Καλημέρα φίλοι μου και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια

Αν και έχω δουλέψει κιτ και κιτ ρητίνης,
ΑΥΤΟ το συγκεκριμένο δεν έχει "ταίρι"

Δεν μπορώ να πώ δεν συνάντησα ούτε μια φυσαλίδα αλλά τπτ δεν ήταν ίσιο, τπτ δεν εφάρμοζε καλά, ακόμα και οι μεταλλικές ρόδες ήταν έκκεντρες, ενώ στους "οδοντωτούς" δεν συμπίπταν "τα δόντια" των 2 μισών......Ειλικρινά θα το σκεφτόμουνα πάρα πολύ αν ήταν να το ξαναπιάσω στα χέρια μου. ΑΝ, λέω ΑΝ κάποιος γενναίος αποφασίσει να το ξεκινήσει, τον συμβουλεύω να έχει πολλές φωτο για να βλέπει "τί πάει πού", ενα καλό πιστόλι θερμού αέρα και τρομερή υπομονή (βάλτε και ηρεμιστικά μαζί)

Τώρα σχετικά με το λευκό "X", Δημήτρη δεν το έβαψα γιατί δεν το λένε οι οδηγίς της Accurate (ενώ αντίθετα αναφέρουν για τα τετράγωνα περιξ) αλλά και γιατί στις 4-5 φωτο που έχω δεν το είδα....βέβαια θα το κοιτάξω καλύτερα και αν όντως υπήρχε θα το βάψω (δεν νομίζω οτι θα με δυσκολέψει με μασκάρισμα). Οι κίτρινες "κουτσουλιές"....πράγματι τις είδα στο artbox της Accurate αλλά ειλικρινά νόμιζα οτι ήταν "πατάτα" του μοντελλιστή που το έφτιαξε

Πιστεύω οτι με blue tac και χαμηλή πίεση θα μπορέσω να τις φτιάξω

Καπνογόνα.....ειλικρινά η Accurate τα έφτιαξε με καλή λεπτομέρεια (σκανδάλη κτλ) αλλά δεν ξέρω αν ήταν κάπως συνδεδεμένα με κάποιο καλώδιο

(αλλιώς πώς πυροδοτούνταν

: ). Εφόσον βρώ περισσότερες πληροφορίες θα τα τοποθετήσω.
Ενα "μελανό σημείο" (ενώ ολα τ' άλλα ήταν τέλεια

) είναι τα φώτα που παρέχει το κιτ.......συμπαγή σαν τούβλα ρητίνης. Προσπάθησα ν' ανοίξω ένα με το dremel αλλά φευ είναι "ρηχά" και σπάνε σαν "διαόλια". Δεν πειράζει θα μείνει "αλανιάρικο"

Και 2 φώτο ακόμα στις οποίες τα χρώματα είναι πιο "κοντά" μ' αυτά που φαίνονται" live......