Αποστολέας Θέμα: A6M2 mod.21 Zero ...100% (ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ)  (Αναγνώστηκε 63985 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Aλέξης Κοντηβέης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη-Πάτρα
  • Jolly time!!!
Απ: A6M2 mod.21 Zero (Ερώτηση-Βοήθεια!!!!)
« Απάντηση #200 στις: Οκτωβρίου 23, 2007, 12:54:05 μμ »
Για αυτο σου λέω, XF-12 και τέλειωσες!

Εγω ξερω οτι ηδη με "τελειωσατε" εδω κι 2 ωρες!!!!!! Και θα τα παραδωσω οταν ερθει η ωρα του κλιπι κλιπι!!! Δεν βαριεσαι... joker!!! Η πετυχαινει ή δεν πετυχαινει.

Το πολυ πολυ, να βγει "what if"!!!! Mμμμμμ, ειχες πει νομιζω για ενα διχρωμο Φουξ με ροζ βουλες!!!! Θα το αρέσει και η γυναικα μου!!!!!
Μαυρομοντελούρος..."Εδώ τα καλά τελευταία Βιολογικά μοντέλα!!!"

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #201 στις: Οκτωβρίου 23, 2007, 01:02:14 μμ »
Mμμμμμ, ειχες πει νομιζω για ενα διχρωμο Φουξ με ροζ βουλες!!!! Θα το αρέσει και η γυναικα μου!!!!!
Kαλά, κάνε πλάκα και κάπου έχω ένα άρθρο για ένα φούξια Α6Μ2Ν Rufe που επιχειρούσε από το Kiska το 1943. Και μάλιστα στο μουντό περιβάλλον του βορά από οτι λένε οι αναφορές ήταν ότι έπρεπε το φούξια για παραλλαγή, ειδικά με ομίχλη.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #202 στις: Οκτωβρίου 23, 2007, 01:08:55 μμ »
Αλέξη, η λύση πιστεύω οτι είναι μια θερμή απόχρωση του γκρι.
Το XF-12 είναι μια καλή αρχή ,αλλά ρίχτου μέσα μερικές σταγόνες καφέ για να το "ζεστάνεις".

Αν δεις την λεπτομέρεια της φωτό που σου πόσταρα πριν πιστεύω οτι θα δεις τον τρόπο να κινηθείς.Πρόσεξε πως βγαίνει το γκρι χρώμα κάτω απο το κιτρινισμένο βερνίκι που έχει φθαρεί.Τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ στη φωτό.
Μπορείς να μιμηθείς αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα,χωρίς εξάρσεις βέβαια..... :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Costas 1/72

• Unicus Ac Immortalis II
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • ΝΟΜΟΙΣ ΠΕΙΘΟΥ,αλλιώς κίτρινο κορδόνι που σας έφαγε
« Απάντηση #203 στις: Οκτωβρίου 23, 2007, 01:14:38 μμ »
Mμμμμμ, ειχες πει νομιζω για ενα διχρωμο Φουξ με ροζ βουλες!!!! Θα το αρέσει και η γυναικα μου!!!!!
Kαλά, κάνε πλάκα και κάπου έχω ένα άρθρο για ένα φούξια Α6Μ2Ν Rufe που επιχειρούσε από το Kiska το 1943. Και μάλιστα στο μουντό περιβάλλον του βορά από οτι λένε οι αναφορές ήταν ότι έπρεπε το φούξια για παραλλαγή, ειδικά με ομίχλη.
Καθόλου περίεργο. Να σας θυμίσω τα Pink Panther (SAS Land Rover) και τα ροζ περισκόπια μερικών αμερικανικών υποβρυχίων του Β' ΠΠ. Τα χρώματα αυτά δένουν καλά με το περιβάλλον.
ΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #204 στις: Οκτωβρίου 23, 2007, 01:22:28 μμ »
Καθόλου περίεργο. Να σας θυμίσω τα Pink Panther (SAS Land Rover) και τα ροζ περισκόπια μερικών αμερικανικών υποβρυχίων του Β' ΠΠ. Τα χρώματα αυτά δένουν καλά με το περιβάλλον.

::arrowred:: Aν δεν το δω στη αυλη του σπιτιου μου, δεν σας πιστευω!!!!! Και εις υπόψιν ειμαι Καρα ντουρ straight!!!! Στα γεράματα...τσ τσ τσ τσ τσ τσ τσ!!!!

Αλέξη, η λύση πιστεύω οτι είναι μια θερμή απόχρωση του γκρι.
Το XF-12 είναι μια καλή αρχή ,αλλά ρίχτου μέσα μερικές σταγόνες καφέ για να το "ζεστάνεις".

Αν δεις την λεπτομέρεια της φωτό που σου πόσταρα πριν πιστεύω οτι θα δεις τον τρόπο να κινηθείς.Πρόσεξε πως βγαίνει το γκρι χρώμα κάτω απο το κιτρινισμένο βερνίκι που έχει φθαρεί.Τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ στη φωτό.
Μπορείς να μιμηθείς αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα,χωρίς εξάρσεις βέβαια..... :mrgreen:

Καλά δεν τα έλεγα εγώ να κάνω μιξαζ????? εγώ θα το κάνω το μπλουμ με dust, και θα αφησω το preshading με το καφέ να το "ζεστανει το καστανο!!!!"

:arrow: Τωρα μενει ο Γρηγόρης να μου το στειλει!!!!

α... Παιδες, μοντελο στην 24 ειναι, οχι 1/1????

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #205 στις: Οκτωβρίου 23, 2007, 01:51:04 μμ »
ΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ - ΤΕΛΟΣ

Με καλυψατε.

1.ΧF-12 επάνω σε preshaded Red-Brown σε Αλουμινιο και "αλλατισμενο" για το πρωτο κλιπ.
2.Ψεκασμα με dust-XF-12 για καραμελοποιηση.
3.Τριψιμο με ντουκοχαρτο να φανει το αρχικο Γκρι
4. Αφαιρεση του αλατιου για το κλιπ.
5. Εφε ασταρωματος around στο Αλουμινιο.

ΤΕΛΟΣ και εγω δεν θα φτιαξω μοντελο....Ταρτα καραμελας θα φτιαξω!!!!! (Προς θεου, μη μου βγει κανα nick name ...Μαμαλάκης, ή Βεφα???)

Αντε, Καλό μεσημερι, παμε και σπιτι, και τα λεμε το απογευμα!!

Πάντως ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την κουβεντα, οι πληροφορίες ηταν πολυ χρησιμες, γελάσαμε και λιγο...

Ραντεβου την Πεμπτη με τα Βελτιωμενα καλλυματα του κινητηρα και οι αλλαγες που έγιναν. Αντε να τελειωνουμε, διοτι η Θοδωρας ...φωνασκει το κοπιδιον του!!!!

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Σουρλής Γιώργος
Απ: A6M2 mod.21 Zero (Νew UPDATE)
« Απάντηση #206 στις: Οκτωβρίου 23, 2007, 01:57:42 μμ »
Αλέξη Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η !!!!!!!!!! δουλεία (λεπτομερέστατη, καθαρή - γενικά άψογη). Να προειδοποιείς όμως προηγουμένως γιατί υπάρχουν και άνθρωποι κάποιας ηλικίας, μην πάμε από καρδίας.  ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::eusa_dance:: ::award_1:: ::1st:: ::2nd:: ::3rd::

Υ.Γ. Μου επιτρέπεις να το χρησιμοποιήσω ως πρότυπο για το 1/32 της Tamiya που σκοπεύω κάποτε να φτιάξω;

Λοιπόν, θα κάνεις την καλυτερη επιλογή με δαυτο!!! Κυκλοφορουν το παλιο Α6Μ2 (σαν το δικό μου) και το αναβαθμισμενο μοντελιστικά το Μ5.
Οταν το αγοράσεις (δεν ξερω αν το έχεις ηδη) και ανοιξεις το κουτι θα ευλογεις το Θεό που δημιουργησε την Ταμιγια!!!

Αν θες περαιτερω πληροφορίες, να μου το πεις!!! Στο τέλος του τοπικ, θα καταγραψω όλα τα λαθη της Τρομπετας και τα στοιχεία που μεταβληθηκαν.

Μη γελιομαστε. Η 32, ειναι η καλυτερη κλιμακα, αφου συνδυαζει λεπτομερεια (2πλασια και 3 πλασια απο 24ρια) και πληθωρα επιλογων!!! Ποιος κλεινει τα ματια του στο νεο Αvenger (TBM3)???? με 500 κομματια!!!! Η Εδεμ των κατασκευων!!!

και μετά θα έρθει η ωρα του Θοδωρα (ΝΤΟΡΑ) και θα πιασω ενα μοντελο των 160 κοματιων!!! Εχε χάρη που εδωσα ορκο τιμής να μη ξαναπιασω 32ρια!!!

Αλέξη την βοήθεια σου θα την χρειασθώ όπωσδήποτε και ευχαριστώ εκ των προτέρων. ::icon_thumright::
Απο 32άρια έχω : Zero A6M5 Tamiya, Anenger TBF-1C Trumbeter, Dauntles Trumbeter, Helcat Night Fighter Trumbeter, MiG-21 Trumbeter, Ju-52 Hase.  ::dontknow:: ::Alcooli5:: ::prioniicon:: (πότε θα γίνουν μη με ρωτάτε, που θα τα βάλω μην την ρωτάτε)  ::violent1:: ::director:: ::oops::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #207 στις: Οκτωβρίου 23, 2007, 05:45:27 μμ »
Περιμένω πως και πως τη συνέχεια!!!

Αποσυνδεδεμένος thanosmen

• IF IT'S OPEN, IT'S SCRATCHBUILT...
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/72
  • Τόπος: ΑΙΓΙΟ
  • Dare you challenge the Dark side???
Απ: A6M2 mod.21 Zero ... Ραντεβού την Πέμπτη.
« Απάντηση #208 στις: Οκτωβρίου 23, 2007, 07:44:50 μμ »
Συγνώμη.............................

Δηλαδή εμείς τι θα κάνουμε μέχρι την Πέμπτη???????????????????? ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Welcome to the Dark side of the Force...

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #209 στις: Οκτωβρίου 23, 2007, 08:21:12 μμ »
1. Μοντελαρισμα μεχρι τελικής πτωσεως στο κρεβατι!!! ::mpr::

2. ... ::love10:: ...Κουκουμακια με το μωρό σας  ::danseuse::(ή συζυγο!!!! ::haushalt_001::)

3. Να κοιταξετε τις δουλειες σας  ::pc024:: ::book::, γιατι χωρίς έσοδα -μοντελαρισμα καπουτ- ::stop::

::ontopic::

Αποσυνδεδεμένος Farao Mike

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια
  • modelclub.gr
« Απάντηση #210 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 08:30:09 πμ »
Παράθεση
Η παραλλαγες των Λουφτεν με τα φιδακια τωρα μου φαινονται ...παιδικές!!!!

Εεεεεεεπ !!

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #211 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 03:22:56 μμ »
Πέμπτη;;; Γιατί;;; :cry: :cry: :cry:

Α μάλλον γιατί ετοιμάζεσαι να μας κουφάνεις πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην ανησυχείς για το δύσκολο βάψιμο, πάω στοίχημα ότι θα το κάνεις εξαιρετικό!!!! ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #212 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 05:05:32 μμ »
Αλέξη περιμένω με ιδιαίτερη αγωνία το βάψιμό σου για να πάρω ιδέες για την Ντινούλα μου.
Να μας το παρουσιάσεις με όλες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες παρακαλώ!!  :wink:
Γιάννης Γιαβάσης

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
Απ: A6M2 mod.21 Zero (ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ)
« Απάντηση #213 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 09:00:57 πμ »
Συνεχεια σήμερα με τα καλλυματα του κινητηρα....

Βασικά, δεν υπηρχε λογος να ποσταρω τα συγκεκριμενα, αν δεν ειχα παρατηρησει δυο ακομα "τρομπαρισματα" της Τρομπετας!!!!

Το πρωτο ηταν μια ...περιεργη εξοχη στο χειλος του κατω καλλυματος που εκτεινεται κατα 1,5 χιλιοστο περιπου έξω οπως δειχνω στο σχεδιο παρακατω.

Το δευτερο ηταν τα ενσωματομενα αυτάκια συγκρατησης των καλλυματων στο επάνω μισο, ενω στην πραγματικότητα αυτά ειναι αγκιστρωμενα στο κατω μισό.

Οποτε Dremel, λιμα και ντουκοχαρτο και άρχισαν οι πλαστικαι εγχειρισαι!!!! Κοψε τριψε, κοψε λιμαρισε, κοψε διορθωσε!!!

Σειρά ειχαν οι πατουρες αγκιστρωσης για τα αυτάκια. Αυτά εγιναν με φυλλο αλουμνιου το οποιο κολληθηκε απο την μεσα μεριά και κατοπιν με τρυπανακι εγιναν οι τρυπουλες και οι εγκοπες. Εσωτερικά για να δεσει η ραφή απο την προσθηκη του αλουμινιου, εβαλα ενα νευρακι απο evergreen.

Μετά έπιασα το σπαστικο κοματι της επιχειρησης το ....μανικιουρ πεντικιουρ!!! Δηλαδη το κοψιμο των αυτιων σχηματος "οβαλ". Οσο μπορεσα έκανα 8 ομοια αντιγραφα με φυλλο χαλκου, με κοψε τριψε, κοψε λιμε!!!

Εγιναν οι τρυπολες για τις βιδες, κολλησα και τα στελεχη συγκρατησης, έβαλα και καμια βιδουλα και εδω τα βλεπετε επάνω στο κάλλυμα προχειρα, αφου θα ακολουθησει πρωτα, βαψιμο και κλιπαρασμα και μετα θα κολληθουν μονιμα.

Ειχαν μεινει μερικές λεπτομερειες ακομα. Οπως το καλλυμα του πινακα οργανων. Επρεπε να πατησει κάπου το σκοπευτικο και με βάση σχετικές φωτο εκανα ενα τραπεζοειδες σταθερο με μια τρυπουλα να περάσει το καλωδιο του σκοπευτικου και πηγε βουρ για βαψιμο.

Μια άλλη λεπτομερεια καθαρά άσχετη, και ανώφελη, ηταν η βελτιωση του πισω τροχου. Για ψυχολογικους λογους (να μη λεω οτι δεν έβαλα δαχτυλο απο πισω...) διαχωρισα τη μανα απο την κορη και το γιο, και τοποθετησα ατσαλοσωληνα για την απομιμησης των αναρτησεων. Δυο κομενα κεφαλια απο καρφιτσες, έγιναν οι ταπες.

Ταυτοχρονα, έχω αρχισει και την κατασκευη του κυκλωματος για τον φωτισμό του Σάκη!! Θα βάλω δυο LEDs, ενα λευκο για το κοκπιτ και ενα μπλε για το δεξι φτερό. Κοκκινο δεν θα βαλω, αφου το αριστερο ακροπτερυγιο θα ειναι ανασηκωμενο και ουτως η αλλιως διακοπτεται το κοκκινο φως.

Χρησιμοποιησα 3 μπαταριες ρολογιου, Ρενατα 392, των 1,5 V, ενα κουβαδακι spares, μια επαφη απο ξυπνητηρι, δυο Leds, καλώδιο.

Αυτά για σημερα και νομιζω οτι ...τελειωσαμε!!! Δεν υπάρχει λογος να ποσταρω κατι άλλο απο την κατασκευή αφου τα υπολοιπα ειναι της περπατημενης οδου. Οποτε το επομενο ποσταρισμα θα ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ, (με during φωτο βαψιματος) Και στους Τιτλους Τελους ...το κεράσακι!!!!! :mrgreen:

Ευχαριστω ακομη μια φορά που με ανεχτηκατε! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος pinboy

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Νικαια
  • Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΧΤΕΣ
Απ: A6M2 mod.21 Zero ... (ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ)
« Απάντηση #214 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 09:44:32 πμ »
Συγνωμη Aλέξη για την ασχετη ερωτηση αλλα τι κλιμακα ειναι το zero σου 1/32? :oops:

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #215 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 09:50:38 πμ »
Aναφερεται συνεχεια μεσα στα ποστς.  Είναι το κακεκτυπο αντιγραφο της Τρομπετας στην 1/24, του αντιστοιχου κιτ της Ταμιγια στην 32!! με 150 κοματια λιγοτερο!!!

Τωρα αν με ρωτησετε απο περιέργεια, γιατι ρε φιλε δεν δουλευεις 32ρια αφου τα εξυμνείς τοσο, θα απαντησω ως εξης.

1. Για οικονομικους λογους. Δεν έχω αυτοσυγκρατηση, και με τετοιες φανταστικές κυκλοφορίες θα αγοραζα συνεχεια, με αποτελεσμα ενα τεραστιο στοκ, αδυναμια εξευρεσης επιπλεον χωρου, και ...ένα διαζυγιο στο χερι. Οπότε αρεσκομαι να τα καμαρωνω απο άλλους συναδελφους.

2. Η 24, έχει περιορισμενη γκαμα, οποτε με βολευει απο θεμα χωρου στις βιτρινες που ειναι ελάχιστος πια.

3. 32 = για μενα να μπω στο χορό και με τα συγχρονα, οποτε ..τραγουδα μας κλεφτικα Κολοκοτρωνη!

4. η 24 με αναγκάζει να δουλευω πιο αργα και να μην έχω παραγωγές συνεχομενες

5. Επειδή με τιποτα δεν ειμαι ευχαριστημενος, μονο οσα μοντελα μου αφηνουν χωρο να δουλεψω μου αρέσουν, αφου τα περισσοτερα κοματια τα πετάω.

Και για να συνεχισω να μοντελάρω, επρεπε να κοψω ταχυτητα και ποσοτητα και να κρατησω ενα ρυθμο!

Αυτοι ειναι οι λογοι μου. Μπορει σε μερικους να φαινονται γελοιοι, αλλά για μενα ειναι καθεστος εδω και μερικά χρονια.

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #216 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 09:56:34 πμ »
....τι εγινε...?...εφτασε η Πεμπτη....... :mrgreen: :mrgreen:
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος pinboy

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Νικαια
  • Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΧΤΕΣ
« Απάντηση #217 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 09:57:08 πμ »
Με ενδιαφερει η κατασκευη σου για να περνω ιδεες γι αυτο ρωτησα ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #218 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 10:05:21 πμ »
Υπέροχη δουλειά Αλέξη, ως συνήθως άλλωστε!
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #219 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 11:04:49 πμ »

Ταυτοχρονα, έχω αρχισει και την κατασκευη του κυκλωματος για τον φωτισμό του Σάκη!! Θα βάλω δυο LEDs, ενα λευκο για το κοκπιτ και ενα μπλε για το δεξι φτερό. Κοκκινο δεν θα βαλω, αφου το αριστερο ακροπτερυγιο θα ειναι ανασηκωμενο και ουτως η αλλιως διακοπτεται το κοκκινο φως.

Αλέξη κανονικά στην δεξιά πλευρά πάει πράσινο φως. Οπός στα πλοία έτσι και στα αεροπλάνα κόκκινο αριστερά, πράσινο δεξιά, είναι διεθνής σήματα ναυσιπλοΐας.

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #220 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 11:24:03 πμ »

Αλέξη κανονικά στην δεξιά πλευρά πάει πράσινο φως. Οπός στα πλοία έτσι και στα αεροπλάνα κόκκινο αριστερά, πράσινο δεξιά, είναι διεθνής σήματα ναυσιπλοΐας.

Kανονικά φιλε μου, κανονικά!!! Ελα ντε που τα Japonia, το άλλαξαν!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #221 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 11:45:12 πμ »
Να και κάτι που δεν γνώριζα.
Οσο ζεις μαθαίνεις.  ::icon_thumright::  Ευχαριστώ Αλέξη. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Farao Mike

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια
  • modelclub.gr
Απ: A6M2 mod.21 Zero...stand by on painting
« Απάντηση #222 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 06:57:26 μμ »
Δεν θελω να γινω βαρετος,γι αυτο και δεν λεω κουβεντα περι συγχαρητηριων κλπ για την ωρα
Περιμενω ομως το τελος για να τα πω ολα μαζι,σιγουρα θα ειναι καταπληκτικο το φιναλε.

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #223 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 07:48:17 μμ »
Δεν θελω να γινω βαρετος,γι αυτο και δεν λεω κουβεντα περι συγχαρητηριων κλπ για την ωρα
Περιμενω ομως το τελος για να τα πω ολα μαζι,σιγουρα θα ειναι καταπληκτικο το φιναλε.

Καλά τα λες. Τα ειπατε, τα ξαναπατε, φτανει. Ευχαριστώ ρε παιδια ολους, μακαρι όλα να πάνε καλά!

Απο το Σ/Κ αρχιζω την συναρμολογηση των Partial, και στοκαρισματα  :evil: :evil: :evil: Σε καμιά 15 μερες, προβλεπεται να ειναι έτοιμο.

Επομένως μεχρι τοτε, θα ειμαι Θεατής στα δικά σας ...ΘΕΑΜΑΤΑ και ΘΑΥΜΑΤΑ!!!

Αντε γιατι ο Φριτζ Θοδωρας, με χει φάει....  :mrgreen: :mrgreen: Μπουρ μπουρ καθε νυχτα στον υπνο μου!!!!

Αποσυνδεδεμένος thanosmen

• IF IT'S OPEN, IT'S SCRATCHBUILT...
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/72
  • Τόπος: ΑΙΓΙΟ
  • Dare you challenge the Dark side???
« Απάντηση #224 στις: Οκτωβρίου 27, 2007, 01:01:53 πμ »
Τι....15 μέρες μας λες τώρα????????????
Μα καλά, είμαστε σοβαροί??????????????
Θέλεις πολύ.... ::mastigoma::....

ʼντε ρε φίλε να δούμε κανα σωστό μεγάλο μοντέλο της προκοπής!!!!!!!!!!!!

Welcome to the Dark side of the Force...

Tags: a6m2b zero