Ευχαριστώ παιδιά!

Τελικά την αποχρωση την έφτιαξα ώς εξής : 8 μέρη χρώματος Νο 85 (μαύρο) της Humbrol , 1 μέρος Νο 164 (Γκρί Satin) Humbrol και 1 μέρος Νο 116 (Green) Humbrol. Ακολούθησα τη συμβουλή του jet72. Ευχαριστώ Γιάννη!

Αφού λοιπόν ψεκάστηκε το χρώμα ,πέρασα με gloss βερνίκι ακρυλικό μόνο στα σημεία που πέφτουν οι χαλκομανίες στο κύτος.Βέβαια δε θα έλεγα τα καλύτερα λόγια για αυτές ,διότι "άσπριζε "το φίλμ της χαλκομανίας , το οποίο εξαφάνισα με βελτιωτικό χαλκομανίας και liquid decal της microscale.
Περάστηκε με flat ακρυλικό (μάτ) και σφραγίστηκε.
Μετά ήρθε η σειρά του wash.Χρησιμοποιησα πολύ αραιωμένο με white spirit το γκρί της παραπάνω μίξης σε όλες τις γραμμώσεις ,χαραγμένες και ανάγλυφες , το πράκανα όμως γιατί θύμιζε θποβρύχιο του Β΄ Παγκοσμίου που δρούσε στον Ειρηνικό. Ευτυχώς ένα δεύτερο χέρι flat βερνίκι το επανέφερε πάλι στο σήμερα!
Ακόμα θέλει να τποθετηθεί το συρματόσχοινο κατά μήκους του καταστρώματος , τα διαφανή κομματια ,βάψιμο οι ιστοί στη γέφυρα και φυσικά

η φουκαριάρα Ελληνική σημαία
