Αποστολέας Θέμα: T-34 the attack  (Αναγνώστηκε 1746 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος raziera

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Κωστας
T-34 the attack
« στις: Δεκεμβρίου 30, 2008, 09:23:06 πμ »
Καλημερα και Χρονια πολλα... ενα θεματακι που ετοιμαζω αφορα ενα Τ34 της dragon και φιγουρεσ τις tamiya σε ενα απλο διοραματακι....
Αρχικα παρουσιαζω καποιεσ φοτο απο το αρμα

αυτα για την ωρα θα ακολουθησουν οι φιγουρες και η βαση....ααα ειναι το πρωτο μου διοραμα .
Ολα τα σχολια δεκτα για την βελτιωση του εργου.. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *
Απ: T 34 the attack
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 30, 2008, 11:09:05 μμ »
η μοναδικη μου παρατηρηση ειναι......... ΒΓΑΛΕ ΤΟ FLASH !!!!!!!!!!!
  [img]http://i365.photobucket.co

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 30, 2008, 11:12:20 μμ »
Χρονια πολλα και καλη αρχη φιλε μου,τα σχολια θα τα κανει ο Αρκαδιος σαν ειδημονας που ειναι :mrgreen: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος raziera

• Scale 1/35
  • *
  • Κωστας
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 08:50:02 μμ »
Μετα απο αρκετο καιρο συμπληρωνω το projrct... βεβαια δεν ειναι ετοιμο ακομα, αλλα .... :o

επισης μπηκαν και μερικες φιγουρες της Ταmiya...

μερικες ακομα ... :oops: :oops:

το εργο δεν ειναι ετοιμο. Εχει ακομα καμια 6-8 φιγουρες.
 Περιμενω παρατηρησεις.
 :shock: :shock:

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 09:05:09 μμ »
βρώμισε λιγο τις φιγούρες σου.
Κατι δεν μου αίρεση στο άρμα και προσπαθώ να καταλάβω τι!Γους-πιν γουος και ντραη εκανες?
Η σκόνες και η λάσπη είναι  ::icon_thumright::
Προσπάθησε να βγάζεις φωτο χωρίς φλας  :wink:
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος Rage

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 10:43:29 πμ »
Το ξερω πως γενικα ειμαι ασχετος ακομη, αλλα γιατι το χρωμα του αρματος δειχνει σαν να μην εχει χρωμα περα απο αυτο του πλαστικου?
Κατι δε μου πεφτει καλα στο ματι.

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 10:49:51 πμ »
βρώμισε λιγο τις φιγούρες σου.
Κατι δεν μου αίρεση στο άρμα και προσπαθώ να καταλάβω τι!Γους-πιν γουος και ντραη εκανες?
Η σκόνες και η λάσπη είναι  ::icon_thumright::
Προσπάθησε να βγάζεις φωτο χωρίς φλας  :wink:

Συμφωνώ, το άρμα είναι μέσ'την λάσπη και οι μπότες των στρατιωτών είναι μαύρες και καθαρές  :wink: Λέρωσέ τους λίγο (μπότες, χλαίνες).
Η λάσπη δε μου αρέσει πολύ  ::icon_thumright::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 10:54:53 πμ »
Κοιτάω το βάψιμο στις φιγούρες και βλέπω ότι δεν σου έχει φύγει πουθενά το χρώμα από τα όρια.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Δεν ξέρω αν θα είναι το επόμενο βήμα σου, θέλουν όμως κάποιες σκιές με λάδια για να τις αναδείξεις και να μην είναι φλατ.

Επίσης το κτίριο και το πλακόστρωτο χρειάζονται αρκετά wash ώστε να δημιουργηθούν σκιές και να αναδειχτεί ο όγκος.
Στο άρμα να κάνεις ένα pin wash για να αναδείξεις και εκεί τις διάφορες γραμμώσεις. Το σκόνισμα που έχεις κάνει στην πάνω επιφάνεια του πύργου νομίζω ότι είναι υπερβολικό, ενώ το λάσπωμα είναι καλό ΑΛΛΑ, εφόσον κινείται σε δρόμο θεωρώ ότι οι ερπύστριες δεν θα είχαν κρατήσει τόση λάσπη επάνω τους.

Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις, να βοηθήσω θέλω.  :oops: :oops:
Έχε υπ΄όψη σου ότι το δικό μου πρώτο διόραμα και οι φιγούρες ήταν χάλια, ενώ εσύ ξεκινάς από πολύ καλύτερο σημείο.  ::icon_thumright:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 11:24:02 πμ »
Eπίσης το κτίριο και το πλακόστρωτο χρειάζονται αρκετά wash ώστε να δημιουργηθούν σκιές και να αναδειχτεί ο όγκος.
Στο άρμα να κάνεις ένα pin wash για να αναδείξεις και εκεί τις διάφορες γραμμώσεις. Το σκόνισμα που έχεις κάνει στην πάνω επιφάνεια του πύργου νομίζω ότι είναι υπερβολικό, ενώ το λάσπωμα είναι καλό ΑΛΛΑ, εφόσον κινείται σε δρόμο θεωρώ ότι οι ερπύστριες δεν θα είχαν κρατήσει τόση λάσπη επάνω τους.
O Φιλιπος έχει δίκιο σε αυτό. αι αν ειναι απο τις πρώτες σου δουλείες τα επόμενα μοντέλα θα είναι κλάσεις ανώτερα ::keep_mod::
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος christos_p

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 11:30:49 πμ »
Δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε θέματα μοντελισμού για ότι γράψω όμως έχω όλη την καλή διάθεση.

Πρώτη φορά λάδια και wash έκανα πριν από ένα-δυο μήνες και πιστεύω κάνουν αισθητή διαφορά. Ίσως λοιπόν κτήριο, άρμα και φιγούρες να ήθελαν λίγη ¨κακομεταχείριση¨. Επίσης αν μπορούσες και με ένα πολύ λεπτό πινέλο να προσθέσεις ίριδα στα μάτια (αν και έχω τόση μυωπία που μπορεί και να έχεις βάλει και εγώ να μην βλέπω  :mrgreen: )

Ωραίες λάσπες και προσεγμένη δουλειά. Καλή συνέχεια.  ::icon_thumright::

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος raziera

• Scale 1/35
  • *
  • Κωστας
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 04:52:41 μμ »
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
Οσον αφορα την βαση, αρχικα ειχα φτιαξει μια που το αρμα εκανε επιθεση σε ενα γερμανικο πολυβολειο...αλλα κατι δεν πιγε καλα και το αφισα στην ακρη.
Επειτα σκεφτηκα το αρμα να ερχεται απο τα χωραφια και να μπαινει στην πολη (γιαυτο εχει λασπη).
Οι φιγουρες, ναι δεν ειναι ετοιμες απλος τις εβαλα ετσι να μην δειχνει αδειο... το πλακοστροτο θελει λιγο wash και βρομισμα με σκονη...και το αρμα τηελει τισ χαλκομανιεσ του :lol: :lol:
Το αρμα εχει βαφτει με 1 σκουρο πρασινο και επειτα με 1 ποιο ανοιχτο, εχει γινει wash με λαδια και σκονισμα με σκονες αγιογραφιας... και τελος οι λασπες.
Εχω ακομα 6-7 φιγουρες να προσθεσω ... ελπιζω να ανεβασω και αλλες φωτο συντομα.

Και παλι ευχαριστω για τα σχολια.

Tags: