0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Up date... Είχαμε μείνει λοιπόν εκεί που σας έδειξα την Benelli βαμμένη και έμενε να γίνουν κάποια ρετουσαρίσματα... έλα όμως που δεν είχα βάλει το τιμόνι...γιατί το κρατά ο κυριούλης και οι δοκιμές έδειξαν ότι πρώτα πρέπει να κολληθεί στα χέρια του και μετά όλα μαζί να μπουν στη θέση τους...ο πισινός στη σέλα και το τιμόνι στη θέση του (άμα κάτσει σωστά εγώ θα κάνω Πάσχα τώρα...) οπότε έπιασα τις φιγούρες...το φόρτε μου Πάρτε λοιπόν μια ιδέα από τα ακέφαλα ιταλικά κορμιά, αφού βάφονται μαζί και οι φιγούρες του Topolino... Spoiler (hover to show)και μάλιστα κ. Liverpool, γίνεται σοβαρή προσπάθεια να μην είναι αόματοι...Ιταλοί γαρ...όλο και παίζει το ματάκι τους
Μπορείς και καλύτερα στα γυμνά μέρη απο τις φιγούρες.. Η ένδυση είναι πολύ καλή. Κάτι κάνεις για την ηλικία σου..
Spoiler (hover to show)Παράθεση από: Greg Filos στις Δεκεμβρίου 23, 2008, 11:04:53 πμΜπορείς και καλύτερα στα γυμνά μέρη απο τις φιγούρες.. Η ένδυση είναι πολύ καλή. Κάτι κάνεις για την ηλικία σου.. Πάρτον και στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου.
..... και μετά όλα μαζί να μπουν στη θέση τους...ο πισινός στη σέλα και το τιμόνι στη θέση του (άμα κάτσει σωστά εγώ θα κάνω Πάσχα τώρα...)
... μη σταματάς ... μη σταματάς ... μη σταματάς ... philio θεεεεεέ !!! Παράθεση από: philio στις Δεκεμβρίου 23, 2008, 01:24:13 πμ..... και μετά όλα μαζί να μπουν στη θέση τους...ο πισινός στη σέλα και το τιμόνι στη θέση του (άμα κάτσει σωστά εγώ θα κάνω Πάσχα τώρα...) Εγώ πάντως την ακύρωσα τη γαλοπούλα κι έδωσα παραγγελία για αρνί ... βάζεις σούβλα ;;;;
sgt-major, Παναγιώτη, Στελάρα, Γιώργο, Φάνη, Νικόλα, Λουκά, Γρηγόρη, Γιάννη και Γιάννη Λ. ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.Παράθεση από: Greg Filos στις Δεκεμβρίου 23, 2008, 11:04:53 πμΜπορείς και καλύτερα στα γυμνά μέρη απο τις φιγούρες.. Η ένδυση είναι πολύ καλή. Κάτι κάνεις για την ηλικία σου.. Εμ! εδώ είναι η διαφορά του νεαρού της ηλικίας σου με εμένα...με ρωτάς τι κάνω...ΠΡΟΣΕΧΩ τι διαβάζω...αφού δεν έχουν τελειώσει οι φιγούρες ακόμα ειδικά τα γυμνά μέρη-σώματα και πρόσωπα, υπομονή και θα τα περιποιηθώ και αυτά Παράθεση από: nino1969 στις Δεκεμβρίου 23, 2008, 11:08:36 πμSpoiler (hover to show)Παράθεση από: Greg Filos στις Δεκεμβρίου 23, 2008, 11:04:53 πμΜπορείς και καλύτερα στα γυμνά μέρη απο τις φιγούρες.. Η ένδυση είναι πολύ καλή. Κάτι κάνεις για την ηλικία σου.. Πάρτον και στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου. άστον Νικόλα...εδώ που είμαι ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ...
Μόλις παρέλαβα το κιτ της Heller για το άρμα LECLERC T5/T6 το οποίο περιέχει , όπως βλέπετε και στην φωτό που επισυνάπτω, μεταλλική photoetched καρτέλα. Καθώς δεν έχω ξαναφτιάξει κάτι με τέτοια εξαρτήματα, παρακαλώ πολύ ενημερώστε με πως τα κολλάω, πως τα βάφω, πως τους συμπεριφέρομαι γενικώς.