Αποστολέας Θέμα: FRANCE 1944 - 1/48- και τα αμερικανακια ακομα τρεχουν !!!!  (Αναγνώστηκε 1503 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *
FRANCE 1944 - 1/48- και τα αμερικανακια ακομα τρεχουν !!!!
« στις: Νοεμβρίου 01, 2008, 11:48:24 μμ »
το παρακατω διοραμα δεν μου αρεσει τελικα ιδιαιτερα...το ποσταρω για 2 λογους...πρωτον για τη σκηνοθεσια και δευτερον ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ.....(ειδες αμα εχεις φιγουρά που παιρνει χρυσα και γραφει σε βιβλια).....πετρο ολο δικο σου....εγω τηρησα το λογο μου...βαλε τωρα πραγμα στα εκπληκτικα διοραματα  :lol: :lol: :lol:

Η φωτογραφηση χαλια...αυριο πιο καλες

[img]http://i365.photobucket.co

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Απ: FRANCE 1944 - 1/48- και τα αμερικανακια ακομα τρεχουν !!!!
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 02, 2008, 12:03:31 πμ »
το παρακατω διοραμα δεν μου αρεσει τελικα ιδιαιτερα...το ποσταρω για 2 λογους...πρωτον για τη σκηνοθεσια και δευτερον ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ.....(ειδες αμα εχεις φιγουρά που παιρνει χρυσα και γραφει σε βιβλια).....πετρο ολο δικο σου....εγω τηρησα το λογο μου...βαλε τωρα πραγμα στα εκπληκτικα διοραματα  :lol: :lol: :lol:
Η φωτογραφηση χαλια...αυριο πιο καλες

χάλια φωτογράφηση, οπότε ........δεν βλέπουνε τπτ, αύριο...

ρε παιδιά ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ποιός είναι;;;;;;;;;;
έχουμε φωτο από δουλειές του κοντινές, γιατί σε ότι εμφανίζετε είναι  out of focus- επίτηδες ; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 02, 2008, 12:16:48 πμ »
Γρηγορης Μαρματακης....το χρυσο στις φιγουρες με τον καισαρα και τον αστεριξ...οι 300 με το Λεωνιδα στο model expert και στο advanced figure modelling, ο στρατιωτης ΑΠΠ μετο σκελετο και το σπουργιτι παλι σε παλιο model expert κλπ...δευτερον το παιδι δεν μπαινει καν στο φορουμ ουτε ξερει οτι τον διαφημιζω (ειναι τοσο σεμνος που θα κοκκινιζε για 3 μερες)...τριτον επειδη δεν μπορω να τραβηξω εγω καλα τις φωτο δεν σημαινει οτι γινετε επιτηδες.. και τεταρτον επειδη εισαι κακο παιδι παρε κατι στο θεμα σου με το sdkfz....!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
  [img]http://i365.photobucket.co

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 02, 2008, 01:57:43 πμ »
Spoiler (hover to show)

Tags: