Όταν ο Ορέστης ανακοίνωσε το Τ-54Β (nο 844), το άρμα αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου, πήρα την απόφαση η δεύτερη συμμετοχή μου να είναι το Τ-54Β no 843,

που πέρασε πρώτο, σύμφωνα με αναφορές την πύλη του παλατιού.
Ψάχνοντας για περισσότερες πληροφορίες γι' αυτό το άρμα, για κακή μου τύχη

, βρήκα αυτήν την φωτοφραφία

και ένα ιστορικό ότι καθώς το 843 περνούσε την δευτερεύουσα πύλη, φράκαρε και του έσβησε η μηχανή, τότε ο κυβερνήτης του (τον δείχνει το βέλος), πήρε την σημαία, άρχισε να τρέχει προς το παλάτι και τότε μπήκε από την κύρια πύλη το 390 και έτσι θα ακολουθήσει και τρίτη συμμετοχή με αυτό το άρμα που πρέπει να ήταν (από έρευνα που έχω κάνει) Τ-54Α ή Τ-59 (Κινέζικο αντίγραφο του Τ-54).
Στο στοκ μου έχω αρκετα Τ-55 της Esci και έτσι η δεύτερη συμμετοχή μου θα είναι το άρμα αυτό (το επανακυκλοφόρησε η Italeri)

Το κάτω μέρος του άρματος αυτού είναι καθαρό Τ-54, έτσι ξεκίνησα την κατασκευή από τον πύργο κάνοντας προσθήκες, η δυσκολότερη ήταν η αύξηση του ύψους του πύργου κατά 2 mm και ο ανεμιστήρας (πίεση σε ζεσταμένο πλαστικό πάχους 1mm μεταλλικού κουμπιού, κάτι σαν vaccum) ώστε να γίνει πύργος για Τ-54Β, αντικατέστησα το πυροβόλο από κιτ της Skif, παρέλειψα ένα στεφάνι (έχει προστεθεί) στην κουπόλα του κυβερνήτη (θα παρουσιαστεί με το υπόλοιπο άρμα) και σας τον παρουσιάζω