Αποστολέας Θέμα: A11E1 Matilda MkI Accurate Armour 1/35  (Αναγνώστηκε 4414 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
A11E1 Matilda MkI Accurate Armour 1/35
« στις: Μαΐου 01, 2013, 05:47:53 μμ »
 Βρισκόμαστε το 1935 και το υπουργείο αμύνης του Ηνωμένου Βασιλείου έχει μια ακόμα φαεινή ιδέα περι ελαφρού άρματος  τ' οποίο να είναι σε θέση να συνοδεύει και να υποστηρίζει το βρετανικό πεζικό σε πιθανή σύρραξη. Η όλη ιδέα περιγράφεται από την εντολή προς τους σχεδιαστές σαν "It''s a lot better than two blocks with gun, tripod and ammunition out there in no mans' land". Έτσι το 1936 κατασκευάζεται το ελαφρύ τεθωρακισμένο άρμα Α11Ε1 με την κωδική ονομασία "Matilda MkI". Πρόκειται για ένα ελαφρύ και ταχύ (για την εποχή του) άρμα, κατασκευασμένο επάνω σε αναρτήσεις που προέρχονταν από τον ελκυστήρα πυροβολικού Dragon Medium MkIV. Ένα άρμα που από την αρχή της σχεδίασης και κατασκευής του ήταν ήδη ξεπερασμένο, μιας και είχε μόνο ένα ελαφρύ ή βαρύ πολυβόλο Vickers, και λεπτή θωράκιση ανίκανη να σταματήσει αντιαρματικά βλήματα ακόμα και ελαφρά, αλλά και δύσχρηστο μιας και ο διοικητής του άρματος έπρεπε να ξαπλώσει στο πάτωμα ώστε να ενεργοποιήσει τον ασύρματο ενώ όταν ο οδηγός ανύψωνε την θέση του ώστε να ανοίξει η θύρα από πάνω του ο πύργος δεν μπορούσε να ευθυγραμμιστεί με το πήγμα.  Παρόλα αυτά παρήχθησαν 139 άρματα συνολικά.
 Με Matilda MkI  εξοπλίστηκαν  το 4ο και 7ο RTR (Royal Tank Regiment) που αποτελούσαν το BEF (βρετανικό εκστρατευτικό σώμα) στην Γαλλία το 1940. Μάλιστα αποτελούσε και την "ραχοκοκαλιά" του μιας και από τα συνολικά 100 άρματα του σώματος τα 77 ήταν τέτοιου τύπου ενώ μόλις τα υπόλοιπα 23 ήταν Matilda MkII.  Έτσι λοιπόν δεν αποτέλεσαν απολύτως κανένα κίνδυνο έναντι στα καλύτερα και ανώτερα γερμανικά Panzers κατά την γερμανική εισβολή. Όπως είναι φυσικό όλα και τα 77 καταστράφηκαν ολοσχερώς είτε από γερμανικά πυρά είτε από τους ίδιους του βρετανούς κατά την αποχώρηση από την Δουκέρνη.  Απέμειναν ελάχιστα του 8ου RTR στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου χρησιμοποιήθηκαν είτε στην εκπαίδευση των νέων πληρωμάτων είτε σε αμυντικό ρόλο σε περίπτωση πιθανής γερμανικής απόβασης.
Tο kit της Accurate Armour

Το κιτ της Accurate Armour είναι σε κλίμακα 1/35 και χαρακτηρίζεται ως ενα multimedia kit. Τα κύρια κομμάτια του άρματος δίνονται σε ρητίνη μέσης  ποιότητας (πολύ εύθραυστη) αλλά με πολύ καλή χύτευση και άριστη λεπτομέρεια, ενώ πολλά εξαρτήματα όπως αναρτήσεις - ρόδες - πυροβόλο κτλ δίνονται σε white metal  με καλή λεπτομέρεια και που απαιτούν κάποιο υποτυπώδες καθάρισμα από τις ραφές των καλουπιών. Δίνεται επίσης ένα φύλλο με p.e. κομμάτια καθώς και χαλκομανίες (πολύ γυαλιστερές και κάπως χοντρές) για 5 διαφορετικά άρματα του 4ου RTR (DREADNOUGHT - DERWENT - DOLPHIN - DEVIL - DEMON).
Όλα τ' άρματα δίνονται σε δίχρωμο καμουφλάζ BS 223 Middle Bronze Green & BS 224 Deep Bronze Green.
  σύντομα θα ξεκινήσει και η κατασκευή  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
Απ: A11E1 Matilda MkI Accurate Armour 1/35
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 01, 2013, 06:54:17 μμ »
Στο έγραψα και στο γενικό ποστ: Η επιλογή θέματος είναι καταπληκτική και το παπάκι κούκλα και μοναδικό

Μια διόρθωση και μια προσθήκη στο εισαγωγικό σου:
 ::arrowred::Η διόρθωση: Το παπάκι ήταν εξαιρετικά θωρακισμένο για το μέγεθός του και πρακτικά αδιαπέραστο από το 37άρι των PzKw III E και G και από το PaK 35 που αντιμετώπισε στη Γαλλία (εκτός φυσικά, από τις απροστάτευτες ερπύστριές του, αλλά αυτό ισχύει για όλα τα άρματα).
 ::arrowred::Η προσθήκη: Το όνομά του το οφείλει στην ομοιότητά του με ένα cartoon που δημοσιευόταν σε strips εκείνο τον καιρό στην Herald Tribune (νομίζω) με κεντρικό ήρωα ένα παπάκι που λεγόταν "Matilda".

Καλή συνέχεια  ::salut::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 02, 2013, 09:44:01 μμ »
Πανάγο, μου φαίνεται ότι ξεβάφει ο Κοντός επάνω σου... Δεν εξηγείται αλλιώς η επιλογή του θέματος :roll: :mrgreen:

Παρόλο που είναι λιγάκι(?) άσχημο το αρματάκι, περιμένουμε τα καλύτερα από σένα... καλή αρχή :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 02, 2013, 09:50:06 μμ »
Ωραίο θέμα και κάτι που δε το βλέπουμε συχνά,γενικότερα  :wink:
Θα συμφωνήσω με τον αξιότιμο κύριο με τις πιπεριές:η θωράκιση της πάπιας ήταν το (μόνο) δυνατό του σημείο.Στην περίφημη αντεπίθεση στο Arras,τα περισσότερα άρματα ήταν Matilda I και οι Γερμανοί μονο...νεροχύτες δεν τους πέταξαν για να τα σταματήσουν (μέχρι να καταφτάσουν τα 88αρια δηλαδή  :mrgreen: ) και δε τρύπαγαν με τίποτα τα ρημάδια.
Καλή συνέχεια Παναγιώτη  :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 02, 2013, 11:30:38 μμ »
Καλη τυχη σε ενα πραγματικα σπανιο θεμα.
Εχω τισ σχετικες προτασεις για τα δυο χρωματα αν τις χρειαστεις στειλε moy to email σου.Τα εχω μαζεψει απο διαφορες πηγες.Αν και πιστευω οτι εχεις παρει τα μετρα σου.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 23, 2013, 09:09:37 μμ »
Να 'μαστε λοιπόν.....Συνέχεια στη Matilda.....εδώ και μέρες έψαχνα να βρώ φωτογραφίες του κιτ αλλά πέραν μερικών του Κου Zaloga τπτ περισσότερο. Με την έναρξη της κατασκευής κατάλαβα πολύ καλά το λόγο. Κιτ που σε ρίχνει στα ψυχοφάρμακα για πλάκα  :!: :!: :!: ʼθλιες οδηγίες γεμάτες ασάφειες ενώ η εφαρμογή των κομματιών είναι στο περίπου  ::eusa_wall::  Ακόμα και τώρα ψάχνω πώς είναι τα "μπράτσα" των αναρτήσεων  :roll:
 Τελικά μετά απο πολλά "γαλλικά" και "παρα λίγο στα σκουπίδια" η Matilda κολλήθηκε και ασταρώθηκε (οι θυρίδες πήγματος και πύργου δεν είναι κολλημένες)

Πρίν λίγο "έπεσαν" και τα χρώματα (Dark Bronze Green + Medium Bronze Green) με την βοήθεια blue tack και τ' όλο αποτέλεσμα θυμίζει "αρρωστημένη κάμπια"  :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 24, 2013, 08:08:07 μμ »
Μικρή συνέχεια στο "ασχημόπαπο".........

Τώρα σειρά των αναρτήσεων - ερπυστριών και ο Θεός βοηθός  ::eusa_pray::

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 25, 2013, 12:11:24 πμ »
Τωρα εγινε πραγματικη καμπια.
Ωραια δουλεια Πανο.Καλη συνεχεια
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 25, 2013, 12:19:21 πμ »
Ασχημόπαπο ή όχι, είναι πανέμορφο. Και το βάψιμο που'χεις κάνει Παναγιώτη είναι ακόμα καλύτερο. Καλή συνέχεια.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 25, 2013, 01:53:21 πμ »
Ασχημόπαπο ή όχι, είναι πανέμορφο. Και το βάψιμο που'χεις κάνει Παναγιώτη είναι ακόμα καλύτερο. Καλή συνέχεια.  ::salut::

x1
καλή συνέχεια Πάνο.

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 25, 2013, 04:25:09 πμ »
Πανέμορφο!

Δύο φώτο reference για τις ερπύστριες.Λίγο κόπο ακόμα και θα τα σπάει! :wink: ::salut::

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 25, 2013, 08:23:20 πμ »
Κούκλα γίνεται Παναγιώτη!!! ʼλλωστε εγώ (γνωστός weird  :mrgreen:), το θεωρώ από τα πιό όμορφα άρματα.

Α!!! και μια διόρθωση στον τίτλο: ο σωστός είναι A11E1 Matilda I, Mk I (ναι, φτιάξανε και Mk II, τρομάρα τους :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 25, 2013, 04:51:32 μμ »
Όλως περιέργως, αυτός ο εγγλέζικος γκαζοντενεκές μου αρέσει (ξέρω ξέρω... πρέπει να κόψω τα πολλά πάρε δώσε με τον Shorty ::glossa:: :mrgreen:)...
Όσο για τη δουλειά σου Πανάγο, μέχρι τώρα μου αρέσει πάρα πολύ :!: :wink:

Καλή συνέχεια :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 25, 2013, 06:17:13 μμ »
Καλησπέρα φίλοι μου και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια  :wink:  Η αλήθεια είναι οτι παρόλλο κακάσχημο (ok την "έφαγα" την πιπεριά μου  :mrgreen: ) και σε κάμπιας χρώματα έχει κάτι που το κάνει ελκυστικό σαν μοντέλο.  Πάντως ειλικρινά είναι κιτ για ψυχοφάρμακα και κρίμα γιατί σαν θέμα πιστεύω οτι είναι πολύ ενδιαφέρον.
 Τώρα το μεγάλο ερώτημα μου και εδώ χρειάζομαι την βοήθεια σας, είναι το εξής....η "μαμά" Accurate δίνει έτσι τις αναρτήσεις  ::arrowred::

και παρόλλο που ψάχνω να βρώ στο internet κάποια φώτο, δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι μασίφ ή οχι  :roll:

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 26, 2013, 12:15:07 πμ »
Πολύ ωραία δουλειά μέχρι τώρα Παναγιώτη!

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 26, 2013, 01:48:52 πμ »
Έφτασεεεεεεε!!!!

ʼντε τυχεράκια, το γλύτωσες το τρίψιμο  ::salut::

ΔΚ

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 30, 2013, 10:39:47 πμ »
Αλέξη σ' ευχαριστώ φίλε μου  :wink:  Δημήτρη με σώζεις  :D
 Λοιπόν....αφού κατα-έκαψα τα δάχτυλα μου με το πιστόλι ζεστού αέρα, για να λυγίσω τις ρητινένιες ερπύστριες τις Accurate, η Matilda οδεύει προς την ολοκλήρωση της

μένει ενα ελαφρύ σκόνισμα με γαιώδη στο κάτω μέρος και ίσως οι εκτοξευτήρες καπνογόνων.......

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 30, 2013, 10:43:47 πμ »
Παναγιώτη είναι πολύ όμορφο το αποτέλεσμα, η παραλλαγή με τα δύο πράσινα είναι πρωτότυπη και του πάει. Αντε, το ξεπέταξες, καλά τελειώματα!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 30, 2013, 10:47:23 πμ »
Εδω φενετε ο εμπειρος μοντελιστης σε τετοια δυσκολα κιτ.Μπραβο Παν.
Τασος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος neoulis

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 30, 2013, 10:54:52 πμ »
Ωραίο είναι να βλέπουμε καλές δουλειές σε ρυτίνη. Μπράβο!!!

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 30, 2013, 10:55:24 πμ »
Παναγιώτη έγινε πολύ ωραίο. Είσαι ο μάστερ της ρητίνης τελικά.  :mrgreen:
(Να έβγαζε και μεταλλικές ερπύστριες η friul γι'αυτό και θα ήτανε το τέλειο.)

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 30, 2013, 02:57:21 μμ »
Πολύ ωραίο έγινε. Ωραία δουλειά σε ένα από τα πιο παράξενα (και -για μένα- όμορφα  :roll:)άρματα που βγήκαν ποτέ σε μαζική παραγωγή. Μπράβο Παναγιώτη!!!!

Μερικές παρατηρήσεις τώρα: το τετράγωνο (με το "Χ") στο πλάι - εκτός και αν φτιάχνεις συγκεκριμένο άρμα - θα πρέπει να το βάψεις (αν μπορείς τώρα πια), άσπρο. Τα περισσότερα έτσι ήταν (αν και είναι πιθανό να μη το είχαν όλα). Πάντως αν το βάψεις τελικά, θα του προσθέσει χρώμα. Επίσης αν βάλεις τον πυροσβεστήρα, να μην ξεχάσεις να τον βάψεις με Brass (!!!!). Από τις φωτογραφίες της περιόδου, φαίνεται να είχαν όλα καπνογόνα.

Όλα τα Matilda του BEF, είχαν στο πάνω μέρος του πύργου, αλλά και μπροστά από τον οδηγό, έναν "λεκέ" σε ένα περίεργο πρασινομουσταρδί (ορίστε??? :mrgreen:) χρώμα (αυτό ήταν μπογιά ευαίσθητη σε χημικά). Τέλος όλα είχαν όνομα (μπορώ αν θέλεις να σου προτείνω μερικά κατάλληλα).

Καλά τελειώματα  ::salut::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 30, 2013, 03:11:48 μμ »
Όλα τα Matilda του BEF, είχαν στο πάνω μέρος του πύργου, αλλά και μπροστά από τον οδηγό, έναν "λεκέ" σε ένα περίεργο πρασινομουσταρδί (ορίστε??? :mrgreen:) χρώμα (αυτό ήταν μπογιά ευαίσθητη σε χημικά).
Ομοίως και τα αεροσκάφη διέθεταν έναν ρόμβο, στην αριστερή συνήθως πτέρυγα, από χρώμα ευαίσθητο στον υπερίτη. Αν το χρώμα αυτό ερχόταν σε επαφή με υπερίτη γινόταν κόκκινο και έτσι το πλήρωμα είχε προειδοποίηση για έκθεση στο υλικό αυτό. Η πληροφορία αυτή ήταν ζωτικής σημασίας μιας η προσβολή με υπερίτη μπορεί να γίνει ακόμα και με απλή επαφή ήδη εκτεθειμένων επιφανειών και τα πρώτα συμπτώματα εμφανίζοντα από 6 έως 12 ώρες μετά την προσβολή, οπότε αν δεν γινόταν αμέσως αντιληπτή η έκθεση σε υπερίτη υπήρχε η πιθανότητα ολόκληρες μονάδες της πρώτης γραμμής να βγουν εκτός μάχης λίγες ώρες μετά την έκθεση.

Στα αεροσκάφη το χρώμα της μπογιάς αυτής ήταν κίτρινο προς το σκούρο, πολύ κοντά στο RLM04 (FS33538, Humbrol 154).
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 30, 2013, 04:05:00 μμ »
Τέλος όλα είχαν όνομα (μπορώ αν θέλεις να σου προτείνω μερικά κατάλληλα).

Κι εγώ.... "τανκεσταιν"   ::glossa::

Πολύ ωραίο βάψιμο Παναγιώτη, θα έλεγα ότι χρυσώνεις το χάπι  :wink:

Spoiler (hover to show)

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 30, 2013, 04:14:27 μμ »
Καλημέρα φίλοι μου και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια  :wink:
 Αν και έχω δουλέψει κιτ και κιτ ρητίνης, ΑΥΤΟ το συγκεκριμένο δεν έχει "ταίρι"  :!: :!: Δεν μπορώ να πώ δεν συνάντησα ούτε μια φυσαλίδα αλλά τπτ δεν ήταν ίσιο, τπτ δεν εφάρμοζε καλά, ακόμα και οι μεταλλικές ρόδες ήταν έκκεντρες, ενώ στους "οδοντωτούς" δεν συμπίπταν "τα δόντια" των 2 μισών......Ειλικρινά θα το σκεφτόμουνα πάρα πολύ αν ήταν να το ξαναπιάσω στα χέρια μου. ΑΝ, λέω ΑΝ κάποιος γενναίος αποφασίσει να το ξεκινήσει, τον συμβουλεύω να έχει πολλές φωτο για να βλέπει "τί πάει πού", ενα καλό πιστόλι θερμού αέρα και τρομερή υπομονή (βάλτε και ηρεμιστικά μαζί)  :D
 Τώρα σχετικά με το λευκό "X", Δημήτρη δεν το έβαψα γιατί δεν το λένε οι οδηγίς της Accurate (ενώ αντίθετα αναφέρουν για τα τετράγωνα περιξ) αλλά και γιατί στις 4-5 φωτο που έχω δεν το είδα....βέβαια θα το κοιτάξω καλύτερα και αν όντως υπήρχε θα το βάψω (δεν νομίζω οτι θα με δυσκολέψει με μασκάρισμα). Οι κίτρινες "κουτσουλιές"....πράγματι τις είδα στο artbox της Accurate αλλά ειλικρινά νόμιζα οτι ήταν "πατάτα" του μοντελλιστή που το έφτιαξε  :oops:  Πιστεύω οτι με blue tac και χαμηλή πίεση θα μπορέσω να τις φτιάξω  ::eusa_pray::  Καπνογόνα.....ειλικρινά η Accurate τα έφτιαξε με καλή λεπτομέρεια (σκανδάλη κτλ) αλλά δεν ξέρω αν ήταν κάπως συνδεδεμένα με κάποιο καλώδιο  :roll: (αλλιώς πώς πυροδοτούνταν  :?: ). Εφόσον βρώ περισσότερες πληροφορίες θα τα τοποθετήσω.
Ενα "μελανό σημείο" (ενώ ολα τ' άλλα ήταν τέλεια  ::glossa:: ) είναι τα φώτα που παρέχει το κιτ.......συμπαγή σαν τούβλα ρητίνης. Προσπάθησα ν' ανοίξω ένα με το dremel αλλά φευ είναι "ρηχά" και σπάνε σαν "διαόλια". Δεν πειράζει θα μείνει "αλανιάρικο"  ::glossa:: :mrgreen:
 Και 2 φώτο ακόμα στις οποίες τα χρώματα είναι πιο "κοντά" μ' αυτά που φαίνονται" live......

Tags: