Αποστολέας Θέμα: After the battle 1250 - bust  (Αναγνώστηκε 2275 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
After the battle 1250 - bust
« στις: Ιουλίου 21, 2013, 11:03:01 μμ »
To μπούστο ολοκληρωμένο, στο πίσω μέρος εκτελούνται κάποιες τελευταίες εργασίες  8)

Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος Trex

• Τυραννόσαυρος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Όπου γης και πατρίς
Απ: After the battle 1250 - bust
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 21, 2013, 11:32:38 μμ »
 ::good_job_smilie:: ::101::

Αποσυνδεδεμένος arxo

• Scale 1/72
  • *
After the battle 1250 - bust
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 21, 2013, 11:59:13 μμ »
Πολυ όμορφο αποτέλεσμα και κατα τη γνώμη το σύνολο δένει με το ξανθό χρώμα. Μπράβο φίλε και πολυ γρήγορος!

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 22, 2013, 01:57:18 μμ »
Μπραβο Λακη, πολυ ομορφη δουλεια! ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 22, 2013, 02:02:12 μμ »
Φώτη,Αρχοντή και Γιώργο χαίρομαι που σας άρεσε!!  :D

Αποσυνδεδεμένος Βασιλακης Ιωαννης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 22, 2013, 05:54:33 μμ »
Θεοφιλε ωραιο βαψιμο φιλε,πιστευω live θα ειναι ακομη καλυτερο ,2 παρατηρησεις ομως , θα ηθελα μακρυτερο το δεξιο λουρι του κρανους [δεν φτανει να δεσει ειναι τσιμα τσιμα] και περασε τα κορδονια   στο  γιακα του ρουχου, αντε μην τεμπελιαζεις σε εχουν φαει τα beach bar :mrgreen:
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Κ. Καριωτέλλης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 22, 2013, 07:53:37 μμ »
Θεοφιλε με βαση αυτα που εχω δει απο σενα, μαλλον το βιαστηκες λιγο...
το αλλο που ετοιμαζεσαι να πιασεις με το δεινοσαυρακι ειναι κομματαρα, αλλα θελει πολυ υπομονη και προσοχη.
καλη συνεχεια

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 22, 2013, 08:57:01 μμ »
  θα ηθελα μακρυτερο το δεξιο λουρι του κρανους [δεν φτανει να δεσει ειναι τσιμα τσιμα] και περασε τα κορδονια   στο  γιακα του ρουχου, αντε μην τεμπελιαζεις σε εχουν φαει τα beach bar :mrgreen:

Γιάννη το λουρί το έσπασα και δεν το επέκτεινα ενώ τα κορδόνια τα έχασα  :lol: :lol:

Θεοφιλε με βαση αυτα που εχω δει απο σενα, μαλλον το βιαστηκες λιγο...
το αλλο που ετοιμαζεσαι να πιασεις με το δεινοσαυρακι ειναι κομματαρα, αλλα θελει πολυ υπομονη και προσοχη.
καλη συνεχεια

το fantasy είναι όντως κομματάρα αλλά μιας και είναι αντίγραφο θα γίνει καθαρά για μένα και θα κάνω μερικά πειράματα πάνω του οπότε δε θα το αργήσω πολύ 
Για τον Ναίτη πές μου ελεύθερα τί δε σου άρεσαν πάνω του, μήν ανησυχείς δε με πειράζει  :lol: 8)

Αποσυνδεδεμένος Κ. Καριωτέλλης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 22, 2013, 09:46:26 μμ »
κατ αρχην να σου πω οτι ειναι ενα μπουστο ''παγιδα''. φενεται απλο αλλα ειναι πολυ δυσκολο και απαιτητηκο με προδιαγραφες να κανεις πολλα πραγματα πανω του.
τεχνικα, τα λουρια του κρανους ειναι δερματινα που σημαινει οτι λυγιζουν. το ενα ειναι ισιο και το αλλο δεν ακολουθει τη βαρυτητα. σαν βαψιμο, το κρανος οσο μπορω να δω απο τις φωτο, ηθελε λιγες σκιες ακομα και διακρινω γραμμες απ το πινελο, σαν να μην εστρωσε το χρωμα οπως ηθελες. τα μεταλλικα τελειωματα [ζωνης σπαθιου και λουριων κρανους], ειναι σχεδον φλατ βαμμενα, ενα ασημι. το φλες και γενικα το προσωπο προσφερεται για τρελλη ταλαιπωρια. μπορουσες να εκμεταλευτεις την αμυχη στο μαγουλο[ αν ηθελες να βαλεις αιματα, λασπες κλπ. ο τυπος ειναι μετα μαχη. αλλα  αυτα ειναι υποκειμενικα, το σημαντικο εναι οτι επρεπε να λαβεις υπ οψιν οτι το πλατυγυρο κρανος δημιουργει σκια τουλαχιστον μεχρι το σημειο που αρχιζει η μυτη αν επεμεινες λιγο εκει και γενικα στη περιοχη των ματιων θα κερδιζες κατα πολυ σε ατμοσφαιρα. στα γενια εχεις υπερβαλει με το κιτρινο. ξανθο δεν σημαινει κιτρινο, οπως και σε κοκκινομαλλη δεν θα το κανουμε με  κοκκινο.
νομιζω οτι λιγο το βιαστηκες και απλα εστιαζω στις λεπτομερεις, χωρις να σημαινει οτι δεν το εχεις κανει ομορφο. επειδη ξερω οτι μπορεις γι αυτο στα γραφω.

το δεινοσαυρακι ειναι φοβερο, μη το βιαστεις, δωστου το χρονο που του αξιζει. αν εχεις χρονο να μας το βαζεις κατα σταδια.

καλη συνεχεια

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 22, 2013, 10:15:57 μμ »
χαίρομαι για τις παρατηρήσεις γιατί και εγώ πιστεύω ότι αυτά είναι τα μειονεκτήματα , με το πλατύγυρο καπέλο και τη σκιά έχεις απόλυτο δίκιο και θα επέμβω, τώρα για το κράνος επειδή δε φαινόταν καλά η σκίαση την ώρα που φωτογράφιζα την πέρασα επιτόπου ένα smoke για να φαίνεται πιο έντονα και επειδή ήξερα ότι φαίνεται απότομο δε φωτογράφησα το πίσω μέρος για να το δουλέψω  (αλλά τελικά δε μπορείς να κρύψεις τίποτα  :lol: )

Αποσυνδεδεμένος Koou

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πειραιας
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 23, 2013, 05:41:29 μμ »
Θεόφιλε βλέπω το έχεις ρίξει στη δουλειά! πολύ ωραίος ο ταλαίπωρος μόνο που κάτι με ξενίζει στο βλέμα του. ίσως να μου φαίνονται πολύ μικρές οι κόρες στα μάτια αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι μπορώ να καταλάβω από τις φωτό. Πάντως είναι πολύ καλός, συγχαρητήρια! ʼντε να δούμε και το fantasy!!

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 23, 2013, 06:02:14 μμ »
Θεόφιλε βλέπω το έχεις ρίξει στη δουλειά!

::lol18:: χαχα καμία σχέση! για μπάνια άν μου έλεγες ναί, το έχω ξεσκίσει!

το fantasy εδώ και κανα μήνα το έχω εγκαταλείψει στη τύχη του, όταν έχω όρεξη θα το πιάσω, σε ευχαριστώ για τα σχόλια

Tags: