συμφωνώ με την έντονα χρωματιστή αλλά φθαρμένη, γεννήτρια.
μην ξεχάσεις τα τσοκ στους τροχούς 
επίσης τα καλώδια της γείωσης και 1-2 RBF (Remove Before Flight)
Βεβαίως! Ευχαριστώ!
Το Γραφειο θα προτεινα στα αριστεα από τη πλευρά της γεννητριας.

Χμμμμμ... θα είναι και η δορυφορική από εκεί. Θα ποστάρω φωτογραφίες με 2-3 διαφορετικές συνθέσεις και θα πείτε γνώμες.
Υπόψην άμα χρειαστείς τπτ άλλο απο όχημα πίστας έχω απο σετ της Hase
Ευχαριστώ Παναγιώτη. Συνέβαλα προσφάτως στο μετοχικό κεφάλαιο της Hasegawa και αγόρασα αρκετά από τα εν λόγω σετ. Δεν είναι ακριβά, 5 EUR το ένα, αλλά όταν παίρνεις 8...

Μόνο μια υπενθύμιση.....τα καλώδια ηλ. μην ξεχάσεις

Με προσβάλλεται αγαπητέ, έχουμε και ένα όνομα στην αγορά!
Αλήθεια πια καλώδια εννοείς;

...άμα ξεκινήσει αυτό το πράμα
...δεν θα "κουρέψει το τραπέζι με τα laptopia κλπ
...μήπως να μπει πίσω του (σε έχω σατανά
)
Μα όταν ξεκινήσει όλα αυτά θα έχουν πάει πέρα! Τώρα το σετάρουν, από όσα έχω μάθει θέλει αρκετή προετοιμασία το κατασκεύασμα αυτό, μηδενισμό αδρανειακού συστήματος πλοήγησης, καθορισμός αποστολής, waypoints, έλεγχοι, άστα να πάνε. Για αυτό και έβαλα τη γεννήτρια να δίνει ρεύμα στο χαμό και θα βάλω και ένα σετ φωτισμού για να δουλεύουν τα παιδιά 24 ώρες το 24ωρο όπως όλοι οι καλοί προγραμματιστές

Λοιπόν, μικρή χθεσινοβραδινή πρόοδος. Αποπερατώθηκε η δορυφορική κεραία. Ναι, το ξέρω, δεν είναι έτσι ο κύκλος, αλλά μέχρι εκεί πάει το χέρι μου και τα ήδη σπασμένα νεύρα μου

Οι τροχοί κόπηκαν με ζουμπάδες, δώρο του Raw Shooter (ευχαριστώ Παναγιώτη

). Τα υπόλοιπα είναι Evergreen και το κάτοπτρο είναι νεσκαφεδόφυλλο πατημένο με το πίσω μέρος ενός κατσαβιδιού στο στόμιο ενός μπουκαλιού με βελτιωτικό της Microscale. Στη συνέχεια κόπηκε με προσοχή και ευρεία χρήση τρυφερών εκφράσεων με ψαλιδάκι. Αν ξεχωρίζεται κάποιες τρύπες, έχουν ανοιχτεί για να μπουν καλώδια τροφοδοσίας και δικτύου.

Επόμενη παράνοια: σκέφτομαι για 2-3 κουτιά πίτσα και μερικά κουτάκια Coca Cola

Κάθε ιδέα δεκτή.