καταρχην συγχαρητηρια για τη δοκιμη...αυτο παει να πει κοινοτητα...
...επειδη ειμαι στο σταδιο των δοκιμων με αυτα τα υγρα θελω να κανω μερικες ερωτησεις μιας και εχω και το τελευταιο δημιουργημα ετοιμο και δεν θελω να βρεθω προ εκληξεων
1. με τι το περασες ? αερογραφο, πινελο? αραιωμενο η οπως ειναι?
2.για τελεια επιφανεια το περνας αχνιστο η στρωμα σχετικα πηχτο
3. αντεχει σε βελτιωτικα χαλκομανιων?
4. κατι ειπες για διαπεραση ταινιας μασκαρισματος????
περασα χτες με αερογραφο 2 δοκιμαστικες επιφανειες...ενα μοντελο και ενα πακετο με τσιγαρα (ασχετο!!)..στο μοντελο που το περσα αχνιστο μου αφησε βαφη ψυγειου (βεβαια ηταν και το μοντελο με τετοια επιφανεια απο κατω οποτε δεν μπορουν να εξαχθουν ασφαλη συμπερασματα) στο πακετο με τα τσιγαρα αφησε πιο ομαλη επιφανεια σχεδον καθρεφτη....δεν το νιωθω ομως σιγουρος για την τελεια ματ επιφανεια του τελέυταιου μου δημιουργηματος με τις 67 ωρες βαψιματος και 45.00 στρωματα preshade και postshade σκιες και μασκαρισματα....σημερα εχει και αλλες δοκιμες...πρεπει ομως να περαστει με long shine μιας και ειναι περασμενο με ακρυλικο και enamel μεταλικο chipping οποτε δεν μπορω να κανω wash με τιποτα απο τα δυο αν δεν περεμβληθει ενα στρωμα απο αυτο το υγρο!!!!!!! Γιωργοοοοοοο...βοηθεια
Για τις καλύπτρες,απλά το βουτάς και το αφήνεις σκεπασμένο,πάνω σε χαρτί κουζίνας ώστε να αποροφήσει το περισσευούμενο.
Αν δεις και μαζεύεται Future σε τίποτα γωνίες,πέρνα γρήγορα με ένα μαλακό πινέλο ώστε να πάρεις το παραπανίσιο.
Αν δεν σ αρέσει το αποτέλεσμα ή δεις σκόνες στο ήδη στεγνό κομμάτι,βούτα το σε ΑΖΑΧ και τρίψτο με μπατονέτα.
Το Future έχει ένα κακό όταν ψεκάζετε,στεγνώνει γρήγορα δημιουργώντας μια επιφάνεια σαν φλούδα πορτοκαλιού.
Για να το αποφύγουμε αλλά και για να δημιουργήσουμε πιο εύκολα γυαλιστερή επιφάνεια,πρέπει να το ψεκάζουμε σε αρκετή ποσότητα με σχετικά μεγάλη πίεση και από κοντά,ψεκάζοντας αρκετό ώστε να έχουμε μια "υγρή" επιφάνεια σχεδόν μέχρι να αρχίζει να "δακρύζει".
Με αρκετό Future στην επιφάνεια,θα δώσουμε τον χρόνο να έρθει στα ίσα του,σε αντίθεση με ελάχιστο "ψεκαστό" που θα στεγνώνει και θα χτίζει διαδοχικά με το που θα έρχεται σε επαφή με την επιφάνεια του μοντέλου.
Τέλος, αντέχει σε βελτιωτικά!