Α ναι, αυτό το ξέχασα.
Οι ερπύστριες ήταν ίσως το καλύτερο μέρος του κιτ. Μπορούσαν να αφαιρεθούν εύκολα από το πλαίσιο, ελαχιστοποιώντας το καθάρισμα (αν και είχαν ejector pin marks, τα οποία υπάρχουν και στα περίφημα magic tracks, οπότε δεν το θεωρώ ατέλεια του κιτ, αλλά της dragon γενικότερα) και κατά την κατασκευή, τα πέδιλα κούμπωναν, οπότε ήταν πολύ εύκολο να φτιάξω μια μεγάλη σειρά από πέδιλα, χωρίς να τα ψάχνω δεξιά και αριστερά. Πέρασα υγρή κόλλα, άφησα να δέσει λίγο και μετά τοποθέτησα τις ερπύστριες, την κάθε πλευρά σε δύο μέρη και γενικότερα η συναρμολόγηση των ερπύστριων πήγε πολύ γρήγορα!
Όσον αφορά τις οδηγίες, χρειάστηκε να ανοίξω πολλές τρύπες, αφού είχε πολλά κομμάτια που υποτίθεται έπρεπε να μπούν σε κάποια τρύπα, αλλά δεν υπήρχε πουθενά και κάποιες άλλες τρύπες έπρεπε να τις μεγαλώσω, γιατί ήταν πολύ μικρές για να μπεί το κομμάτι. Γενικώς όμως, πρέπει να έχει θέμα η dragon με τις οδηγίες τις, είμαι περίεργος να δώ πώς είναι αυτές οι έγχρωμες και τρισδιάστατες, έχω ένα King Tiger με οδηγίες τέτοιου στύλ
Για να το ξαναπάρω σε smart kit, λίγο δύσκολο, αλλά όταν ξεκινήσω το hummel (6004), θα μοιραστώ τις εμπειρίες μου, αφού λένε ότι μπορεί να έχει και αυτό τα θέματα του, αλλά είναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με το Nashorn.