0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φιλιππε πολυ ομορφη δουλεια φιλε!!! Το μακετοχαρτο με τι το κολλησες στην βαση? Και με τι μεταξυ τους? Με ασπρη κολλα?
Καλημερα.Εκει που λεω οτι κατι δεν μπορει να γινει καλυτερο συνεχεια βγαινω ψευτης.Δουλεια απαιχτη.Θεμα πρωτοτυπο.Για το θεμα του παγου υπαρχει ενα υλικο για τεχνοτροπιες εσωτερικων χωρων που δινει αυτο το εφε ,αλλα δεν ξερω πως λεγεται η αλλες λεπτομερειες ακομα.Θα ρωτησω και θα μαθω παντως γιατι ειναι ωραιο υλικο.
Τι να σου πω τωρα Φιλιππε;Οτι δεν μ'αρεσει!!!!!!!!!!!!Κανα δυο τετοια ακομη και θα το κοψουμε το αθλημα και δεν θα παρουμε και συνταξη λογω ανικανοτητας
Πανέμορφο, αλλά την παράσταση κλέβουν οι φλοκάτες!
Πολύ καλή η τουαλέτα Φίλιππε. Την έφτιαξες μαδεράκι-μαδεράκι ή χάραξες μεγάλα κομμάτια;
...το μόνο που έχω να πω είναι όπως βλέπω και από την τελευταία φωτό, στην εμπρός δεξιά γωνία της όλης σκηνής έχεις ένα αρκετά μεγάλο κενό. "Γέμισέ" το (αν δεν το έχεις ήδη σκεφτεί κι εσύ) κι είσαι Κατά τα άλλα πάω να σπάσω την παράγκα μου ...
ʼντε να το δούμε τελειωμένο, έστω και από φωτογραφίες (εγώ τουλάχιστον).
Παράθεση από: LIVERPOOL στις Ιανουαρίου 03, 2009, 01:29:36 πμʼντε να το δούμε τελειωμένο, έστω και από φωτογραφίες (εγώ τουλάχιστον). Στελάρα γιατί γκρινιάζεις;;; δεν στα φέρνω πάνω βρε;;;
Γιώργο δεν είναι καμπινές...αποθηκάκι είναι