Getsa ,anivasgr,BLACK SHEEP,LIVERPOOL ,PanPan , philio , DIM57,gkontog ,Jet72 ,GIOMEF ,christos_p ,Symeon,c.nemo ,petranlost ,giorgos800 ,πέτρος
Παιδιά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια . Αν έβαζα και άλλη βλάστηση θα χανόταν το θέμα γιατί είναι πολύ χαμηλό .Επίσης πιστεύω δεν πρέπει να είναι γεμάτη η σκηνή που παρουσιάζεται σε ένα διόραμα -βινιέτα ισομερώς γιατί δεν δείχνει και τόσο ωραίο, και αυτό θα το δείτε σε άλλες δουλειές στα forums
Εγώ μία παρατήρηση έχω να κάνω 
ʼμα μεγαλώσω θέλω να φτιάχνω διοράματα σαν τα δικά σου 
Φίλιππάκο μικρο μου αγόρι έχεις καιρό .Σιγά -σιγά μόλις μεγαλώσεις και άλλο και πιάνουν τα χέρια σου θα δεις θα τα καταφέρεις

Δημήτρη πολύ ωραία δουλειά για ακόμα μια φορά

Θα συμφωνήσω με τον Getsa για λίγα παραπάνω φυτά.
Μήπως να έβαζες λίγο λάσπη στα αλόγα; Έτσι oπως έπεσαν μέσα στα λασπόνερα δεν θα έπρεπε να λερωθούν λίγο παραπάνω;
Όπως έγραψα παραπάνω δεν τα έχω λασπώσει ακόμα ιδιαίτερα αλλά δεν βλέπω και πολύ λάσπη πάνω τους στην πρωτότυπη φωτο

Πολύ ωραίο, τι να λέμε τώρα, οφθαλμοφανές!!! Ααχ, πότε θα βάλω μυαλό και θα σταματήσω τις προσπάθειες!;
Την βλάστηση πως την έκανες; Τα φύλλα της plus model στα κλαδάκια τα κόλλησες πάνω από τις άκρες σύρματος; Και την υπόλοιπη βλάστηση πως την ξηγήθηκες;
Συγχαρητήρια για πανέμορφη δημιουργία σου και καλή συνέχεια με τα χρωστούμενα.
Τα φύλλα της plus model είναι πάνω στα κλαδάκια όχι πάνω σε σύρμα
Υπόλοιπη βλάστηση είναι της Er-Dacor και της eduard .Για τη λάσπη έχω γράψει στην αρχή .
Απλά έχω κάνει διαβάθμιση στις αποχρώσεις δηλ .όσο πιο κοντά στο νερό περισσότερο σκούρο και χρησιμοποίησα διάφορα βερνίκια ματ , σατινέ ,και γκλος

εξαιρετικά δύσκολο θέμα και άψογη εκτέλεση 
...άπιαστη δουλειά για το μέσο μοντελιστή
θα πρότεινα και γω να γεμίσει το αριστερό μέρος της βάσης - έστω και με ξερόκλαδα θάμνων ή/ και με πεταμένα υλικά - που φαίνεται άδειο και ...χαλάει το balance
επίσης δεν ξέρω αν στο νερό πρέπει - κι αν γίνεται τώρα - να προστεθούν ελαφροί κυματισμοί
Πέτρο δες τη Φώτο δεν υπάρχει κανένας κυματισμός