Αποστολέας Θέμα: Vispo  (Αναγνώστηκε 755 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pinboy

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Νικαια
  • Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΧΤΕΣ
Vispo
« στις: Νοεμβρίου 13, 2008, 10:00:48 πμ »
Παιδια που ασχολιστε με φιγουρες λιγο τα φωτα σας!!!
Ξερετε τις φιγουρες που παραγει η vispo (απο οτι εχω καταλαβει).
Ειναι κυριως γυναικες με οπλα,πανω σε μηχανες,γκοθικ κοριτσια και αλλα...
Ειναι πολι ομορφες αλλα για να γινουν ετσι πως τα καταφερνουν???
Καταρχειν με τι χρωματα τις βαφουν?πριν τις περασουν χρωμα τις περνανε ασταρι και μετα τριψιμο με ψιλο ντουκοχαρτο για να γινει εντελως λειο???
Και μετα τελικο βερνικι γυαλιστερο η σατινε???δεν φαινονται ομως να γυαλιζουν :roll: :roll: :roll:
μετα σκιες κανουν>?φαινονται να εχουν αλλα οχι και τοσο οπως σε αλλεσ φιγουρες πολεμου ειναι πολυ διακριτικο (wash και στεγνο πινελο?)
και τελος αυτα τα ματια τα εχουν ετοιμα με χαλκομανια η τα φτιαχνουν>>???
Σας τρελανα με ερωτισεις

Αποσυνδεδεμένος Major_Goose

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HOLY LAND
Απ: Vispo
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 15, 2008, 04:43:55 μμ »
Παράθεση
Παιδια που ασχολιστε με φιγουρες λιγο τα φωτα σας!!!
Αμα θες τα πινέλλα μας ευχαρίστως [/color]

Παράθεση
Ξερετε τις φιγουρες που παραγει η vispo (απο οτι εχω καταλαβει).

Δεν τις ξέρω δυστυχώς !!

Εκανα όμως μια αναζήτηση και είδα !
Και κατά διαβολική σύμπτωση έχω μια τέτοια πάνω στον πάγκο μου για βάψιμο, απλά δεν ήξερα ότι ήταν απο αυτή την εταιρεία (παραγγελία γαρ)

Ειναι κυριως γυναικες με οπλα,πανω σε μηχανες,γκοθικ κοριτσια και αλλα...

Παράθεση
Ειναι πολι ομορφες αλλα για να γινουν ετσι πως τα καταφερνουν???

Τα περισσότερα αν όχι όλα απο αυτά τα κιτ λόγω μεγάλου μεγέθους 200 μμ και πάνω είναι βαμμένα με αερογράφο και λίγες λεπτομέρειες με πινέλλο

Παράθεση
Καταρχειν με τι χρωματα τις βαφουν?πριν τις περασουν χρωμα τις περνανε ασταρι και μετα τριψιμο με ψιλο ντουκοχαρτο για να γινει εντελως λειο???

Είναι φιγούρες απο πολυβινυλικό υλικό αρκετά κακής ποιότητας  και πολλές φορές κούφιες στο εσωτερικό. Θέλουν πολύ καλό καθάρισμα και οπωσδήποτε αστάρωμα 1-2 φορές

Τισ βάφουν με ακρυλικά κατά πάσα πιθανότητα

Παράθεση
Και μετα τελικο βερνικι γυαλιστερο η σατινε???δεν φαινονται ομως να γυαλιζουν Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Πιθανόν αν τις περνάνε με σατινέ βερνίκι μετά

Παράθεση
μετα σκιες κανουν>?φαινονται να εχουν αλλα οχι και τοσο οπως σε αλλεσ φιγουρες πολεμου ειναι πολυ διακριτικο (wash και στεγνο πινελο?)

Οι σκιές και τα φώτα γίνονται στην βασική διαδικασία βαψίματος πρίν το οποιο βερνίκι. Και ειναι πολύ απαλές λογω αερογράφου

Παράθεση
και τελος αυτα τα ματια τα εχουν ετοιμα με χαλκομανια η τα φτιαχνουν>>???

Για τα μάτια ναι υπάρχουν χαλκομανίες !

Παράθεση
Σας τρελανα με ερωτισεις

Δεν θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με κάτι τέτοιιο, είναι τεράστιες και ίσως το αποτέλεσμα να σε απογοητεύσει μια που το μεγάλο μέγεθος πάντα εκθέτει τις ατέλειες. Ασε που έχουν τρελλή δουλιεά στην συναρμολόγηση ... ::violent1:: ::haushalt_001:: ::mastigio:: ::bat:: ::admin_power:: ::brancard:: ::M249SAW:: ::tsekouri:: ::axeman::

Κώστας
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος pinboy

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Νικαια
  • Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΧΤΕΣ
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 16, 2008, 04:30:56 πμ »
Major_Goose σε ευχαριστω πολυ για τισ αναλυτικες πληροφοριες αλλα βιαστικα και αγορασα μια που καβαλα μηχανη βεββαια δεν την εχω ξεκινηση ψαχνω πληροφοριες ακομα δεν θελω να την χαλασω ειναι πολυ ομορφη τα ματια πως τα αναζητουμε πχ:anime eyes

Αποσυνδεδεμένος Major_Goose

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HOLY LAND
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 16, 2008, 11:06:00 πμ »
Ριξε googling με keywords miniature decal eyes, anime eyes, girl decal eyes  κ.λ.π.
Κάτι θα βγάλει
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Tags: