Αποστολέας Θέμα: Ποιο είναι/ήταν το χειρότερο κιτ που έχετε φτιάξει ποτέ;  (Αναγνώστηκε 4529 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
Ποιο ήταν (ή είναι) το χειρότερο κιτ που έχετε φτιάξει μέχρι στιγμής και γιατί;
ʼσχετα αν το έχετε τελειώσει ή όχι.

Για μένα θα πρέπει να πω ότι μέχρι στιγμής είναι το 757 της minicraft.
Ο λόγος είναι το κάκιστο καλούπι και ο σχεδιασμός του με αποτέλεσμα ολόκληρη η άτρακτος να είναι στραβή, τα φτερά να είναι λάθος και το ένα πιο ψηλά από το άλλο, οι κινητήρες να έχουν έλλειψη πλαστικού, πολλά από τα μέρη του είναι στραβά από σχεδίαση (το γράφουν και σε reviews στο internet), και η εφαρμογή απλά απούσα!.
Και καλά την εφαρμογή τη σώζεις κάπως.  Τα στραβά καλούπια όμως δεν....
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΡΓΟΣ
  • ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ
Απ: Ποιο είναι/ήταν το χειρότερο κιτ που έχετε φτιάξει ποτέ;
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 04:02:32 μμ »
για εμενα το sd.kfz.251 uhu της afv club 1 /35...πολυ κακη εφαρμογη,για ενα κιτ που περιμενα με πολυ αγωνια,να το αποκτησω και να το φτιαξω....γιαυτο περιμενω την dragon να το βγαλει(καποτε το ειχε ανακοινωσει)..

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 06:22:50 μμ »
Τα έχω γράψει και στο μόλις δεύτερο post μου στο forum, οπότε επαναλαμβάνω:

1. Mach 2, Dornier Do-26, 1/72. Οταν δεν ξέρεις που τελειώνει το πλαίσιο και που αρχίζει η άτρακτος και όταν το flash είναι συγκρίσιμο σε πάχος με το φτερό και έχει δώσεις 50 EUR, τότε αν αυτό δεν είναι πεταμένα λεφτά, τί είναι;
2. MPM, Brandenburg W29, 1/72. Θα έπαιρνα όρκο ότι τα δύο μισά της ατράκτου είναι από διαφορετικά αεροπλάνα!
3. AML, Heinkel He-45, 1/72. Τελικά με τόσο στόκο, όταν ένας φίλος έπιασε το μοντέλο με ρώτησε αν είναι μεταλικό...

Φυσικά από τον Οκτώβριο του 2006 έχω πιάσει αρκετά ακόμα χρέπια, αλλά μάλλον τα παραπάνω διατηρούν τις 3 πρώτες θέσεις.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 06:51:40 μμ »
... 1. Mach 2, ... 2. MPM, ... 3. AML, ....
Γι'αυτό σε λέω εγώ νεκρόφιλο αλλά τίποτα εσύ  ::glossa::
ΥΓ Επίσης ξέχασες ν'αναφέρεις και κανένα Airfix ή κάποιο προέλευσης ανατολικού μπλοκ με ημερομηνία παραγωγής του προηγούμενου αιώνα.  :mrgreen:

Λοιπόν, χειρότερο κιτ εεεε;;  :roll:
Τα περισσότερα που ακούνε στο όνομα Dragon και κυρίως τα προ smart kit εποχής. Έχει αρχίσει να μου την δίνει πολύ αυτή η εταιρεία.

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 07:02:39 μμ »
Ένας φίλος (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε :mrgreen: :mrgreen:) μου χάρισε ένα P 39 Airacobra κλίμακα 1/72. Δεν ξέρω ποιάς εταιρείας ήταν διότι μου το έδωσε μέσα σε ένα νάυλον σακκουλάκι, με ένα φυλλάδιο οδηγιών από ανακυκλωμένο.... στυπόχαρτο με τα πάντα γραμμένα σε κυριλλικό αλφάβητο. Το πλαστικό είχε ένα απαίσιο ροζουλί χρώμα (σαν τα ξερατά της Barbie), και το δεξί μέρος της ατράκτου είχε φτιαχτεί στην Αφροδίτη, ενώ το αριστερό στο Δέλτα Κενταύρου. ʼπειρο φλάς, ένας νεάντερταλ για χειριστής, και άλλα ευγενή υλικά. Για χαλκομανίες ούτε λόγος....Παρ'όλα αυτά κατάφερα και έφτιαξα κάτι, πειραματιζόμενος επιτυχώς σε ποικίλες χειρουργικές τεχνικές ορθοπεδικής φύσεως. Θα σας το δείξω μόλις φορτίσουν οι μπαταρίες μου.
 Το χειρότερο όμως, κίτ που δεν έχω φτιάξει, τρίσ-χειρότερο από το προαναφερθέν, που πήγε κατευθείαν στο κουτί με τα ανταλλακτικά, ήταν το.... wannabe...Gloster Gladiator MkI-II (τρομάρα του...) της airfix στην 1/72. Καμμία σχέση με το πραγματικό, λάθος σχήμα στο κάουλινγκ, λάθος σχήμα σε όλα τα φτερά και την ουρά, λάθος σχήμα η καλύπτρα, λάθος σχήμα σε όλα τα πάνελ του αεροπλάνου, γραμμές-χαρακώματα του Βερντέν, στραβοχυμμένη η δίφυλλη έλικα, ένα άθλιο εξόγκωμα στο κόκπιτ για πιλότος, και άλλα...θλιβερά. (Και όταν λέμε λάθος, εννούμε Ασχέτου και Ανυπάρκτου γωνία....)Ευτυχώς εδέησε η Ρέβελ και ξανακυκλοφόρησε το ομορφούλι της Αξέχαστης Matchbox!

Αποσυνδεδεμένος iliasbass

• χρόνος... ποτέ δεν είναι αρκετός...
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 07:43:51 μμ »
...peugeot 205 απο την heller...
ανοιγεις το κουτι και λες...
 ΟΥΑΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ!!!!
μετα λες κατι δεν παει καλα με την εφαρμογη...
...κατι δεν παει καλα με τον κινητηρα...
...κατι δεν παει καλα με το αμαξωμα...(στραβο)

οκ... για ανταλλακτηκα καλο ειναι....
3% μοντελιστης
97% θαυμαστης των εργων σας...

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 08:17:49 μμ »

2. MPM, Brandenburg W29, 1/72. Θα έπαιρνα όρκο ότι τα δύο μισά της ατράκτου είναι από διαφορετικά αεροπλάνα!
3. AML, Heinkel He-45, 1/72. Τελικά με τόσο στόκο, όταν ένας φίλος έπιασε το μοντέλο με ρώτησε αν είναι μεταλικό...

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

tazman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 08:30:56 μμ »
Ο Στρατηγός Λι της ΑΜΤ. Ούτε που θυμάμαι την κλίμακα, αλλά δεν θυμάμαι και πού το έχω, αν το έχω!
Επίσης το Spitfire Mk.IX της ICM, το οποίο.....κατερρίφθη στον κουβά, λόγω βλάβης εφαρμογής στα καπάκια του κινητήρα....
Όπως και το 48άρι Blenheim της Classic Airframes. Αν είχε σκέλος προσγείωσης στο ρύγχος και όχι πίσω, θα στεκόταν άνετα με τόσο στόκο που έχει....

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 08:53:54 μμ »
Το χειρότερο κιτ, ε? Χμμ...
Ενα Panzer I Munitions..κάτι που δενθυμαμαιπωσγράφεταιβάγκεν, της Master Box. Αθλια εφαρμογή, κομμάτια χωρίς αρίθμιση, με κανέναν τροχό ίδιο και πολλά άλλα ωραία...

Αποσυνδεδεμένος michalis20

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι - Πειραιάς
  • Μιχάλης Σορώτος, IPMS#426
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 08:56:41 μμ »

...ή αλλιώς: πώς μια φρεγάτα μετατρέπεται σε ... hovercraft και διαπερνά ένα παράθυρο  :mrgreen:

Μιλάμε ότι ΟΛΕΣ οι ενώσεις ήταν απαράδεκτες (για να μην πω τίποτις άλλο, χρονιάρες μέρες)  :evil:

::salut::
The Modelling Sting

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 10:13:02 μμ »
Δύο μου έβγαλαν την ψυχή στη κυρίολεξια.

Ενα sd kfz της Revell που δεν έρχονταν με τίποτα ( πρέπει να χάλασα μισ'ο σωλήναριο στόκο πάνω του χωρίς πλάκα...) και πετάχθηκε στα σκουπίδια. Εκτοτε δεν ξανασχολήθηκα με 35αρια της συγκεκριμένης εταιρίας ( τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με τα έξοχα 72αρια της).

Και πριν πάρα πολλά χρόνια το 48αρι Απάτσι της Ιταλέρι. Εφερνες στα ίσα το πάνω μέρος, ανοιγε το κάτω. Εξοχον. Βεβαίως στην συνέχεια έμαθα ότι το κόκπιτ ήταν κατι τί φαρδύτερο από το κανονικό και ήθελε το τρίψιμο της αρκούδας. Αλλά τότε ούτε φόρουμ υπήρχαν ούτε μοντελιστικές παρέες :wink:

Spoiler (hover to show)

type less model more

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 10:37:18 μμ »
.....classic airframes TA-4J 1/48  εφαρμογη ....πα πα πα πλαστικο....χοντροοοο τα κομματια δεν ταιριαζουν σαν να ειναι απο αλλα κιτ
μακριααα!!! :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 11:31:44 μμ »
Σπανια εως ποτε καποιο κιτ μου αντισταθηκε αλλα παρ'ολ'αυτα το OV-10 Bronco της Ρεβελλ πηγε κατευθειαν στα σκουπιδια.Και ηταν ως τωρα η μονη φορα που πεταξα στα σκουπιδια μοντελο αλλα για εκει μονο αξιζε.
Το πιο αθλιο κιτ που εφτιαξα τελικα ειναι και παραμενει τo F-5 της Classic.
Κλασικη φολα και κανενα κιτ ουδεποτε δεν βλαστημησα ετσι.
Εχω και το Β τρομαρα μου Ελπιζω η Κινετικ να το βγαλει για να μην το πιασω ποτε αυτο και περασω ξανα τα ιδια  :evil: :evil: :evil:

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 11:46:03 μμ »
Τα Clasic Airframes που λετε εσεις ειναι μια χαρα μπρος σ'ενα Apache 1/32 της Kangam που ειχα φτιαξει για καποιον.Κατι μεταξυ παιχνιδιου και μοντελου.Δε θελω να το θυμαμαι.Τραυματικη εμπειρια. ::mpr::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 12:01:20 πμ »
SAAB VIGEN AIRFIX 1/72
οτι πιο απαισιο εχω δει σε κιτ.
πραγματικα το κιτ λες και ειχε παραμορφωθει στον χωροχρόνο όπως τα ρολογια του Νταλι.
Για να μην πω οτι σε καποια σημεια- κομματια ελιωνε το πλαστικο απο την κολα που την πλησιαζες οχι την ακουμπαγες..........και σε καποια αλλα λες και το ειχε σφυρηταλησει ο ΘΟΡ με το σφυρί του και ηθελες κοπτικό πλασματος για να κοψεις το κοματι απο το πλασιο (ισως και φωτοσπαθο). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΑΗ-64Α apache 1/72 revell.
ενα κιτ το οποιο λες και το κιτ φτιαχτηκε απο σουρωμενο παραπληγικο μονοφθαλμο ουρακοτάγκο που ειχε στραβισμο και αστιγματισμο.  ::webmaster::
τα Χ-files σιγουρα θα το εχουν στην λιστα τους ώς το πιο ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΠΟΥ κομματι :roll:
ποτε δεν καταφερα να βρω τι εφταιγε στις οδηγιες.....ποτε δεν ανακαλυψα τι σκεφτοταν ο σχεδιαστης αυτου του κιτ. :?
απλα εφυγε σουμπητο σκουπιδια με το κουτι οπως ηταν.

και ενα αλλο δωρο ενα ιστιοφορο ξυλινο πλοιο.... το οποιο καταφερα απο ολοκληρο ξυλινο πλοιαριο...να κατασκευασω κατι χρησιμο......μια οδοντογλυφιδα. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Γιάννης
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 12:25:34 πμ »
Γενικα εχω μια ταση να μη φτιαχνω μοντελα που μου τη σπανε..γενικα δε θελω να μου πριζουν τα νευρα και δε θελω να αφιερωνω κοπο και χρονο για κατι που ξερω οτι μπορω να το βρω ευκολοτερα και το γενικοτερο αποτελσμα να ειναι καλυτερο οπως και να εχει.Δηλαδη να κατσω να αφιερωσω το χρονο μου για να κανω το 3->6 η να παρω το 7 και να το κανω εστω 8...ποιος ο λογος??Να ποναει το χερι μου απο το τριψιμο και να εχω και χρεπι...ουτε καν!
Ενα τετοιο μοντελο ηταν το crusader της ιταλερι πρωιν esci..ειχε σκαλοπατια το αεροπλανο και κατι κενα..ε...δεν ασχοληθηκα...αφου εγινε δοκιμαστικο πηγε καλαθι...
Ενα αλλο χειροτερο μπορω να πω σε εφαρμογη ειναι το sea vixen της xtrakit...ειναι στο κουτι του παρατημενο και δε νομιζω να ασχοληθω και ποτε..

Αποσυνδεδεμένος Βαγγέλης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλάνδρι
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 12:31:09 πμ »
Είμαι φάν της σαβούρας και κατα καιρούς δοκιμάζω συνειδητά τις αντοχές μου σε χρέπια. Τα παρακάτω ξεπερνούν κάθε όριο υπομονής

Spitfire & Me-109  1/48 από STARFIX. Όποιος (παλιός) τα θυμάται ή έχει φτιάξει(?) , θα γνωρίζει καλά τι εννοώ.

Επίσης Μιραζ IV της Heller 1/48 αρκετά μαζοχιστικό ως προς την εφαρμογή και  την λεπτομέρεια. κατέληξε να "συναρμολογηθεί"προς τέρψειν των τέκνων και μόνο.
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος PSilos33

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 12:45:33 μμ »

...ή αλλιώς: πώς μια φρεγάτα μετατρέπεται σε ... hovercraft και διαπερνά ένα παράθυρο  :mrgreen:

Μιλάμε ότι ΟΛΕΣ οι ενώσεις ήταν απαράδεκτες (για να μην πω τίποτις άλλο, χρονιάρες μέρες)  :evil:

:? :? :? Περιμένει στη σειρά για κατασκευή ελληνικής φρεγάτας. ...Κατάλαβα τι με περιμένει :( :(

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 01:02:29 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 01:02:57 μμ »
Μπορώ να πω ότι είναι το T-20 Komsomolets της TOGA (τα καλούπια είναι της AER MOLDOVA)
Απίστευτα χοντρό πλαστικό, τα κομμάτια δεν ξεχώριζαν απο τα sprue, κάτι που είναι τραγικό αν σκεφτεί κανείς ότι είχε ερπύστριες κομμάτι-κομμάτι, από εφαρμογή κλάφτα... κενά σαν το φαράγγι της Σαμαριάς, στρεβλωμένα κομμάτια και οι οδηγίες, απλά ήταν άλλου κίτ...
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 01:08:58 μμ »
Το USS The Sullivans Trumpeter στην 1/350 που φτιάχνω τώρα... Όποιος το σχεδίασε μάλλον το σκάλισε σε πέτρα και δεν ήξερε γραφή κι ανάγνωση...  :evil: :evil:

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 19, 2011, 09:31:50 μμ »
Ένας φίλος (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε :mrgreen: :mrgreen:) μου χάρισε ένα P 39 Airacobra κλίμακα 1/72. Δεν ξέρω ποιάς εταιρείας ήταν διότι μου το έδωσε μέσα σε ένα νάυλον σακκουλάκι, με ένα φυλλάδιο οδηγιών από ανακυκλωμένο.... στυπόχαρτο με τα πάντα γραμμένα σε κυριλλικό αλφάβητο. Το πλαστικό είχε ένα απαίσιο ροζουλί χρώμα (σαν τα ξερατά της Barbie), και το δεξί μέρος της ατράκτου είχε φτιαχτεί στην Αφροδίτη, ενώ το αριστερό στο Δέλτα Κενταύρου. ʼπειρο φλάς, ένας νεάντερταλ για χειριστής, και άλλα ευγενή υλικά. Για χαλκομανίες ούτε λόγος....Παρ'όλα αυτά κατάφερα και έφτιαξα κάτι, πειραματιζόμενος επιτυχώς σε ποικίλες χειρουργικές τεχνικές ορθοπεδικής φύσεως. Θα σας το δείξω μόλις φορτίσουν οι μπαταρίες μου.
Για την ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 19, 2011, 11:25:04 μμ »
Εξακολουθώ να φτιάχνω κακά μοντέλα!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Το χειρότερο........χμ.......
Νομίζω ένα απατσι της ιταλερι 72αρι δεν ερχόταν με τίποτα στα συγκαλά του!!!!! :wink: ::salut::
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 23, 2011, 12:46:46 πμ »
Αν και το θεμα λεει για 1 μοντελο εγω εχω 3 να παραθεσω . Το 48αρι Avia 99 Mule της  Ventura,to 48αρι (που ομως ειναι 1/64) Spitfire (ο Θεος να το κανει...) της Starfix και το 72αρι F-18 της Trumpeter!

Αποσυνδεδεμένος checkyour6

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • YOU 'RE GOING NOWHERE JERRY....
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 23, 2011, 12:55:39 πμ »
Πολλα αθλια κιτ που τα εκανα εγω πιο αθλια...τα παρακατω ειναι χαρακτηριστικα:

PM F-5A 1/72...η επιτομη της λαλακιας!
ESCI F-14A 1/72 .... κι αυτο για  το κοκπιτ που μοιαζει καλο μεχρι που καταλαβεις οτι τα καθησματα δεν χωρανε στη θεση τους!!!
ΕSCI F-8E 1/72 ... εντελως κουφια εισαγωγη αερα και λαθος σχημα ..γενικα!
AMT HAWKER TEMPEST Mk.V 1/48 ...ασε να μην βριζω καλυτερα χρονιαρες μερες!
ACADEMY F-5B 1/48 ...ή ημουν πολυ μικρος τοτε ή απλως αυτο δεν ηταν F-5!!!
ACADEMY F-104G 1/72...."ATHLION MAIDEN"
ACADEMΥ MIG-21F 1/72...πεταμενα λεφτα!

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΙΤ Α/ΦΩΝ. ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 4/2/15 ->
http://www.modelclub.gr/market/index.php?page=user&action=pub_profile&id=167

Tags: