Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Ιούλιος 31, 2010, 01:10:47 μμ

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
310156 μηνύματα σε 13379 θέματα από 1772 μέλη
Τελευταίο μέλος: bill 60
* Website Αρχική Βοήθεια Αναζήτηση Ημερολόγιο Σύνδεση Εγγραφή
 Τεχνικές & Review's : Ο ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1940-1941  , PT-76 Soviet Light Tank, Tankograd , TAKAO 1942/1944 "Superdetail set" FLYHAWK
Modelclub.gr - Η Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα  |  ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ  |  MODELCLUB Group Builds  |  Small Air Forces (Συντονιστής: mmaker)  |  Θέμα: Ghana Air force ?????? 1/72 0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα. « προηγούμενο επόμενο »
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΟΣ
Θέμα: Ghana Air force ?????? 1/72 Απαντησεις: 31 δημοσιευσεις
Αναγνώστηκε 1077 φορές 0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες: Προηγουμενη 1 [2] Κάτω Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Ghana Air force ?????? 1/72  (Αναγνώστηκε 1077 φορές)
nick2
Scale 1/35
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Ετων: 43
Τόπος: πειραιας

« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 06:24:59 μμ »

Αγαπητοί συνάδελφοι γειά σας.

Εν μέσω γιορτινών ημερών,κοπροσκυλιάσματος καί σουρσίματος από κρεβάτι σε τραπέζι καί πίσω,κάπου κατάφερα να ασχοληθώ καί με το διαβολάκι της AIRFIX που παρ' όλο που δεν με έχει ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα,δεν λέει να τελειώσει.Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η εφαρμογή της διαφανούς καλύπτρας με την άτρακτο.Μεγάλα σκαλοπάτια που δύσκολα διορθώνονται.Ισιώνεις την μία πλευρά,χαλάνε οι άλλες δύο.Αφιέρωσα πολύ χρόνο εκεί αλλά..........Δεν πειράζει,προχωράμε.

Το καφέ είχε "πέσει" εδώ καί μέρες,σήμερα νωρίς το πρωί έβαψα καί το πράσινο.Όπως καταλαβαίνετε συγκεκριμένες οδηγίες περί των χρωμάτων της Γκανέζικης αεροπορίας δεν έχω,άρα το πήγα κατ' εκτίμηση,σύμφωνα με κάποιες φωτογραφίες που έχω.

Η έως τώρα κατάσταση είναι αυτή που βλέπετε παρακάτω.Η ιδέα μου όμως είναι να το προχωρήσω με πολλές φθορές,λόγω της σκληρής χρήσης του αεροπλάνου,ίσως καί να το αφήσω "παρατημένο" σε μιά άκρη του αεροδρομίου της 'Ακκρα.

Αυτά γιά φέτος. Αύριο έχει αναχώρηση,οπότε γιά το skyvan θα τα ξαναπούμε του χρόνου.

Καταγράφηκε
Κώστας Α.Β.
Scale 1/48
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Τόπος: Μαρούσι
CCCP CCCP

« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 10:45:15 μμ »

Shocked Ωραίο είναι  eusa_clap και τεράάάάάστιο  Shocked  αλήθεια κάνε μας μια χάρη,βάλτο δίπλα σου και βγάλτο μια φωτογραφεία να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισις............ glossa lol18 lol18 lol18  glossa

eusa_whistle
Καταγράφηκε
dive
Scale 1/35
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Ετων: 33
Τόπος: Πειραιάς
Hellas Hellas

Βελετάς Δημήτριος

« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 11:23:52 μμ »

μια χαρά το πας....... άντε και τουχρόνου το τελειώνεις icon_thumright icon_thumright icon_thumright
Καταγράφηκε
nick2
Scale 1/35

« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 16, 2010, 03:26:45 μμ »

Πως λες να το βάψεις ? Απο τοι βλέπω στο airliners, υπάρχουν 2 επιλογές
http://www.airliners.net/...rt-SC-7-Skyvan/1285963/L/
http://www.airliners.net/...rt-SC-7-Skyvan/1285962/L/

Μήπως κάποιος αγαπητός συνάδελφος μπορεί να αναγνωρίσει στις παραπάνω φωτογραφίες την γραμματοσειρά με την οποία είναι γραμμένο το 'GHANA AIR FORCE'  ?
   Αν κι έχω προχωρήσει αρκετά τις μάσκες γιά να βάψω τα γράμματα,οι πρώτες δοκιμές δεν με ικανοποιούν ιδιάιτερα,οπότε σκέφτομαι κι άλλες λύσεις.

Ευχαριστώ πολύ.
Καταγράφηκε
nick2
Scale 1/35

« Απάντηση #29 στις: Φεβρουάριος 15, 2010, 10:01:47 μμ »

Αγαπητοί συννάδελφοι.

Καταγγέλω από το παρών βήμα τα κατά τ' άλλα αξιόλογα μέλη του φόρουμ τούτου κ.κ. gkontog καί Nikos Tsitsos, οι οποίοι παρ' όλο που έχουν αναλάβει εργολαβικώς (καί μάλιστα με απ' ευθείας ανάθεση) την κατασκευή υποσυστημάτων του skyvan με το οποίο μετέχω σ΄αυτό το G.B.,δυστυχώς καθυστερούν την παράδοση με αποτέλεσμα την αντίστοιχη καθυστέρηση του όλου project.

Μετά το Α380 καί το Α350 τώρα καί το skyvan μου πλήτεται από την κρίση.
Καταγράφηκε
leopard
Scale 1/32

Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Hellas Hellas

GREEK POWER FOR EVER

« Απάντηση #30 στις: Φεβρουάριος 15, 2010, 10:14:13 μμ »

Αθάνατε Ελληνάρα Exclamation
Μια ζωή οι υποκατασκευαστές φταίνε που ο κατασκευαστής δε μπορεί να τελειώσει στην ώρα του το έργο Exclamation
 Mr. Green
Ντροπή και αίσχος Exclamation
Τσίμπησες το χρήμα και τώρα πας να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια.....
Αν σου φταίνε τα 2 παλικάρια να χρησιμοποιήσεις τον jim-eta.
 Mr. Green
Καταγράφηκε
nick2
Scale 1/35

« Απάντηση #31 στις: Φεβρουάριος 15, 2010, 10:24:16 μμ »

Αθάνατε Ελληνάρα Exclamation
Μια ζωή οι υποκατασκευαστές φταίνε που ο κατασκευαστής δε μπορεί να τελειώσει στην ώρα του το έργο Exclamation
 Mr. Green
Ντροπή και αίσχος Exclamation
Τσίμπησες το χρήμα και τώρα πας να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια.....
Αν σου φταίνε τα 2 παλικάρια να χρησιμοποιήσεις τον jim-eta.
 Mr. Green

Δεν έχω ανάγκη να χρησιμοποιήσω τον jim-eta.Μπορώ να καθαρίσω καί μόνος μου. Άλλωστε ο Jιm φεύγει αύριο προς Λονδίνο μεριά γιά να παρουσιάσει τα νέα ντε-φιλέ, των πιό διάσημων μόδιστρων.  Shocked Shocked
      Το χρήμα που αναφέρεις το τσίμπησα μεν...........όμως μεγάλο μέρος του ποσού δόθηκε στον διαιτολόγο του gkontog προκειμένου να δεχτεί να τον αναλάβει.Φοβόταν βλέπεις ο άνθρωπος. Evil or Very Mad Evil or Very Mad
      Όσο γιά τον Τσίτσο.........παρακαλώντας ερχόταν γιά να μπεί στην κοινοπραξία.Οι μετοχές του στον χώρο της αεροδιαστημικής βιομηχανίας θα εκτοξευτούν (αν φυσικά παραδώσει έγκαιρα το έργο)...........

Κατα τ' άλλα,εγώ έτοιμος είμαι..........
Καταγράφηκε
Σελίδες: Προηγουμενη 1 [2] Πάνω Εκτύπωση 
Modelclub.gr - Η Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα  |  ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ  |  MODELCLUB Group Builds  |  Small Air Forces (Συντονιστής: mmaker)  |  Θέμα: Ghana Air force ?????? 1/72 « προηγούμενο επόμενο »
Μεταπήδηση σε: