Kωστα [ χρονια πολλα

] εγω εκανα μια προταση μονο και μονο για για ξεκινησει το θεμα σε κατασκευη.
Προσωπικα εχω οτι υπηρχε εκτος απο το IV με το επιμηκυμενο σασι και το 88αρι [ που κι αυτο θα βρεθει ] στο στοκ μου.
Δεν περνω τι με βολευε,ι αλλα με τις επιλογες F2, G, G late, H early H mid, H Late, J early, J mid J late με η χωρις zimmerit διμιουργειται ενας μεγαλος ογκος.
Αντε να βαλω και

επι βαγονιων, με απειρες επιλογες στον χρωματισμο, με διαφορετικες ποδιες η σιτες στον πυργο και στο σκαφος ,νομιζω υπεραρκει

. και πιστευω οτι οι περισσοτεροι εχουν και ενα τετοιο στο στοκ.
Για τα κοντοκαννα ειπα οχι γιατι περιοριζονται απο τον αριθμο μοντελων και χρωματολογικων επιλογων.
Για ολα τα αλλα που ολοι εχουμε λιγο πολυ, απλα αναρωτιεμαι, αν θελει καποιος να κανει ενα Pz IV θα περιμενει το φορουμ να ανοιξει θεμα?
Ενταξει, ολοι παιρνουμε κιτ και ας μην προλαβουμε τα φτιαξουμε ποτε.....[ εγω κλασσικο παραδειγμα

ρωτηστε τον Guderian ] ]αλλα για ενα ακομη κιτ και τοσο ιστορικο αρμα!!! ας παει το παλιαμπελο

Παντως σε καθε περιπτωση τον λογο τον εχει η διαχειρηση και ειναι δυσκολη η αποφαση τι, και γιατι.
Εγω την αποψη μου ειπα καθαρα για να βοηθησω στην συζητηση μια και δεν θα συμμετεχω λογο ελλειψης χρονου και για καποια πραγματα που εχω προγραμματισει σε κατασκευες σκρατς

[ κακες παρεες

]