Αποστολέας Θέμα: Ερωτηση για Ελληνικο F-84F  (Αναγνώστηκε 1383 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος crazyhorse

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Ερωτηση για Ελληνικο F-84F
« στις: Οκτωβρίου 25, 2008, 12:11:42 μμ »
Παιδια καλημέρα. Θελω να φτιάξω ένα F-84F Revell 1/48. Το βάψιμο θα είναι μεταλλικό. Ξέρετε στα μεταλλικά αυτά αεροσκάφη τι χρώμα είχαν τα αερόφρενα; (Απο μέσα εννοείται). Επίσης η εισαγωγή του κινητήρα τι χρώμα είχε; Βασικά παίζει ενα τέτοιο στην Τανάγρα αλλά δεν ξέρω το κατα πόσο είναι σωστά βαμένο. Εχω ψάξει στο Forum αλλά όλοι οι φίλοι προτιμάνε την παραλλαγή Vietnam. Ευχαριστώ πολύ.

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Απ: ερωτηση για F-84F
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 25, 2008, 12:53:23 μμ »
τα αεροφρενα απο μεσα αλουμινιο η μερικες φορες κοκκινα οσο για την εξαγωγη του κινητηρα σου προτεινω modelmaster exchaust αμα το ζητησεις θα στο δωσουν και γιατην παραλαγη alclad aluminium

καλο μοντελαρισμα

Αποσυνδεδεμένος crazyhorse

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 25, 2008, 01:38:47 μμ »
Ηφαιστε να εισαι καλά. Για το εσωτερικό της εισαγωγής του κινητήρα ξέρεις κάτι;;;;

Αποσυνδεδεμένος Spook_Zachos

• Live to fly...Fly to live...Aces high...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΡΕΒΕΖΑ / ΚΑΒΑΛΑ
  • Νικόλαος-Φίλιππος Ζάχος
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 25, 2008, 01:59:05 μμ »
καλος ηρθες crazy horse εγω ξερω οτι το χρωμα στο εσοτερικο τον αεροφρενων ειναι πρασινο και οχι κοκκινο που λεει ο φιλος ηφαιστος...καλο χρωμα για να βαλεις ειναι το interior green η το καπιο αλλο πρασινο το οποιο μ διαφευγει(λογο μετεμεσονυχτιας υπηρεσιας... ::057love::)τωρα για την εισαγωγη προτηνο να χρησημοποιησιες το polished alluminium απο humbroll ειναι πιστευω το ιδανικο αφου στεγνωση ομως γιαλησετο...αμα δεις και στο δικο μου F -84 που ειναι μ την βιετναμ το ιδιο εβαλα...οτι αλλο χρειαστις πες...

<<ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ>>

Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 26, 2008, 10:18:13 πμ »
καλος ηρθες crazy horse εγω ξερω οτι το χρωμα στο εσοτερικο τον αεροφρενων ειναι πρασινο και οχι κοκκινο που λεει ο φιλος ηφαιστος...καλο χρωμα για να βαλεις ειναι το interior green η το καπιο αλλο πρασινο το οποιο μ διαφευγει(λογο μετεμεσονυχτιας υπηρεσιας... ::057love::)τωρα για την εισαγωγη προτηνο να χρησημοποιησιες το polished alluminium απο humbroll ειναι πιστευω το ιδανικο αφου στεγνωση ομως γιαλησετο...αμα δεις και στο δικο μου F -84 που ειναι μ την βιετναμ το ιδιο εβαλα...οτι αλλο χρειαστις πες...

νομιζω οτι στα αρχικα ηταν αλουμινιο αλλα στα τρια που ειναι εδω τα αεροφρενα τους ειναι κοκκινα ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mikegr

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Καλαματα
Απ: Ερωτηση για F-84F
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 27, 2008, 01:36:43 πμ »
Γεια σας παιδες. και εγω πρασινα νομιζω οτι ηταν τα αεροφρενα αλλα δεν βρισκω την φωτο για να το τσεκαρω, φτιαχνω και εγω αυτο της ΚΙΝΕΖΙΚ αλλα εχω σκαλωσει στο cockpit και στο gearbay. 2 φωτο βρισκω ολες κ ολες, αν σου βρισκεται τιποτα εδω ειμαστε. Καλη συνεχεια!   

Αποσυνδεδεμένος stavris

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Kαλαμαρια
Απ: Ερωτηση για F-84F
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 04, 2008, 05:02:50 μμ »
Δες εδω"http://www.cybermodeler.com/aircraft/f-84/f-84f.shtml
αν και νομίζω οτι το χρωμα επαιζε απο εποχη σε εποχη και απο καμουφλαζ και ακομα απο χωρα που το ειχε ::icon_thumright::

Tags: f-84