Αποστολέας Θέμα: Hobbycraft 1/72 Piasecki H-21C  (Αναγνώστηκε 13178 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
Απ: Hobbycraft 1/72 Piasecki H-21C
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 31, 2011, 04:46:04 μμ »
  Δεν είπα διαμαρτύρεται (αυτό του έλειπε άλλωστε) είπα ταλαιπωρείται......... ::glossa::

Την τζαμαρία (αυτή σηκώνει σίγουρα πρόστιμο διατήρησης ημιυπαίθριου) σκέφτεσαι να την μασκάρεις και να την βάψεις μαζί με το υπόλοιπο ή θα την πας με αυτοκόλλητες ταινίες ??
  Από στροφεία δεν είδα τίποτε ακόμα και προβλέπω να μπαίνει και δεύτερο .....αρνί στην σούβλα....... :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 31, 2011, 08:42:01 μμ »
  Από στροφεία δεν είδα τίποτε ακόμα και προβλέπω να μπαίνει και δεύτερο .....αρνί στην σούβλα....... :mrgreen: :mrgreen:
Είναι μάλλον εύκολα τα πράγματα, σε σχέση φυσικά με το υπόλοιπο. Αν βρω και μία λύση να πετύχω τη χαρακτηριστική κλίση που είχαν θα είναι μια χαρά.

Την τζαμαρία (αυτή σηκώνει σίγουρα πρόστιμο διατήρησης ημιυπαίθριου) σκέφτεσαι να την μασκάρεις και να την βάψεις μαζί με το υπόλοιπο ή θα την πας με αυτοκόλλητες ταινίες ??
Οποτε προσπάθησα να πάω με βαμμένα σήματα τα έκανα μαντάρα. Εντελώς! Οπότε, υπομονή και επιμονή, δεν είναι τίποτα, 3-4 ώρες και θα είναι έτοιμος ο ημιυπαίθριος ::glossa::

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 31, 2011, 08:57:13 μμ »
  Μα σε αυτή την χαρακτηριστική κλίση αναφέρομαι κι εγώ......Θυμάσαι προ καιρού που σε ρώταγα για μια ανάλογη λύση για τα στροφεία του chinook που έφτιαχνα τότε ?  :roll: :roll:

Όσο για το μασκάρισμα........να ευχηθώ καλή υπομονή.Καλά άρχισε πάντως απ΄ότι βλέπω........ ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #28 στις: Ιουλίου 31, 2011, 09:35:56 μμ »
 Μα σε αυτή την χαρακτηριστική κλίση αναφέρομαι κι εγώ......Θυμάσαι προ καιρού που σε ρώταγα για μια ανάλογη λύση για τα στροφεία του chinook που έφτιαχνα τότε ?  :roll: :roll:
Είναι πιο απλά τα πράγματα με το Η-21. Μια απλή κλίση προς τα κάτω θέλουν και είναι έτσι δομημένο το κιτ που είναι πολύ εύκολο να το πετύχω. Επίσης το στροφείο είναι πολύ πιο απλό από του CH-47, κάτι το οποίο διευκολύνει τις "στρβλώσεις".

Ετσι για να κάνουμε κουβέντα, προσέξτε λίγο τη φωτογραφία. Είναι 11/12/1961 και τα Η-21, πιθανότατα της 57th Trasportation Company, έχουν μόλις ξεφορτωθεί από το φορτηγό πλοίο USNS Card στο λιμάνι της Saigon και προετοιμάζονται για την πτήση στην μελλοντική τους βάση στο Tan Son Nhut. Από όσα ξέρω τα ελικόπτερα στο κατάστρωμα του πλοίου ήταν "τυλιγμένα" πολύ καλά με διάφορα υλικά για να προστατευτούν από τη διάβρωση και στις ΗΠΑ γενικά τα πρόσεχαν. Πως δικαιολογείται η εντελώς χάλια εμφάνιση του δεξιού Η-21; Είναι περισσέματα από το υλικό προστασίας ή chipping; Σε καμμία άλλη φωτογραφία δεν έχω δει, ακόμα και επιχειρησιακά Η-21 στο Vietnam, να έχουν τέτοιο chipping στο olive drab άσε που το αριστερό Η-21 δείχνει του κουτιού! Καμμιά άποψη; Καμμία άλλη πληροφορία;

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #29 στις: Ιουλίου 31, 2011, 09:43:33 μμ »
  Ωραία φωτογραφία.Για να απαντηθεί όμως η ερώτησή σου,χρειάζεται να σκεφτούμε μια καλή θεωρία συνομοσίας,σαν κι εκείνες που σκαρώναμε παλιότερα........ʼσε να σκεφτώ.
  Και ενώ όλο το άλλο ελικόπτερο είναι τσίλικο,ο ριναίος τροχός του είναι κι αυτός στην ίδια χάλια κατάσταση όπως του μπίχλικου.......... :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #30 στις: Ιουλίου 31, 2011, 10:22:02 μμ »
  Και ενώ όλο το άλλο ελικόπτερο είναι τσίλικο,ο ριναίος τροχός του είναι κι αυτός στην ίδια χάλια κατάσταση όπως του μπίχλικου.......... :roll: :roll:
Εχεις δίκιο και η ασπρίλα αυτή μάλλον μου έδωσε και την απάντηση, Ενα από τα βασικά υλικά που χρησιμοποιούν οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις για να προστατεύσουν αεροπορικά μέσα από τα στοιχεία της φύσης είναι ένα βινυλικό πολυμερές με το όνομα spraylat, από την εταιρεία Spraylat Corporation που το κατασκευάζει (http://www.spraylat.com). Είναι άσπρο και εφαρμόζεται μάλλον ψεκάζοντάς το, δείτε στην παρακάτω φωτογραφία ένα UH-1 σε μακρά αποθήκευση στην AMARG (309th Aerospace Maintenance and Regeneration Group).

Μάλλον τα Η-21 περάστηκαν με κάτι ανάλογο, ή ίσως και spraylat, και οι υπόλογοι στο δεξιά ελικόπτερο κάπου λούφαραν στο καθάρισμα. Μικρό το κακό, με τις ταχύτητες που έπιανε το Η-21, και όλο το spraylat να άφηναν, μικρή αεροδυναμική διαφορά θα είχε... Πάντως από ένα σχετικό video που έχω, τα πρώτα Cobra πήγαν στο Vietnam φορτωμένα κατάστρωμα, χωρίς spraylat αλλά φασκιωμένα σα ντολμαδάκια σε καναβάτσα και άλλα διάφορα.

Και με την κουβέντα επί των ιστορικών, τέλειωσε και το μασκάρισμα. Αύριο πάμε για Maskol και μέσα στην εβδομάδα βάψιμο. Τρέμε κόσμε, τρίχρωμη παραλλαγή free hand και ότι βγει!

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #31 στις: Ιουλίου 31, 2011, 10:41:55 μμ »
Τρίχρωμη free hand παραλλαγή κι ότι βγει...........  ::noidea:: ::noidea::

Να σου δώσω 2 ευρώ να μου το πουλήσεις όπως είναι τώρα ? Και τον μπελά γλυτώνεις και κάνεις και απόσβεση μέρους του κεφαλαίου που διέθεσες........ ::devil023:: ::devil023::

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #32 στις: Αυγούστου 01, 2011, 12:06:49 μμ »
Τι να πω?! Συγχαρητήρια για την υπομονή και την τεχνική στο πολύ όμορφο και ιδιόρυθμο θέμα!

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #33 στις: Αυγούστου 01, 2011, 01:25:44 μμ »
Α, μιλάμε για ατσάλινα νεύρα... Μετά από αυτό πάρε κάτι απλό, ίσως δύο κυβάκια lego για ψυχοθεραπεία...

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #34 στις: Αυγούστου 01, 2011, 02:21:46 μμ »
Να δείτε που μόλις το τελειώσω θα κάνει μπαμ και θα γεμίσει η αφορά με Italeri. Ή θα το βγάλει η Hobby Boss και θα είναι λουκούμι ::eusa_wall::
Μακάρι!!!!! ::glossa::

Πολύ ωραίο βγαίνει Γιώργο!!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #35 στις: Αυγούστου 01, 2011, 10:47:40 μμ »
Να σου δώσω 2 ευρώ να μου το πουλήσεις όπως είναι τώρα ? Και τον μπελά γλυτώνεις και κάνεις και απόσβεση μέρους του κεφαλαίου που διέθεσες........ ::devil023:: ::devil023::
Να σου πω δεν είναι άσχημη ιδέα. ΚΑΘΟΛΟΥ μετά τα σημερινά :evil:

Λοιπόν, λίγος στόκος στα πτερύγια, σε ευαίσθητη περιοχή με μπόλιγη ανάγλυφη λεπτομέρεια, τρίφτηκε με χαρτί κουζίνας, οινόπνευμα και την πτέρυγα από ένα Mig-21PFM.

Maskol στην καλύπτρα και...

...Humbrol 140 και καλά να φαίνεται βαμμένη και από μέσα. Πέρασμα και γκρίζο οι ενώσεις για έλεγχο των στοκαρισμάτων και ΦΥΣΙΚΑ 3-4 νέα σημεία που θελουν βελτίωση, Η υπομονή μου εξαντλείται με το συγκεκριμένο...

Αφού λοιπόν την αναμονή την είχα στο χέρι, στόκαρα και είπα να δοκιμάσω να νέα χρώματα της Italeri, από τα οποία αγόρασα λίαν προσφάτως ένα olive drab.

Πρακτικό μπουκαλάκι, μόλις αδειάσει το κρατάτε και για σταγόνες στα μάτια ::glossa::. Αραίωσα λίγο με Azax σε αναλογία 2 χρώμα, 1 Azax, το έβαλα στον Infinity με την πολύ ψιλή βελόνα και άρχισα.

Λοιπόν μου άρεσε! Δε μπούκωνε, κάλυπτε καλά πάνω από το Humbrol 140 αλλά και πάνω στο σκέτο πλαστικό και με λίγη προσπάθεια έβγαζε και ψιλές γραμμές. Δυστυχώς δεν είχα πάρει κάποιο κίτρινο ή άσπρο για να δοκιμάσω φωτίσματα αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα γίνει και η δοκιμή αυτή.

ΑΛΛΑ, 2 ώρες μετά το χρώμα σηκωνόταν με το νύχι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ!!! Θα το ξαναελέγξω μήπως και είναι δικιά μου παττάτα, Πάντως το χρώμα έφευγε πανεύκολα ακόμα και από τα σημεία που υπήρχε υποκείμενο Humbrol. Θα δούμε... θεωρήστε για την ώρα πως κάτι έχω κάνει εγώ λάθος κάτι που είναι και το πιθανότερο.

Αλλος με εμπειρία στα συγκεκριμένα χρώματα;

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #36 στις: Αυγούστου 02, 2011, 01:50:07 πμ »
Καταρχάς Γιώργο, σε θαυμάζω για την υπομονή σου με το συγκεκριμένο μοντέλο :!:
Κατά δεύτερο, για πές το μυστικό, ποιος στόκος είναι αυτός, που τριμάρεται με οινόπνευμα στο χαρτί :roll:
Και τέλος, καθώς τα Italeri είναι φασόν Vallejo θα σου πρότεινα να τα δοκιμάσεις αραιωμένα με νερό ή με το δικό τους διαλυτικό :wink:
Καλά βαψίματα φίλε

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #37 στις: Αυγούστου 02, 2011, 09:40:02 πμ »
Να κόψεις τα νύχια σου.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #38 στις: Αυγούστου 02, 2011, 09:50:49 πμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #39 στις: Αυγούστου 02, 2011, 10:05:55 πμ »
Κατά δεύτερο, για πές το μυστικό, ποιος στόκος είναι αυτός, που τριμάρεται με οινόπνευμα στο χαρτί :roll:
Humbrol. Και μάλιστα τον αραιώνεις με οινόπνευμα και φτιάχνεις υγρό στόκο home made. Παλιότερα είχα δοκιμάσει και το ίδιο κόλπο έπιανε και με το στόκο της Revell.

Να κόψεις τα νύχια σου.
Και πως θα γαντζώνομαι στο χώμα όταν τρέχω πίσω από την τροφή μου; ::glossa::

Χρώματα Italeri. Εντός της σήμερον πιθανότατα θα αγοράσω διαλυτικό και 2-3 ακόμα χρώματα για να κάνω τη δοκιμή πιο σωστά, οπότε αναμείνατε. Το οτι είναι Vallejo το βρήκα και σε forum του εξωτερικού, άρα από ποιότητα δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα, με τον αερογράφο θέλω να δω τι κάνουν και γιατί δεν στέκονται πάνω στο πλαστικό. Είδομεν...

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #40 στις: Αυγούστου 02, 2011, 10:31:20 πμ »
Το θέμα σου είναι "φροντιστήριο" μοντελισμού, ::salut:: καλή δύναμη με το "ιπτάμενο αγγούρι". Από τα πιό άσχημα πετούμενα που έχω δεί ποτέ. Μοντελιστικά όμως, η "ανάσταση του Λαζάρου" ::salut:: ::salut::
Spoiler (hover to show)
Καλή συνέχεια, παρακολουθώ με ενδιαφέρον ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #41 στις: Αυγούστου 03, 2011, 08:21:28 μμ »
Το θέμα σου είναι "φροντιστήριο" μοντελισμού
Οχι ρε παιδιά, μη λέτε τέτοια, υπάρχουν εδώ μέσα πολλές κατασκευές "φροντιστήρια" για να δείτε, εγώ απλώς την παλεύω με τα χρέπια. Πάντως αν κάπου βοηθάω και εγώ με καμμιά τεχνική, ειλικρινά χαίρομαι!

Λοιπόν, χρώματα Italeri. Εχθές σκαστός πήγα Καλφάκη και πήρα μερικά, συν διαλυτικό. Η πωλήτρια (της οποία το όνομα μονίμως, ως γνήσιο ζώο, ξεχνάω :oops: ) με διπλαρώνει και ρωτάει "Italeri παίρνεις; Περίμενε!" και σε λίγο μου δίνει ένα ασύρματο τηλέφωνο όπου στην άλλη άκρη της γραμμής ο Φου ξεκινάει και μου δίνει λεπτομερέστατες οδηγίες για το πως θα χειριστώ τα Italeri. Αν αυτό δε λέγεται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, τότε δεν ξέρω πως λέγετε!

Και σήμερα του ορμάω. Πειραματόζωο το γνωστό χρέπι Η-21. Περνάω το ελικοπτεράκι ένα Humbrol 140, πρώτον για αστάρι και δεύτερον για να ελέγξω μήπως χρειάζεται πουθενά αλλού στόκος. Ευτυχώς δε χρειαζόταν οπότε ανακάτεμα...

...και διαλυτικό...

...το οποίο είναι άσπρο :!: :!: :!:

Και εδώ άρχισαν τα προβλήματα. ΟΣΟ διαλυτικό και να πρόσθετα το χρώμα δεν αραίωνε με ΤΙΠΟΤΑ. Εντάξει λέω, είμαι ζώον, κάτι κάνω λάθος και το πλακώνω στο Azax και το χρωματάκι γίνετε νερό και ψεκάζετε ευκολότατα με απόλυτο έλεγχο, ιδού και το πρώτο χέρι. Μοιάζει λίγο με παιδικό παιχνίδι αλλά θα συνέλθει στη συνέχεια.

Ξάνοιγμα με άσπρο (πάντα Italeri και ΝΑΙ ΜΕ ΑΣΠΡΟ, κόντρα στο κατεστημένο!), πολύ αραίωση και πάλι με Azax και με τον Infinity και υπομονή φώτισμα τα panels τα οποία είναι μπόλικα. Μπορεί το αποτέλεσμα να δείχνει πολύ έντονο αλλά με μετριαστεί με την επερχόμενη ταλαιπωρία (wash κλπ)

Tα χρώματα; Κατά την άποψή μου είναι μια χαρά. Πάνω από το αστάρι (Humbrol) είναι τελικά αρκετά γερά στο πιάσιμο και αποκλείετε να τα σηκώσει μία καλή masking tape. Ψεκάζονται όμορφα και λίγο που δοκίμασα συμπεριφέρονται σωστά και με πινέλο. Εν ολίγοις μου αρέσουν και θα τα χρησιμοποιώ. Το θέμα με το διαλυτικό δε με πτοεί, μάλλον εγώ κάνω κάτι λάθος αλλά από τη στιγμή που έχω άλλη λύση θα συνεχίσω έτσι μέχρι κάποιος να μου ανοίξει τα ματάκια. Περιμένω να δω και ματ βερνίκι, αναμείνατε εντός της εβδομάδας.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 03, 2011, 08:30:57 μμ »
Ωραίο γίνεται :wink:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #43 στις: Αυγούστου 03, 2011, 09:16:15 μμ »
ευχαριστούμε για τις οδηγίες !
αναμενουμε τη συνεχεια με τα βερνίκια

συμφωνώ με την προσέγγιση περι λευκού και ύστερου "πλυσίματος" με σκούρα χρωματα.
προσωπικά ισως το δοκιμαζα με κάποιο τύπου Humbrol 72

εκτιμώ ότι το λευκό διαλυτικό είναι λάθος συσκευασία απο την ITALERi-VALLEJO

η πωλήτρια λέγεται Σοφία

αυτά
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #44 στις: Αυγούστου 03, 2011, 09:34:30 μμ »
Που πας και μπλέκεσαι κάθε φορά ρε παιδί μου!! Αλλά γι' αυτό ξεχωρίζεις (μοντελιστικά εννοώ.. ::glossa:: )

Ενδιαφέρον τα φαίνονται τα italeri.. Καλή συνέχεια!  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 03, 2011, 09:46:17 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 03, 2011, 11:22:33 μμ »
...

εκτιμώ ότι το λευκό διαλυτικό είναι λάθος συσκευασία απο την ITALERi-VALLEJO

''''

εαν εχεις όρεξη ...για δοκιμασε να ...διαλύσεις το λευκό διαλυτικό με ΑΖΑΧ και να το ψεκασεις
υποψιαζομαι μηπως είναι βερνίκι...
καπως ετσι ειναι τα "υδατοδιαλυτά" βερνικια της modelmaster και της microscale

::salut::
Σ.Σ.
Σταύρο και στη Vallejo το διαλυτικό της είναι ακριβώς όπως και της Italeri, πράγμα που σημαίνει πως δεν έχει γίνει λάθος στη συσκευασία από την Italeri. Πάντως κι εγώ μέχρι τώρα, τα Vallejo τα αραιώνω με νερό με πολύ καλά αποτελέσματα και μόλις προχτές, αγόρασα πρώτη φορά το γαλακτώδες αυτό διαλυτικό, αλλά δυστυχώς δεν έχω προλάβει ακόμα να το δοκιμάσω ::dontknow::

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 03, 2011, 11:47:40 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 03, 2011, 11:50:00 μμ »
Αρα λοιπόν είναι σωστό το διαλυτικό; Για δοκιμάστε και κανείς άλλος γιατί εγώ δεν τα κατάφερα...

Λοιπόν παρά τις αρχικές σκέψεις, είδα σχετικές φωτογραφίες και αποφάσισα να μασκάρω.

Μετά US tan, διαλυμένο με Azax και τέλος black green (RLM70) όπου, για να το δοκιμάσω και αυτό, το αραίωσα με μονοξείδιο του υδρογόνου. Καμμία διαφορά με το Azax, πάντα κατά τη γνώμη μου βέβαια. Και ιδού το αποτέλεσμα/

Στο κάτω μέρος σηκώθηκε το χρώμα ΑΛΛΑ εκεί είχε μπει ταινία 3Μ που έχει πιο οσχυρή κολλητικότητα από την Tamiya και φυσικά εγώ ο βιαστικός δεν άφησα ΚΑΘΟΛΟΥ χρόνο στα χρώματα, τα πάντα βάφτηκαν, μασκαρίστικαν και ξεμασκαρίστικαν σε 4-5 ώρες, ότι χειρότερο. Πάντως σε όλο το υπόλοιπο η ταινία της Tamiya δε δημιούργσε κανένα πρόβλημα.

Και τώρα θα αφήσω την κάμπια να ξεκουραστεί και θα πάω για ύπνο. Περιττό να σας πω πως σιχαίνομαι που το βλέπω, κατά τη γνώμη μου είναι εντελώς χάλια. Αύριο το πρωί θα το δω με άλλο μάτι μήπως και γλυτώσει το Fornet...

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 04, 2011, 12:03:39 πμ »
υποτίθεται πως είναι "παραλλαγή Βιετναμ" έτσι ?
για συνέχισε.........
 :wink:
Σ.Σ.

Tags: piasecki h-21c