0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα κάτι δεν μου άρεσε στη φθορα των γωνιών του πύργου, στην απόχρωση κυρίως.
Παράθεση από: Skywarp στις Μαΐου 06, 2008, 01:50:25 μμ Εμένα κάτι δεν μου άρεσε στη φθορα των γωνιών του πύργου, στην απόχρωση κυρίως. Πως θα το έκανες ? Τι προτείνεις?
Παράθεση από: Greg Filos στις Μαΐου 06, 2008, 03:33:46 μμΠαράθεση από: Skywarp στις Μαΐου 06, 2008, 01:50:25 μμ Εμένα κάτι δεν μου άρεσε στη φθορα των γωνιών του πύργου, στην απόχρωση κυρίως. Πως θα το έκανες ? Τι προτείνεις?Θα ξεθώριαζα τα πάνελ στη μεση αφήνοντας την περίπετρό τους "απείραχτη" στο αρχικό χρώμα. Μετά θα έκανα τρεξίματα σκουριάς σε επιλεγμένα σημεία αντί κατά μήκος κάθε ακμής. Κι ένα wash για να τονίσω τις γραμμώσεις. Είπες όμως ότι είσαι στη μέση των φθορών, οπότε θα σου κάνω ολοκληρωμένο σχολιασμό κατόπιν του αποτελέσματος. Κι επειδη ο καθένας μας έχει το δικό του στυλ, θα περιμένω...
Παράθεση από: Skywarp στις Μαΐου 06, 2008, 01:50:25 μμ Εμένα κάτι δεν μου άρεσε στη φθορα των γωνιών του πύργου, στην απόχρωση κυρίως. Οφείλω να ανακαλέσω! μάλλον θα το χρησιμοποιήσω ως αναφορά και για το δικό μου που ετοιμάζω!
Spoiler (hover to show)Ρεαλιστικότατο με πάρα πολύ καλές φθορές. ʼψογα τοποθετημένα τα "αξεσουάρ" πάνω στο άρμα. Τα αξεσουάρ (όπλο, χάρτες, κυάλια κλπ) είναι κολλημένα στο άρμα;
Spoiler (hover to show)Μοναδικό Γρηγόρη! Αψεγάδιαστο και ρεαλιστικότατο αποτέλεσμα! Συγχαρητήρια!!!
Spoiler (hover to show)Δε θέλω να φανώ υπερβολικός αλλά θεωρώ ότι είναι μια από τις καλύτερες αρματικές δουλειές που έχουμε δει στο forum. Συγχαρητήρια φιλαράκι, ανυπομονώ να το χαζέψω από κοντά!! Γρηγοράκο θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες για την σημαία... Την έχεις εκτυπώσει σε χαρτί? Τις φθορές της πως τις έκανες...?