Να δώσω και κάποιες διευκρινήσεις σε παρατηρήσεις σας... με τη δική μου ματιά

Kostas: Ξενιτεμένε φίλε, ούτε και εγώ ξέρω αν είναι σωστό το πάχος του καλωδίου, θεώρησα όμως ότι εφόσον ηλεκτροδοτεί επαγγελματικό χώρο, ίσως θα ήταν πιο χοντρό...

Snake eye: Το κλουβί έγινε με p.e. καγκελάκι , που μου παραχώρησε ο αγαπητός Μάστορας και η βάση από λεπτό φύλλο μπάλσα. Με υπομονή λυγίστηκε, κόπηκε, κολλήθηκε κλπ.
Τα μάτια του παγοπώλη όντως έχουν περίεργη έκφραση, δεν φαντάζεσαι τι τραβάω κάθε φορά με τα μάτια - πολύ παίδεμα - τυχαίως μου βγήκε αυτή η έκφραση, αλλά την άφησα διότι ο τύπος βλέπει την κορούλα του να έχει μπει σφήνα στη συζήτηση των Ιταλών και τραβάει ένα «νταράκουλο»...

tsap: Τα ρούχα των παιδιών ίσως θα έπρεπε να είναι πιο ταλαιπωρημένα αλλά, ούτε οι φιγούρες βοηθάνε σε αυτό ούτε βέβαια οι δικές μου ικανότητες στις φιγούρες. Ας θεωρήσουμε λοιπόν ότι σήμερα βάλανε καθαρά ρουχαλάκια και δεν πρόλαβαν να λυσσάξουν ακόμα τα μικρά

Ni Kos: ναι φίλε μου η κολώνα είναι νέα προσθήκη και ναι ίσως βάλω ακόμα κάποια χορταράκια

Πέτρος: Ο Πέτρος, για να καταλάβετε, από την αρχή μου έλεγε ότι ο τουβλότοιχος κάτω από την «βεράντα» δεν του άρεσε ιδιαίτερα και δεν είχε και άδικο...τον είχα βάλει όμως...και παρά την επιμονή του δεν τον άλλαξα, υποστήριζα μάλιστα ότι στο τέλος λίγοι θα τον δουν, αφού θα βλέπουν όλα τα άλλα πάνω στη βάση. Ε! μάλλον είχα δίκιο και το επιβεβαιώνει και ο ίδιος τελικά. Ευχαριστώ Πέτρο.
.