ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ξύλινα Πλοία
Και αυτό Κινέζικο....
Thanasis:
Δεν ξέρω αν πρέπει να μας στεναχωρεί ή όχι το γεγονός, ότι μοντέλο Τρεχαντηριού κυκλοφορεί .....αλλά εκτός Ελλάδος. :roll:
http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.binbon.ru%2Fgood3494%2F&sl=ru&tl=en&hl=en&ie=UTF-8
ΠΑΝΟΣ:
Θανάση ίσως αυτό συμβαίνει γιατί αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει καμία Ελληνική Εταιρία να βγάζει κιτ ξύλινων μοντέλων. Μήπως εσείς που είσαστε δικτυωμένοι πρέπει να σκεφτήτε γιά την δημιουργία μιάς μικρής βιοτεχνίας που να κάνει αυτό το πράγμα ?. Όσο μπορώ ίσως βοηθήσω κι εγώ.
Thanasis:
Πάνο σ' ευχαριστώ για την πρόθεση βοηθείας αλλά μέχρι να φθάσουμε εκεί.... η κουβέντα και μόνο θα τραβήξει πολύ....
Κατ αρχήν δεν ξέρω πως φαντάζεσαι την έννοια της λέξης «δικτυωμένοι»....
Αν εννοείς τον naftotopo στον οποίο συμμετέχω μαζί με άλλους φίλους μοντελιστες, μια από τις δικές μου τουλάχιστον προθέσεις συμμετοχής είναι να πάω αντίθετα στην «δικτύωση», με την κακή της έννοια...Για να συνεχίζω λοιπόν να συμμετέχω εκεί σημαίνει ότι δεν υπάρχει δικτύωση....ʼλλωστε σκοπός του naftotopos είναι μη κερδοσκοπικός και επομένως στα πλαίσια αυτού δεν βλέπω να προκύπτει κάτι....
Τώρα αν θα υπάρξει η πρόθεση δημιουργίας ενός kit από κάποιους φίλους ευπρόσδεκτη αλλά δεν ξέρω την απήχηση που θα έχει στην αγορά...Θα ξέρεις ότι υπήρξε εταιρεία που κυκλοφόρησε ένα Τρεχαντήρι σε kit πριν μερικά χρόνια και μετά για άγνωστους λόγους αυτή έκλεισε. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν αποτέλεσμα μειωμένων πωλήσεων του kit...αλλά κάτι αντίστοιχο δεν επαναλήφθηκε.
Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά και σε καλές περιόδους δυστυχώς (κατά την άποψη μου) οι περισσότεροι συμπαθούν τον ουρανό.....και λιγότερο την θάλασσα. Ρίξε μια ματιά σε όποια Ελληνικά μοτελιστικα forums υπάρχουν, για να διαπιστώσεις και μόνος σου τους ελάχιστους φίλους που ασχολούνται με την θεματολογία ξύλινα πλοία...
Οι αριθμοί και η εποχή νομίζω δεν ευνοούν σχετικές επιχειρηματικές δραστηριότητες....
yapanta:
Να με συγχωρέσετε για το ύφος και την αυστηρότητά μου αλλά... το τρεχαντήρι αυτό Thanasis... δεν είναι τίποτε άλλο παρα ένα φθηνό κατασκεύασμα, το οποίο συν τοις άλλοις αποτελεί και μία ΚΑΚΗ... ΚΑΚΙΣΤΗ... "ΚΙΝΕΖΙΚΗ" ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ...
ΚΟΙΝΩΣ ΚΛΟΠΗ
Παραθέτω αμήχανα για τη δική σας κρίση... το link του αυθεντικού μοντέλου.
http://www.naftotopos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=113&Itemid=81
Με τιμή & εκτίμηση όπως πάντα και...
για παντα
Thanasis:
Ας το δούμε περισσότερο ψύχραιμα....
Κάποιος που θέλει να φτιάξει ένα μοντέλο τρεχαντηριού και δεν έχει σχέδια τι θα κάνει? Θα ψάξει τριγύρω στα μικρολίμανα.... και τα μοντέλα στις ιστοσελίδες και στα forums. Και έπειτα θα φτιάξει ένα κατά προσέγγιση....Θα πρέπει απαραίτητα να είναι αντιγραφή-κλοπή?
Και το πρωτότυπο-αρχικό μοντέλο (αλήθεια ποιό μπορεί να είναι?...) πάνω σε κάποιο πραγματικό σκαρί δεν βασίστηκε?
Επομένως όλα είναι αντίγραφα-ομοιώματα-ομοιότυπα κάποιου και όχι απαραίτητα παράνομα....
Εκτός αν όντως έχουν πάρει τα σχέδια απο το συρτάρι....
Επιπλέον το συγκεκριμμένο απο την στιγμή που δεν έχει "κοράκι" άστο..... :D
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση