Να και η Ελβετία με τα λεφτά των Ελλήνων.Τα σαλέ που βλέπετε ανήκουν σε Ελληνες (μεγαλο-μεγιστάνες, Μήτσους - Κίτσους - Ρούλες - Τούλες κλπ κλπ) τα οποία στό ισόγειο ή υπόγειο έχουν τη πισίνα,θερμαινόμενη παρακαλώ με τζακούζι ,το γκαράζ για τα σνόουμομπίλ και τά Πόρσε Καγιέν,στη δε ανοιγόμενη οροφή το ελικοδρόμιο.Το δε όρος είναι ιδιωτική φυλασόμενη περιοχή με C4I και γίνονται μελέτες για υπόγεια καταφύγια και στίβο καγιάκ.Αν ξέχασα κάτι , συγχωράτε με αδέρφια. 
::alarm::ΠΑΕΙ ,ΤΟ'ΧΑΣΑ ΕΝΤΕΛΩΣ 
ΕΥΓΕ Δημήτρη που σε τέτοιους μαύρους καιρούς μας δίνεις λίγη άσπρη.......μαγεία .
ΜΠΡΑΒΟ
, ΜΠΡΑΒΟ
, ΜΠΡΑΒΟ
.
Τα δύο αριστερά σαλέ είναι από τις μίζες για τα Ολυμπιακά ακίνητα , το μεσαίο δεξιά είναι από τα υποβρύχια (αυτά που ανεδύοντο με 30 μοίρες κλίση....

) και το τέρμα επάνω αριστερά έγινε ανταλλαγή με μία λίμνη (νομίζω Τσιβλού...) που άνηκε σε μία μονή...
Αυτή είναι η ατυχία του να είσαι Έλληνας τραινομοντελιστής και να φτιάχνεις Αλπικό διόραμα : Ποτέ δεν έχεις αρκετό χώρο να βολέψεις τα κλοπιμαία....
...και δεν "τό' χασες" φίλε!Κανείς μας (εκτός της νομενκλατούρας) δεν νομίζω να είναι καλά..., όταν ο ίδιος και κάθε μέλος της οικογένειάς του είναι χρεωμένο -ακουσίως- με 60.000 ευρώ έκαστο για τα "δανεικά"...
Θα γίνουμε δε καλά -προσωπικώς σίγουρα- , όταν δω τους κλέφτες τσιμεντομένους (όπως οι μαφιόζοι..) και ποντισμένους στην τάφρο έξω από την Πύλο...στο βαθύτερο σημείο της Μεσογείου...Δίπλα στο πείραμα Νέστωρ (τηλεσκόπιο νετρίνων) , ο τάφος των θεατρίνων...
οπως εχω πει και σε προηγουμενο ποστ: δεν πας καλα...
μετα απο ενα ξεσκαρταρισμα που εκανα στο ντουλαπι με τα φαρμακα διαπιστωσα οτι ειχα αρκετα κουτια με λιγμενα χαπακια!
και επειδη οπως βλεπουμε ολοι σε σενα θα πιασουν τοπο ειπα μην τα πεταξω και ρυπαινω και το περιβαλλον...αναμενω λοιπον πληρη διευθυνση προς αποστολη!!!

μαγεια το εργο...
Θα σε μαλώσω...., γιατί δεν τσεκάρεις τις ημερομηνίες?Γιατί τ' αφήνεις να λήξουν?Εκτός εάν γίνονται "συλλεκτικά" όταν παλαιώνουν....
Εάν είναι έτσι , μπορεί να δούμε και καμμιά αγγελία στο e-bay : Πωλείται υπνοστεντόν , μοντέλο το 1997, στην original συσκευασία, με τις οδηγίες
του.
Μόνο σοβαρές προτάσεις...Δεκτή ανταλλαγή και με Tavor 1,0 από 2002 και μετά...6946....