Αποστολέας Θέμα: F-5E Tiger II (Hobbyboss 1/72)  (Αναγνώστηκε 4222 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kido

• Χριστόδουλος Κυδωνιεύς IPMS Newbie 1294
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κ. Πατήσια
F-5E Tiger II (Hobbyboss 1/72)
« στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 01:25:23 μμ »
Η ιδέα έπεσε απο τον gkontog και άδραξα την ευκαιρία.

Click to see the original size.

Το κιτ απλωμένο στον πάγκο και έκανα μια προσπάθεια να γεμίσω λίγο το κοκπιτ με την ελπίδα να αφήσω ανοιχτή την καλύπτρα. Με φωτογραφίες του πραγματικού και λιγο φαντασία και λίγο ότι βρω απο το spare box, προχώρησα με κάποιες λεπτομέρειες στα πλαϊνά, στο κάθισμα και στον μηχανισμό της καλύπτρας. Στις φωτογραφίες έχε γίνει ένα dry fit, θα ψιλοτριφτούν κάποια σημεία και μετά πάει για αστάρι - βάψιμο.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Λέω να το κάνω Aggressor όπως ακριβώς φαίνεται στο εξώφυλλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας  ::salut::
The world is full of kings and queens who blind you eyes and steal you dreams is HEAVEN AND HELL

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: F-5E Tiger II (Hobbyboss 1/72)
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 01:44:37 μμ »
Μια χαρά δείχνει!
Τους σωλήνες οξυγόνου πως τους έκανες?
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος kido

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 01:52:20 μμ »
Είναι χορδές απο ηλεκτρική κιθάρα, παίζει ο κουνιάδος μου και κάθε φορά όταν αλλάζει χορδές με προμηθεύει. Το καλό είναι ότι κάθε χορδή έχει την δική της διατομή και ταιριάζει σε διάφορες κλίμακες αλλά και για διάφορες εφαρμογές. Επίσης το τελείωμα της χορδής (το κομμάτι που πιάνει στα κλειδιά της κιθάρας) είναι καθαρό σύρμα με φοβερή αντοχή και είναι και αυτό επίσης σε διαφορες διατομές. Ιδανικό όταν χρειάζεσαι κεραίες κτλ γιατί δεν λυγίζει εύκολα, όπως πχ το χαλκόσυρμα και δίνει πολύ ωραία μεταλλική επιφάνεια σε σχέση με το ΖΤΠ.
The world is full of kings and queens who blind you eyes and steal you dreams is HEAVEN AND HELL

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 02:46:41 μμ »
Καλά το κατάλαβα...
Προσωπικά δεν με έχει βολέψει γιατί είναι πολύ δύσκολο να καμπυλώσει αρκετά και να μείνει με συγκεκριμένες ρεαλιστικές καμπύλες...
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος kido

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 12, 2014, 11:04:06 μμ »
Το κοκπιτ επιτέλους τελείωσε!!! Τοποθετήθηκε και τα δυο μισα τις ατράκτου έκλεισαν.

Τοποθετήθηκαν και οι πτέρυγες και ο κεντρικός φορέας. ʼλλους φορείς είπα να μην βάλω και μάλλον και τον κεντρικό θα τον αφήσω χωρίς την δεξαμενή, γιατί στις περισσότερες φωτο που έχω δει τα aggressor είναι εντελώς "γυμνα", μόνο τον κεντρικό φορέα έχουν και αυτον άδειο και άντε και κανένα AIM-9 στα ακροπτερύγια. Φωτό απο το τελειωμένο κόκπιτ.

Απο το ολοκληρωμένο μοντέλο δεν έχω βγάλει ακόμα....αλλά ελπίζω αύριο το απόγευμα να περάσω ένα λευκό και να κάνω και preshade.

Στις πτέρυγες καθώς και στο κάθετο σταθερό, αντιμετώπισα κάποια....χάσματα, τα οποία αποφάσισα να μην τα στοκάρω. Δεν ξέρω εαν υπάρχει τέτοια τεχνική, εαν έχει χρησιμοποιηθεί ή απλά αν μου κατέβηκε στην κούτρα μου....όπως και να έχει, το χάσμα ήταν αυτό

και κόβωντας και κολλώντας ένα κομμάτι ΖΤΠ

το οποίο αφου στεγνώσει η κόλλα για καλά, τσάκισα ένα ντουκόχαρτο 400ρι για αρχή

και μετά 600 / 1000 και τέλος τρίψιμο απο ύφασμα τζιν, έφτασα σε αυτό το αποτέλεσμα.

Έχω την εντύπωση πως με αυτόν τον τρόπο, έχω ένα πιο καθαρό και ομοιόμορφο στοκάρισμα, αλλά δεν έχω και τον φόβο να μου πετάξει τον στόκο. Δεν μένει παρα να το δοκιμάσω σε κανα μεγαλύτερο - χαοτικό κενό....σε κανα F-14 ίσως  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 17, 2014, 08:19:53 πμ »
Καλά το πας!
Έχε το νου σου το σκαλοπατάκι που κάνει το κάθετο σταθερό στο μπροστινό μέρος εκεί που πατάει με την άτρακτο,θέλει τρίψιμο να έρθει πρόσωπο με την άτρακτο.΄
Δεν ξέρω κατά πόσο θα πειράξεις γραμμώσεις,αλλά το κυριότερο είναι οι θυρίδες αέρα του κινητήρα στο πίσω πλαινό μέρος πίσω ακριβώς από τις πτέρυγες.Είναι κάτι που χαρακτηρίζει όλα τα F-5E και πρέπει να υπάρχει...
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος kido

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 17, 2014, 04:27:54 μμ »
Αστάρι και preshade...τρεχάλα μπας και προλάβω τις προθεσμίες. Για αστάρι χρησιμοποίησα λευκό enamel humbrol, το οποίο μάλλον απο τον καιρό, πιο πολύ σε ανοιχτό sand φέρνει και ενω τόλμησα να το χρησιμοποιήσω (ήταν αρκετά παχύρεσυστο μέσα στο κουτάκι και αραιώθηκε αρκετά με διαλυτ. πολυουρεθάνης σε ξεχωριστό δοχείο), κατα το ψέκασμα μου έκανε κόκκους σε μερικά σημεία, οι οποίοι όμως μόλις στέγνωσε λίγο, έφυγαν με ένα απαλό πέρασμα με γάντια μιας χρήσης και έτσι είπα να προχωρήσω με το preshade.

Την Δευτέρα του Πάσχα εαν επιστρέψω νωρίς απο την επαρχία, θα πειραματιστώ με το πρώτο χρώμα της παραλλαγής με ελεύθερο χέρι και ο Θεός βοηθός. Καλή Ανάσταση σε όλους  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kido

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 28, 2014, 12:41:59 πμ »
Καλησπέρα σε όλους!!

Ένα update απο εμένα με τις εργασίες προόδου. Αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου με ελέυθερο χέρι και τελικά μου βγήκε σε καλό. Όχι οτι πέτυχα το φιρνίρισμα που ήθελα, το μοντέλο απέκτησε κόκκο απο την διαδικασία του ασταρώματος, όπου αφού δεν μπήκα στην διαδικασία του reset Μέσω fornett, το παντρεύτηκαν τα υπόλοιπα χρώματα που έκατσαν απο πάνω...τώρα ελπίζω μόνο σε κανα θαύμα μετά τις χαλκομανίες και το τελικό βερνίκι. Θεωρώ όμως ότι έκανα, για τα δικά μου δεδομένα, ένα τεράστιο βήμα, διότι διαπίστωσα τις αραιώσεις και τις πιέσεις και γενικά έμαθα καλύτερα πως να δουλέυω με τον αερογράφο με ψιλές δεσμεις, καθώς και τις προϋποθέσεις (αραίωση - πίεση) που απαιτούνται. Νιώθω λοιπόν ικανοποιημένος και ελπίζω να δοκιμάσω την τύχη μου σε επόμενα βαψίματα.

Στην αρχή ξεκίνησα με το πρώτο χρώμα, όχι καλύπτοντας όλο το μοντέλο, αλλά μόνο τα σήμεία της παραλλαγής και το ίδιο ακολούθησα και για τα υπόλοιπα χρώματα. Αυτό που διαπίστωσα είναι πως έπρεπε να περάσω το πάττερν της παραλλαγής με μολύβι πριν καν το αστάρι. το γεγονός οτι πέρασα γραμμές με το μολύβι μετά και το preshade, έστω και ελαφριά, είχε σαν αποτέλεσμα να "χαράξει" το χρώμα, το οποίο σε μερικά σημεία, όπως ίσως διαπιστώσετε είναι αρκετά ορατό.

Ελπίζω να μην σας κούρασα, ακολουθούν οι φωτογραφίες με τα βήματα. Οι τελευταίες δείχνουν το μοντέλο στην τρέχουσα φάση μετά τις διορθώσεις - βάψιμο ρύγχους και εξαγωγών και λογικά αύριο θα μπουν οι χαλκομανίες.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 28, 2014, 01:00:37 πμ »
Κουκλί είναι με αυτά τα χρώματα τελικά! ::salut::
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος kido

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 13, 2014, 11:44:54 πμ »
Χαλκμανιών συνέχεια...έπεσε η παρκετίνη με αερογράφο. Ενω είχα πει στο παρελθόν ότι θα περνούσα με πινέλο, κατάφερα να μην κανω να δακρύσει και να στρώσει ωραία κάνοντας το μοντέλο γυαλιστερό. Η παρκετίνη που δοκίμασα ήταν η Pledge (αν δεν κάνω λάθος είναι αυτή Click to see the original size.) που  μου είχε φέρει μια φίλη απο Ολλανδία.
Πάνω που έφτασα στις χαλκομανίες στις πτέρυγες, διαπίστωσα οτι η χαλκομανία δεν ακολουθούσε το πάνελ, αλλά ήταν μεγαλύτερη απο αυτό. Δυστυχώς το κατάλαβα ενώ τις είχα ήδη βρέξει και τις δυο και η μία είχε ήδη τοποθετηθεί. Προσεκτικά και μουσκέυοτάς την συνέχεια με νερό, την επανατοποθέτησα στην καρτέλα και με χάρακα και κοπίδι, έκοψα κάποια σημεία ώστε να την επαναφέρω στις σωστές διαστάσεις. Μετά με μπόλικο βελτιωτικό της Gunze, τοποθετήθηκε στην σωστή θέση.

Το μοντέλο σφραγίστηκε πάλι με παρκετίνη

Απο λεπτό σύρμα στο οποίο έφερα μια γύρα λωρίδα ταινίας μασκαρίσματος κατασκεύασα τις μπουκάλες για τα αερόφρενα..

και ήρθε η ώρα του wash. Μαύρο λάδι ζωγραφικής αραιωμένο με white spirit και πέρασμα των γραμμώσεων. Σε όσα σημεία το λάδι έβγαινε έξω απο τις γραμμώσεις και δεν το σκούπιζα εγκαίρως, μεσα σε 2-3 λεπτά δλδ απο την στιγμή που το πέρναγα, έκανε κάτι περίεργο. Φαινόταν σαν να πέρναγε η "βρωμιά" του λαδιου κάτω απο το βερνίκι και πάνω απο το χρώμα. Δλδ προσπαθούσα με βρεγμένο με white spirit χαρτί κουζίνας να καθαρίσω την επιφάνεια και δεν καθάριζε, δε το χρώμα απο κάτω έτεινε να "σπάει". Αυτή τη συμπεριφορά δεν την είχα σε μοντέλα που πέρναγα με την κλασσική Johnson Longshine, επομένως συμπεραίνω πως μάλλον φταίει η σύνθεση της Pledge. Το συγκεκριμένο μοντελο το έχω βάψει με enamel, αντιμετώπισα όμως και το ίδιο πρόβλημα στη Φλόγα στο Heller GB, όπου μου "έσπασε" σε μερικά σημεία το λευκό το οποίο ήταν ακρυλικό της Gunze. Η φλόγα ήταν και αυτή περασμένη με την Pledge  :roll:

Η μοναδική λύση που σκέφτηκα ήταν να ξύσω απαλά με τον κόφτη τις επιφάνειες αυτές, ώστε να φτάσω στο στρώμα ανάμεσα παρκετίνης και χρώματος, αφαιρώντας το λάδι που είχε μείνει εκεί, δεν ξέρω εαν φαίνεται σε κάποιες φωτογραφίες, έχει παραμείνει κυρίως στις ενώσεις ατράκτου με τις πτέρυγες.

Μετά απο το ξενέρωμα, μάσκαρα τον κώνο τοποθέτησα δύο AIM-9b που έδινε το κίτ, το σύστημα προσγείωσης και τα αερόφρενα και ψέκασα όλο το μοντέλο με ματ της Gunze. Κατόπιν τοποθέτησα την καλύπτρα, αφου πρώτα την πέρασα όλη με πολύ με μια μπατονέτα με μια ιδέα απο γυαλιστικό αυτοκινήτου της Autoglym (το ίδιο και στο αλεξινέμιο), πρόσθεσα καθρέπτες απο φύλλο πλαστικού και έβγαλα μερικές βιαστικές φωτογραφίες με το κινητό. Τα πυροβόλα δεν τα έβαλα γιατί απο πολλές φωτογραφίες της VFC-13, είδα πως τα F5 τους δεν φόραγαν τα πυροβόλα.

Τι έμαθα απο αυτό το μοντέλο:
1. ΔΕΝ ξαναπερνάω παρκετίνη με αερογράφο απο την αρχή. ϊσως να κάνω ενα δυο χέρια με πινέλο και να ψεκάζω μόνο τα σημεία που έχουν μασκαριστεί, ώστε να αποφεύγω να περνάει η παρκετίνη απο κάτω απο το μασκάρισμα. Φοβάμαι δε πλέον να χρησιμοποιήσω την Pledge, παρα μόνο στο.....πάτωμα, θα μείνω στην δοκιμασμένη Long shine.
2. Για να ψεκαζω λεπτές δέσμες και για να έχω στρωτή επιφάνει να αραιώνω ΚΑΛΑ το χρώμα και να έχω χαμηλή πίεση 0,5bar το πολύ για τον βαρύτητας Γιουτσουμάο Ebay αερογράφο που έχω.
3. Εφόσον αποφασίζω να ψεκάζω με ελεύθερο χέρι, να σχεδιάζω με μαρκαδόρο το πάτερν της παραλλαγής απο πριν, ώστε να σβήνει διαδοχικά με το αστάρι και να έχω έναν οδηγό κατα την διάρκεια της κανονικής βαφής των χρωμάτων και όχι μετά το αστάρι να το σχεδιαζω γιατί, αφενός εαν το σχεδιάσω με μαρκαδόρο θα είναι πολύ έντονο, ενω με μολύβι θα μου "χαραξει" το χρώμα απο κάτω.

Κάτι άλλο δεν θυμάμαι, όλα τα υπόλοιπα τα ήξερα.... ::lol18::

Παρακαλώ για τις παρατηρήσεις σας, ώστε να βελτιώσω ότι μπορώ να το φωτογραφήσω το βράδυ και αισίως να το ανεβάσω στις συμμετοχές και να το παρκάρω στην βιτρίνα  :mrgreen:  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 13, 2014, 11:58:57 πμ »
Από τα θέματα που δεν μας αφήνουν ασυγκίνητους! Αλλά και η κατασκευή είναι απίθανη, μπράβο!!!

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 13, 2014, 12:06:36 μμ »
Πω πω φανταστικό βγήκε!! Συγχαρητήρια!!

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 13, 2014, 12:11:30 μμ »
Φωτία πήρε η 1/72!Υπέροχο βγήκε και το ατύχημα με το wash που πέρασε την παρκετίνη ακόμα δεν μπορώ να το εντοπίσω.
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kido

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 13, 2014, 12:36:56 μμ »
Γιάννη, ʼρη και Λάμπρο σας ευχαριστώ πολύ!!!
Λάμπρο δυστυχώς τα σημεία τα οποία φαίνονται κάπως πιο έντονα, είναι κάποια λερώματα πίσω απο την καλύπτρα στην ράχη (ανάμεσα καλύπτρας και χαλκομανίας VFC-13) και μπροστά απο το αλεξινέμιο στην μύτη, καθώς και ακριβώς πάνω απο τον αριστερό αεραγωγό, όπου θα δεις ένα μαύρο λέρωμα το οποίο φαίνεται σαν wash το οποίο δεν έχει καθαριστεί καλά. Επίσης φαίνεται και έντονο μαύρο όπου το μοντέλο κάνει γωνίες δλδ πτέρυγες με άτρακτο, κάθετο σταθερό με άτρακτο κτλ. Σε όλα αυτά τα σημεία το wash αρνιόταν πεισματικά να φύγει, σαν να είχε ποτίσει ρε γμτ, ακόμα και με βρεγμένο με white spirit χαρτί κουζίνας - μπατονέτα και σε ένα σημείο (ευτυχώς μου έκοψε και το έκανα σε σημείο που δεν είναι "ορατό"), έδειξε το χρώμα να πάει να "κρακελάρει"  ::dontknow::

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 13, 2014, 12:38:30 μμ »
Απλά πανέμορφο!
Με αυτή την παραλλαγή "λέει" πολύ,και μπερδεύει και το μάτι με πιθανές μικροατέλειες!
Εξαιρετικό!
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος kido

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 13, 2014, 01:03:23 μμ »
Απλά πανέμορφο!
Με αυτή την παραλλαγή "λέει" πολύ,και μπερδεύει και το μάτι με πιθανές μικροατέλειες!
Εξαιρετικό!
Ευχαριστώ πολύ, ζαχαρώνω τον Μεταλο-τίγρη σου...τελείωνέ το να κάνουν παρέα!!!!

Αποσυνδεδεμένος panos.v

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ν.Ιωνία, Αθήνα
  • IPMS 1281
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 13, 2014, 07:52:24 μμ »
Δε θα πρωτοτυπήσω.... Πανέμορφο... :mrgreen:

Μου αρέσει πολύ η δουλειά σου και οι βελτιώσεις σου (κάθε φορά) σε κόκπιτ...

Η γυαλάδα στα τζάμια σούπερ....

::salut::

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 13, 2014, 08:09:15 μμ »
...μπερδεύει και το μάτι με πιθανές μικροατέλειες!
Αυτό ακριβώς,επειδή έχει γίνει πολύ όμορφη δουλειά σε όλο το μοντέλο οι ατέλειες χάνονται. :wink:

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 13, 2014, 09:58:12 μμ »
Παρα πολύ ομορφο μοντελο!!! Πανεμορφο βαψιμο και η παραλλαγη φοβερη!!
Το εχω βαλει στο ματι κι εγω με τα συγκεκριμενα σηματα και ανυπομονω!
Βγαλε το όμως και σε φυσικο φως να το θαυμασουμε όπως πρεπει.  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 13, 2014, 10:46:36 μμ »
Παρα πολύ ομορφο μοντελο!!! Πανεμορφο βαψιμο και η παραλλαγη φοβερη!!
Το εχω βαλει στο ματι κι εγω με τα συγκεκριμενα σηματα και ανυπομονω!
Βγαλε το όμως και σε φυσικο φως να το θαυμασουμε όπως πρεπει.  ::salut::
Έχει απίθανες παραλλαγές για 10+ αεροσκάφη,αλλά το κιτ είναι πραγματικά χρέπι...
Μπορεί να έχει χαραγμένες γραμμώσεις(...λέμε τώρα γραμμώσεις)αλλά λείπουν πάρα πολλά και απ ότι πρόσεξα έχει και κουκουρούκου αναλογίες διαστάσεων...πχ λάθος σχήμα εισαγωγών και το κενό κόκπιτ-εισαγωγών είναι αισθητά πιο μικρό...
Το κατάλαβα όταν προσπαθούσα να χωρέσω κάτι στένσιλς στο δικό μου!
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος michalis20

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι - Πειραιάς
  • Μιχάλης Σορώτος, IPMS#426
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 14, 2014, 02:05:14 πμ »
Δε θα πρωτοτυπήσω.... Πανέμορφο... :mrgreen:

Μου αρέσει πολύ η δουλειά σου και οι βελτιώσεις σου (κάθε φορά) σε κόκπιτ...

Η γυαλάδα στα τζάμια σούπερ....

x2

The Modelling Sting

Αποσυνδεδεμένος kido

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 14, 2014, 03:44:04 μμ »
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, χαίρομαι που σας αρέσει, γιατί οφείλω να παραδεχτώ πως είχα απογοητευτεί με το wash, τεσπά καλά είμαστε να μοντελάρουμε και ας κάνουμε λάθη.

Σήμερα έβγαλα φωτογραφίες με "αξιόλογο" φωτισμό. Ανεβάζω δύο για ορεκτικό και οι υπόλοιπες θα είναι στις συμμετοχές!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 14, 2014, 04:18:32 μμ »
Κοίτα που με πόρωσες με αυτά τα χρώματα...Βέβαια χλωμό το βλέπω να πιάσω πάλι το χρεποκιτ στο άμεσο μέλλον...
Παρεπιμπτόντως αν μπορείς διόρθωσε τους ΑΙΜ-9 να πάνε λίγο πιο μπροστά!

Τελικά δεν είναι και τόσο καθαρά τα agressors...
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος kido

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 14, 2014, 05:13:13 μμ »
Το είχα προσέξει δυστυχώς κατα την τοποθέτηση  ::eusa_wall:: οτι θα έπρεπε να μπουν λίγο μπροστά. Το θέμα είναι πως οι AIM έχουν την συγκεκριμένη εγκοπή, ώστε να ταιριάξουν στην προέκταση του φορέα και τώρα θα πρέπει, να τρίψω τον φορέα να φύγει το εξόγκωμα αλλά θα πρέπει να στοκάρω και τους AIM, ώστε με την τοποθέτηση να μην είναι ορατή η εγκοπή τους.  :evil:
Σχετικά με την καθαριότητα απο όσα έχω δει στην συγκεκριμένη ερημί παραλλαγή είναι αρκετά καθαρα, δεν ξέρω ίσως είναι σχετικά πρόσφατη και δεν έχουν πολυβρωμίσει...ξενέρωσα τόσο με το wash, που φοβάμαι μην το κάνω χειρότερο...ίσως πειραματιστώ με παστέλ και να κάνω "τρεξίματα" όπως είναι τώρα...μάλλον με raw umber.
Ευχαριστώ για τα σχόλια  ::salut::

Tags: