι να την σταματησει? δειχνει σαν να ειναι ετοιμη να παισει.
Ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.

::icon_thumright::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #328 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 11:12:32 πμ »
Μπράβο ρε Φίλιππε! Εξαιρετικές και οι παγοκολόνες και ο χαρταετός! :shock:  Συγχαρητήρια!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #329 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 11:29:04 πμ »
Ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ή   και ιδεα και εκτέλεση!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Υ.Σ. φερε μου τον χαρταετό μου πίσω!!!

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #330 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 11:33:02 πμ »
 ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #331 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 11:33:22 πμ »
Ξεκίνησα να γράψω άλλα, τα έσβησα γιατί δεν ανταποκρίνονταν σ' αυτά που αισθάνομαι... έγραψα κάτι διαφορετικό... αλλά κι αυτό δεν εξέφραζε ακριβώς αυτό που ήθελα να πω... τα άλλαξα ξανά... αλλά για μια ακόμα φορά οι λέξεις έμοιαζαν ανύμπορες να αποτυπώσουν το μέγεθος της ευχαρίστησης βλέποντας όλη την πορεία της προσπάθειάς σου  και της απόλυτης ικανοποίησης  που νοιώθω από το τελικό αποτέλεσμα.
Μη μπορόντας λοιπόν να εκφρασθώ όπως θέλω, απλά....

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος MORFEAS62

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #332 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 01:21:59 μμ »
Τι φτιάχνει ο άνθρωπος  :shock: :shock: :shock: Φίλιππε είσαι άπαιχτος και συγχρόνως ευρηματικός !!! Συνέχισε να μας κουφαίνεις με τις όμορφες δημιουργίες σου. Αυτό που με τρελαίνει πιο πολύ απ' όλα είναι η υλοποίηση των ιδεών που έχεις, που δεν είναι και απλές. Τελειώνω με  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 ::salut:: Βασίλης

Αποσυνδεδεμένος Harris Charalambous

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Maryland, USA
  • IPMS 410 MC 85
« Απάντηση #333 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 01:54:24 μμ »
Prakmatika apithani doulia - exeis "piasi" tin skini me oli tin simasia tis lexis, panemorfo kai Ellinikotato  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μοντελιστής από Αμερική

Αποσυνδεδεμένος tsap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αττική
« Απάντηση #334 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 03:38:17 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 Εκπληκτικό πραγματικά και από τα διοράματα που μένουν στην μνήμη όποιου το βλέπει.
 ::salut::
Στράτος Τσαποΐτης IPMS 961

Αποσυνδεδεμένος Trutch

• ΕΛΛΗΝ ΟΠΛΙΤΗΣ - ΑΕΘΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • OY ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ..
    • Trutch
« Απάντηση #335 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 05:02:18 μμ »
αααα :shock: δεν ειναι να λείψεις απο το φόρουμ...τι έκανε ρε ο άνθρωπος ;;;;;  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
σίγουρα ειναι διόραμα και δεν ειναι παλιά φωτογραφία;;;  Θες να σταματήσουμε τα διοράματα κύριε;;;  Οχι κύριε! Παρά την ψυχολογική τρομοκρατία σας, μετά την εξεταστική θα συνεχίσουμε τον μοντελισμό  ::glossa::
Για τον κοσμο εισαι καποιος....για καποιον εισαι ο κοσμος!!! Με αγαπη..ο καποιος! (το avatar μου φιλοτεχνηθηκε απο τον φιλο Corto)

http://trutch.moonfruit.com

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #336 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 06:04:16 μμ »
Φίλιππα δεν εχω λόγια , τα άθερμα μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #337 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 07:57:17 μμ »
Ένα μεγάλο μπράβο και θαυμασμός  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Η τελευταία πινελιά με τον χαρταετό είναι δείγμα πολύ μεγάλης δημιουργικής φαντασίας  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μπράβο ξανά  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #338 στις: Φεβρουαρίου 08, 2009, 01:14:51 μμ »
 ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #339 στις: Φεβρουαρίου 09, 2009, 01:04:39 μμ »
ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ φαίνεται. Και το εννοώ.  :!: :!:
Κύριοι παρότι οι φωτογραφικές ικανότητες του κυρίου Φίλιππου είναι πολύ καλές και κοντά στις μοντελιστικές του, οι παραπάνω φωτογραφίες δεν κατορθώνουν να αποδόσουν το μεγαλείο της όλης δουλειάς. Όσοι το είδαν από κοντά το Σάββατο καταλαβαίνουν τι εννοώ. Φίλε μου ΜΠΡΑΒΟ σου.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #340 στις: Φεβρουαρίου 09, 2009, 01:31:53 μμ »
ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ φαίνεται. Και το εννοώ.  :!: :!:
Κύριοι παρότι οι φωτογραφικές ικανότητες του κυρίου Φίλιππου είναι πολύ καλές και κοντά στις μοντελιστικές του, οι παραπάνω φωτογραφίες δεν κατορθώνουν να αποδόσουν το μεγαλείο της όλης δουλειάς. Όσοι το είδαν από κοντά το Σάββατο καταλαβαίνουν τι εννοώ. Φίλε μου ΜΠΡΑΒΟ σου.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
+1

Από κοντά είναι ακόμη καλύτερο!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
--------------------------------------------------
clopy & paste
επειδή και η αντιγραφή θέλει μυαλό

Αποσυνδεδεμένος thanosg

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #341 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 07:35:38 μμ »
Φίλιππε για ακόμα μια φορά εξαιρετικός. Φοβερή step by step κατασκευή.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος dman

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #342 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 09:28:26 μμ »
Φίλλιπε δημιούργησες!

Εξαιρετική αληθοφάνεια , ο πάγος , η κατασκευή , η κίνηση , η πανίδα!

Φοβερό!!!

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #343 στις: Φεβρουαρίου 16, 2009, 05:18:31 μμ »
ένα διόραμα....που τα λογια ειναι πραγματικά περιτα.....
οτι επίθετα να χρησιμοποιησεις ειναι λίγα.... απλα τελειο θα το θεωρησω και ελληνικότατο....
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #344 στις: Φεβρουαρίου 16, 2009, 05:42:32 μμ »
Φίλε μου Φίλιππα (είναι τιμή μου να σε έχω φίλο)  ::icon_thumright:: Δεν έχω λόγια να εκφράσω την καλιτεχνική σου κλίση, ότι αποφασίσεις να φτιάξεις γίνεται ένα αριστούργημα. Με το παγοποιείο έθεσε τα στάνταρ σε πολύ υψηλό επίπεδο.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #345 στις: Φεβρουαρίου 16, 2009, 06:17:09 μμ »
Ειλικρινά δεν θέλω να θεωρηθεί αγένεια που δεν απαντώ στον καθένα ξεχωριστά....με την κριτική σας όμως με έχετε φέρει σε δύσκολή θέση...  :oops: :oops: :oops:

Το βασικό είναι ότι με χαροποιείται αφάνταστα με τη αποδοχή της δουλειάς μου, με χαροποιεί ιδιαίτερα που όλοι με τιμάτε με τη φιλία σας, όπως επίσης με χαροποιεί πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας τις μοναχικές ώρες που πέρασα πάνω στον πάγκο μου προσπαθώντας να υλοποιήσω κάτι που υπήρχε στη φαντασία μου.

Εύχομαι να συνεχίσουμε, όλη η παρέα , να παρουσιάζουμε όμορφες κατασκευές.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #346 στις: Φεβρουαρίου 16, 2009, 06:42:47 μμ »
Ειλικρινά δεν θέλω να θεωρηθεί αγένεια που δεν απαντώ στον καθένα ξεχωριστά....με την κριτική σας όμως με έχετε φέρει σε δύσκολή θέση...  :oops: :oops: :oops:

Το βασικό είναι ότι με χαροποιείται αφάνταστα με τη αποδοχή της δουλειάς μου, με χαροποιεί ιδιαίτερα που όλοι με τιμάτε με τη φιλία σας, όπως επίσης με χαροποιεί πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας τις μοναχικές ώρες που πέρασα πάνω στον πάγκο μου προσπαθώντας να υλοποιήσω κάτι που υπήρχε στη φαντασία μου.

Εύχομαι να συνεχίσουμε, όλη η παρέα , να παρουσιάζουμε όμορφες κατασκευές.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

εμ!...παλικαράκι!...να μην ποστάρειζες, να μην βρεισκόσουν σε δύσκολη θέση!.. :mrgreen: :mrgreen:...πέρα απο την πλάκα , οι αξιόλογες προσπάθειες πρέπει και επιβραβεύνται απο τα σχόλια των συναδέλφων, ποικιλοτρόπως!......

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #347 στις: Φεβρουαρίου 16, 2009, 06:53:31 μμ »
...και κάτι ακόμη βρε Φίλιππα (γιατί αμα δεν το πώ θα σκάσω! :mrgreen:)...δεν ξέρω για τα αλλα παιδιά αλλά μέσα από τα ποσταρίσματα σου αισθάνομαι σαν να είμαι δίπλα σου στον πάγκο και να έχω τις ίδιες ανυσηχίες και προβληματισμούς με σένα (π.χ. θα «κάτσει» αυτός ο σοβάς στον τοίχο;...μήπως αυτή η κολόνα θέλει περισσότερη υγρασία στην βάση της;...μήπως αυτός ο πύρος είναι σωστός ή λάθος για την ρόδα στο καροτσάκι;..κ.ο.κ.)...πράμα που λίγοι το κάνουν (δυστυχώς δεν είμαι μέσα σε αυτούς!) γενικότερα και σε αυτό και σε άλλα φόρουμ.... ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Major_Goose

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HOLY LAND
« Απάντηση #348 στις: Φεβρουαρίου 17, 2009, 11:47:09 πμ »
Καταπληκτική δουλειά με σημασία στην λεπτομέρεια αλλά και στο σύνολο . Τα θερμά μου συγχαρητήρια

κώστας
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #349 στις: Φεβρουαρίου 18, 2009, 12:39:40 πμ »
Ελπίζω να με συγχωρέσει που δημοσιεύω το p.m. του  :roll: :roll: :roll: χωρίς την άδειά του  :oops: :oops: :oops:
Ομολογώ ότι ξεκαρδίστηκα με την προσφώνηση...από καθάρματα βέβαια τι να περιμένει κανείς...  :lol: :lol: :lol:

Καλησπέρα γεροξεκούτη  ::glossa::  ::salut:: ::salut::

Ελπίζω να είσαι καλά στην υγεία σου. Από ηθικό είμαι σίγουρος ότι πετάς στα σύννεφα μετά από τα θετικά σχόλια που εισέπραξες για το παγοκατασκευαστήριο (και δικαίως άλλωστε).
Είδα ότι έβαλες κάτω στην υπογραφή σου μια ασπρόμαυρη φωτο, που απεικονίζει την ατμόσφαιρα της εποχής ακόμα καλύτερα. Αν δεν σου κάνει κόπο και δεν βαριέσαι (λόγω ηλικίας) βάλτην και στο αντίστοιχο θέμα για να μπορούμε να την δούμε σε μεγαλύτερες διαστάσεις... πληηηηητσ.....

Σε χαιρετώ  ::punch::   και σε φιλώ   ::sex::,  σίγουρος ότι θα ανταποκριθείς θετικά στο αίτημα μου.  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Τι να του κάνω και τι να του απαντήσω λοιπόν τώρα εγώ;;;
Του κάνω το χατήρι μπας και τον ξεφορτωθώ  ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: και με bonus βέβαια  ::salut::

...και εδώ κλείνει οριστικά αυτό το θέμα, ευχαριστώ πάρα πολύ όλους  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Tags: