0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραίο κ σπάνιο θέμα!Καλή αρχή!Φτιάξε λίγο μόνο τις φωτό αν θες γιατί κρίμα είναι τετοιο υλικό να μην μπορούμε να το απολαύσουμε..
Ενδιαφέρον θέμα... Καλή αρχή.Οι φωτογραφίες του postimg.org δεν ανοίγουν καν... Μόνο 1-2 που έχεις σαν Thumb ανοίγουν.
Ωραίο και πρωτότυπο θέμα. Για παραπάνω στοιχεία ψάχνω, μπορώ όμως από τώρα να σου δώσω τα χρώματα της παραλλαγής. Αρχικά να πως πως η κατακσευάστρια SIAI προμηθευόταν χρώματα κυρίως από την εταιρεία Arson-Sisi οπότε οι αποχρώσεις που σε ενδιαφέρουν είναι οι Giallo Mimetico 3 και Verde Mimetico 53192 για το πάνω μέρος και Grigio Mimetico οπότε έχεις: FS Humbrol Gunze TamiyaGiallo Mimetico 3 33434 63 - XF-59Verde Mimetico 53192 34227 120 H312 -Grigio Mimetico 36231 140 H317 -Για το Grigio Mimetico θα σου πρότεινα κάποιο κάπως πιο ανοικτό γκρι λόγω κλίμακας όπως Humbrol 64, Tamiya XF-19.Αντε, καλή αρχή στο απαιτητικό αυτό μοντέλο!
Δεν ξέρω σε πόση λεπτομέρεια θες να προχωρήσεις στην κατασκευή σου αλλά μιας και έχω το manual του SM.81,υπάρχει αρκετό υλικό.Απλά πες μου ποιό τμήμα του σε ενδιαφέρει να δουλέψεις περισσότερο και θα σου στείλω.
Επειδή ζουμπάδες δεν έχουμε όλοι...Δεν θα μπορούσε να γίνει η ίδια δουλειά με χοντρό αλουμινόφυλο από πχ σφραγίδα καφέ; Η διαφορά είναι ότι εκείνο κόβεται εύκολα με κόφτη ή ψαλίδι. Βέβαια θα μου πεις ο ζουμπάς δεν είναι το ίδιο... αλλά...