Αποστολέας Θέμα: Ferrari 599 GTB Fiorano 1/24  (Αναγνώστηκε 21468 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
Ferrari 599 GTB Fiorano 1/24
« στις: Ιανουαρίου 18, 2011, 01:20:00 πμ »
Νέα χρονιά, νέο project, νέο layout παρουσίασης αλλά κλασσική για μένα θεματολογία...
Η αλήθεια είναι, ότι δεν είναι το μοναδικό (μοντελιστικό) θέμα που με απασχολεί, μιας και από τον πάγκο μου περιδιαβαίνουν 2-3 μοντέλα, αλλά από κάπου έπρεπε να ξεκινήσουμε την φετινή μας παρουσία στο modelclub!
Το θέμα αφορά την γνωστή, μεγάλη και φυσικά ακριβή 599 GTB. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έκανε και κάνα τρελό κλικ, μέχρι που την είδα ζωντανά...

Το κιτ ανήκει στη γνωστή σειρά της Fujimi χωρίς κινητήρα, σωστό σχήμα και καλή σχετικά λεπτομέρεια, ιδίως αν το συγκρίνεις π.χ. με τα κιτ των Maranello ή των F355, απο τα οποία είναι κλάσεις ανώτερο. Βέβαια έχει τα λαθάκια του και τις παραλήψεις του, αλλά αυτά θα τα δούμε στη διάρκεια της κατασκευής...

Θα χρησιμοποιηθεί επίσης το βελτιωτικό της Crazy Models. Επιπλέον σκέφτομαι να αλλάξω τις ζάντες του κιτ με αυτές στη φωτογραφία της εισαγωγής, αλλά δεν έχω προμηθευτεί ακόμη κάποιο σετ. Θα το αποφασίσω κατά τη διάρκεια της κατασκευής.

Γενικά σκοπεύω να το πάω σχετικά γρήγορα, τόσο για να προλάβω την έκθεση της Καβάλας στα τέλη Φλεβάρη, όσο και για να ασχοληθώ με τα πιο πολύπλοκα project που ακλουθούν.

Να είστε όλοι καλά... 
Με φιλικούς-συναδελφικούς χαιρετισμούς...
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
Απ: Ferrari 599 GTB Fiorano 1/24
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 18, 2011, 01:33:18 πμ »
Καλή αρχή Γιώργο φίλε μου  :wink:
 "κόλαση σκαρί" η Fiorano και μάλιστα η πιο high-tech των cavallino rampante  8) 

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 18, 2011, 08:44:39 πμ »
Καλη αρχη φιλε Γιωργο!
Κι εγω την εχω δει απο κοντα και ειναι πανεμορφη. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 18, 2011, 12:37:24 μμ »
Καλη αρχη ((τι πρωτοτυπο!!))  ::moshi44x42::

Αποσυνδεδεμένος Vaggouras

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 18, 2011, 11:24:45 μμ »
Καλή Αρχή !!!   (Πρωτότυο Νο 3....  :mrgreen: )

Σε νυχτομάγαζο παρακαρισμένη είχα δει λευκή και είχα μείνει εντελώς λ@λ@κ@ς.....
Που να την έβλεπα και σε κανά σωστό χρώμα.....

Προβλέπεται καμιά έκπληψη στο χρώμα ή θα πας σύμφωνα με αυτό της πρώτης φωτό?

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ελλαδιστάν
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 18, 2011, 11:52:27 μμ »
Καλή αρχή και από μένα.

Είναι ωραίο κιτ, και πιστεύω ότι θα το απολαύσεις!!!

Όσο για το χρώμα θα πρότεινα φυσικά το κόκκινο... Αντιρρήσεις κανείς;  ::M249SAW::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 19, 2011, 01:31:24 πμ »
Φίλοι που σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας... Μπορείτε να τα θεωρείτε λίγο τυπικά - πρωτότυπα ή ότι άλλο, αλλά πραγματικά είναι δύναμη, ιδίως σε μια δύσκολη μέρα σαν τη σημερινή. Οπότε η συμπαράσταση σας είναι πολύτιμη.
Το καπάκι είχε βαφτεί κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών με το Mica Red (μεταλλικό κόκκινο) της Tamiya (TS-39), οπότε δυστυχώς αυτή τη φορά δεν υπάρχει επιλογή χρώματος. (-Sorry Παναγιώτη  :wink:- Οι μπλε Φερράρι μου αρέσουν κι εμένα και σίγουρα θα φτιάξω μια με το χρώμα που προτείνεις. Αν κατάλαβα καλά, είναι λίγο πιο σκούρο από αυτό που είχα βάψει την 550. Σωστά?).

Εκ' των υστέρων, αναλύοντας τη διαδικασία του βαψίματος και  το μεταλλικό χρώμα, σκέφτηκα ότι ίσως να ήταν καλύτερο να έβαφα το αμάξωμα με ασήμι για υπόστρωμα και μετά το χρώμα. Την επόμενη φορά θα το δοκιμάσω...
Στη συνέχεια το αμάξωμα γυαλίστηκε (θέλει ένα χεράκι ακόμη τώρα που το βλέπω)... Το wax θα γίνει όταν βγει το μασκάρισμα για τα πλαίσια των θυρών. Η φωτογράφηση έγινε λίγο βιαστικά, οπότε ζητώ συγνώμη για την ποιότητα της...

Ελπίζω να σας αρέσει το βάψιμο και η συγκεκριμένη απόχρωση. Είναι και λίγο κόκκινη για να μην με κυνηγάει ο Απόστολος, ο Δημήτρης και να μην χρειάζεται να την ξαναβάψει με το photoshop ο Τάσος. :mrgreen:

"κόλαση σκαρί" η Fiorano και μάλιστα η πιο high-tech των cavallino rampante  8) 
Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου.. Για αυτό άλλωστε και οι επακόλουθες 599ΧΧ και GTO. Αλήθεια, πότε θα τις βγάλετε στην 1/24 κυρίες Fujimi ή Revell...

Είναι ωραίο κιτ, και πιστεύω ότι θα το απολαύσεις!!!
Αλήθεια, νομίζω οτι είναι το καλύτερο κιτ Φερράρι της Fujimi σε αυτη τη σειρά (εννοώ αυτά χωρις κινητήρα - και όχι τα enthusiast φυσικά)... Αν είχε πιο σωστά ψαλίδια και αμορτισέρ και ξεχωριστή εξάτμιση θα ήταν βέβαια πολύ καλύτερα.  Σε έναν ιδεατό κόσμο  :wink:,   θα ήθελα να συνδυασώ το κιτ της Revell (με κινητήρα- ανάρτηση) και αυτό της Fujimi... Στο μέλλον, φτιάχνωντας την GTO, ίσως...

Να είστε όλοι καλά... 
Με φιλικούς-συναδελφικούς χαιρετισμούς...

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 19, 2011, 12:12:34 μμ »
Γιωργο φιλε ωραιο βαψιμο!!Το χρωμα εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ!
Με την πρωτη ευκαιρια βαλε καμια καλυτερη φωτο να παρουμε ματι!
Καλη συνεχεια! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος TasosV83

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 19, 2011, 02:33:18 μμ »
Για άλλη μια φορά υπέροχο βάψιμο και ευχαριστώ που με έβγαλες απ το κόπο!!  :lol: :lol: :lol:
Βέβαια θα μπορούσες να τη κάνεις και κίτρινη, μέχρι εκεί όμως!!
Απίστευτο αυτοκίνητο πάντως και έχει κι έναν ήχο από άλλο πλανήτη!
Καλή συνέχεια Γιώργο

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 19, 2011, 08:52:36 μμ »
Καλησπέρα Γιώργο,

Προς στιγμήν τη γλίτωσες με το χρώμα.  :mrgreen:

ʼντε καλή συνέχεια!

::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 19, 2011, 10:19:13 μμ »
Γιωργο φιλε ωραιο βαψιμο!!Το χρωμα εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ!
Με την πρωτη ευκαιρια βαλε καμια καλυτερη φωτο να παρουμε ματι!
Καλη συνεχεια! ::salut::
Σε ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη... Έβγαλα ακόμη μερικές φώτο αλλα πάλι ήταν χάλια... Το χρώμα ίσως δεν βοηθάει...
Η μόνη που διασώθηκε κάπως είναι αυτή:

Ελπιζω να υπήρξε μια βελτίωση σε σχέση με τις προηγόυμενες.

Καλησπέρα Γιώργο,
Προς στιγμήν τη γλίτωσες με το χρώμα.  :mrgreen:
ʼντε καλή συνέχεια!
 ::keep_mod::
Για άλλη μια φορά υπέροχο βάψιμο και ευχαριστώ που με έβγαλες απ το κόπο!!  :lol: :lol: :lol:
Βέβαια θα μπορούσες να τη κάνεις και κίτρινη, μέχρι εκεί όμως!!
Απίστευτο αυτοκίνητο πάντως και έχει κι έναν ήχο από άλλο πλανήτη!
Καλή συνέχεια Γιώργο
Τάσο και Απόστολε σας ευχαριστώ πολύ..

Α, μιας και το θυμήθηκα... Όπως σας είχα πει, οι ζάντες του κιτ δεν μου πολυαρέσουν και λέω να πάω σε κάτι aftermarket 20'.
Για 599 βρήκα αυτές :
http://modelpower.net/product_info.php?cPath=21_36&products_id=1399
http://modelpower.net/product_info.php?cPath=21_36&products_id=1397

Τι λέτε? Ποιά απο τις δύο? Καμιά άλλη πρόταση?
Σας ευχαριστω για το χρόνο σας και τα σχόλια σας  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 19, 2011, 10:33:25 μμ »
Καρφωτος για τις αραχνες!!!!
Προτεινω τις BBS ::salut::
Πολυ λεπτα μπρατσα εχουν οι αλλες.....

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 19, 2011, 10:54:51 μμ »
Συμφωνώ με το Χρήστο, ή μπορείς να δοκιμάσεις και κάποιο άλλο σετ BBS (παρόμοιας αισθητικής) από Fujimi, ή Aoshima.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 19, 2011, 11:35:49 μμ »
Φίλε Γιώργο ωραίο και "στρωτό" το βάψιμο σου  :!:  Τώρα για τις ζάντες εγώ θα έβαζα με κλειστά μάτια τις πρώτες (BBS) απο αυτές που παρέθεσες  :wink:  Δεν της πάνε "άδειες" ζάντες λόγω όγκου του αμαξώματος....άλλωστε και στην φώτο της original (στο αρχικό σου post) παρόμοιες φοράει.
 Το blu notte είναι το x349 της Ferrari, βασικά ενα μαύρο που "μπλεδίζει" στο φώς....μια τέτοια με προσπέρασε έξω απο το Torino με +200 και έτρεμε το σύμπαν γύρω  :D :D  Αν ενδιαφέρεσαι για το βαθύ κόκκινο μεταλιζέ (σαν και πάλι του original στο πρώτο σου post) είναι το Rosso profondo cillegia (κερασί ελληνιστί) και βγαίνει απο την Humbrol έτοιμο (εχω κάπου ενα κουτάκι να δώ το Νο του)...
 Τώρα όσον' αφορά ήχο Ferrari προσωπικά πιστεύω οτι την γερο-F-40 απλά ΔΕΝ την φτάνει καμμιά άλλη....γουργουρητό αίλουρου στο ρελαντί και ξερόβηχας θηρίου στο ανέβασμα στροφών  8) 8) 8)

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδική - Καβάλα
  • Πάνος - Pashion for model cars!
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 20, 2011, 12:03:48 πμ »
Kαλή αρχή Γιώργο!
Tόσα πολλά ωραία μοντέλα... Τόσο τεμπέλης εγώ...

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 20, 2011, 08:47:55 πμ »
Καλή αρχή Γιώργο, αν και για μένα δεν είναι καινούργιο το θέμα σου αφού την έχω δεί από τα Χριστούγεννα.
Αλλά -ένα μεγάλο αλλά - δεν είναι κούκλα η κάτασπρη που έβαψε ο άλλος για το MOTY :?: Συγνώμη αλλά παγιδεύει το μάτι και την χαζεύεις επί ώρα. Προσωπική άποψη βέβαια.

Η 1399 είναι η ζάντα που του ταιριάζει απόλυτα. Η 1397 αφήνει πολύ ορατό δίσκο και μοιάζει καγκουριά

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 20, 2011, 06:33:08 μμ »
Παναγιώτη και Σταύρο σας ευχαριστώ...

Αλλά -ένα μεγάλο αλλά - δεν είναι κούκλα η κάτασπρη που έβαψε ο άλλος για το MOTY :?: Συγνώμη αλλά παγιδεύει το μάτι και την χαζεύεις επί ώρα. Προσωπική άποψη βέβαια.
Όντως σε άσπρο δείχνει πολύ όμορφη... Γενικά το άσπρο δείχνει πολύ στα ευμεγεθή σπορ αυτοκίνητα... Αλλά και το Mica red καλο δείχνει νομίζω. Βασικα είναι πολυ καλύτερο απο κοντά αλλα δεν μπορώ να βγάλω μια σωστη φώτο να σας το δείξω.

Το blu notte είναι το x349 της Ferrari, βασικά ενα μαύρο που "μπλεδίζει" στο φώς....μια τέτοια με προσπέρασε έξω απο το Torino με +200 και έτρεμε το σύμπαν γύρω  :D :D  Αν ενδιαφέρεσαι για το βαθύ κόκκινο μεταλιζέ (σαν και πάλι του original στο πρώτο σου post) είναι το Rosso profondo cillegia (κερασί ελληνιστί) και βγαίνει απο την Humbrol έτοιμο (εχω κάπου ενα κουτάκι να δώ το Νο του)...

Κατάλαβα φίλε πιο εννοείς... Για το κόκκινο μεταλιζέ της Humbrol με ενδιαφέρει ο κωδικός...
Spoiler (hover to show)

Τώρα όσον' αφορά ήχο Ferrari προσωπικά πιστεύω οτι την γερο-F-40 απλά ΔΕΝ την φτάνει καμμιά άλλη....γουργουρητό αίλουρου στο ρελαντί και ξερόβηχας θηρίου στο ανέβασμα στροφών  8) 8) 8)

Για τα ηχητικά... η F40 έχει μοναδικό και "αντρίκιο" ήχο... Αλλα γενικά ηχητικά προτιμω τους V12. Στην συνάντηση Ελλήνων-Τούρκων ιδιοκτητών Φερραρι στις Σέρρες, η F50 του Τζίγκερ έγραφε φοβερα ηχητικά...
Αλήθεια, μήπως έχει κάποιος φωτογραφικό υλικό απο τη συγκεκριμένη εκδήλωση, να το ανεβάσει... Θα ήμουν ευγνώμων γιατι εγω, στον κόκκινο πυρετο που βρισκόμουν, είχα ξεχάσει τη φωτογραφική.

Για τις ζάντες θα πάω για τις BBS... Σας ευχαριστώ για τη γνώμη σας  ::salut::  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος iliasbass

• χρόνος... ποτέ δεν είναι αρκετός...
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 20, 2011, 11:41:06 μμ »
μιας και εισαι τρελος ιταλοφιλος εχε στα υπ'οψιν σου αυτο... GTO ALITALIA & MARTINI...
http://www.mat.fi/n_index.php?nav=gallery_view&gallery=martiniferrari10052009.xml&back=RACING
http://www.mat.fi/n_index.php?nav=gallery_view&gallery=newsferrarisonice.xml&back=RACING
3% μοντελιστης
97% θαυμαστης των εργων σας...

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 21, 2011, 12:57:42 πμ »
μιας και εισαι τρελος ιταλοφιλος εχε στα υπ'οψιν σου αυτο... GTO ALITALIA & MARTINI...
http://www.mat.fi/n_index.php?nav=gallery_view&gallery=martiniferrari10052009.xml&back=RACING
http://www.mat.fi/n_index.php?nav=gallery_view&gallery=newsferrarisonice.xml&back=RACING
Σε ευχαριστώ για τα Link... Βεβαία δεν είναι GTO αλλά 308, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει... γιατι... :arrow:
 ::arrowred:: άθελα σου, με κάνεις να αποκαλύψω ένα από τα project που δουλεύω αυτό τον καιρό... προσπαθώ δηλαδή να μετατρέψω σε αγωνιστική rally  , μια πολιτική 308. Θα έχετε νέα όταν τελιώσω την 599  :wink:
 ::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 21, 2011, 10:19:10 πμ »
Σε ευχαριστώ για τα Link... Βεβαία δεν είναι GTO αλλά 308, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει... γιατι... :arrow:
 ::arrowred:: άθελα σου, με κάνεις να αποκαλύψω ένα από τα project που δουλεύω αυτό τον καιρό... προσπαθώ δηλαδή να μετατρέψω σε αγωνιστική rally  , μια πολιτική 308. Θα έχετε νέα όταν τελιώσω την 599  :wink:

Τι μας κανεις τωρα!Αυτο Γιωργο θελω να το δω,μην το καθυστερεις!!!

Αποσυνδεδεμένος overlord

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Στην πολη που γραφεται με 2 "σ" και προφερεται με 2 "λ"..
« Απάντηση #20 στις: Ιανουαρίου 24, 2011, 04:14:57 πμ »
Ωπ!Φαινεται πως εχασα επεισοδια εδω.Και τι βλεπω?Μια 599 GTB.Οταν λεω εγω πως εισαι κρυφοκυριλες.... ::glossa::Φτιαξε και μια 456 και βαλτες μαζι ψηλα στο ραφι με πινακιδα "wishful thinking" :mrgreen: :mrgreen:
Anyway,εχω ολο τον χρονο να σε κραξω,οποτε τωρα θα περιοριστω σε μερικες ερωτησεις - παρατηρησεις:
Το χρωμα στις πρωτες φωτο (προ γυαλισματος) φαινεται να ειναι ενα υπεροχο σκουρο κοκκινο που τεινει στο κερασί.Στις μετα γυαλισματος φαινεται να μεταμορφωνεται σε απλο κοκκινο με εντονα ιχνη περλας.Που βρισκεται η αληθεια?(και μη μου πεις πως The truth is out there,μας ταπαν κι'αλλοι καλυτερα ::glossa::)
Γιατι θελεις να αλλαξεις τις ζαντες οταν οι μανισιες ειναι τοσο ομορφες?

Υ.Γ. 1
Το βαψιμο ειναι επιεικως φανταστικο (κυριοι διαχειριστες αιτουμαι την επαναφορα του εμοτικον που χειροκροταει.δηλαδη επειδη καποιους τους καθεται στον λαιμο εμεις τι φταιμε?).

Υ.Γ. 2
Σε ασπρο οντως τα σπαει (ξερω,σοκαριστηκες τωρα,αλλα αυτη ειναι η αληθεια.το κοκκινο ανηκει στις πιστες ή σε οτι παραπεμπει σ'αυτες).

Υ.Γ. 3
Μην το ξεχασω:Στο ραφι βαλε και τις 575 ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Καλη συνεχεια φιλε
 ::salut:: ::salut:: ::salut::
Understeer is when you hit a wall with the front of your car.
Oversteer is when you hit a wall with the back.
Power is how fast you hit the wall.
Torque is how far you move the wall after the hit.

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 25, 2011, 02:04:52 μμ »
Τι μας κανεις τωρα!Αυτο Γιωργο θελω να το δω,μην το καθυστερεις!!!
Θα το δεις, ελπίζω... οχι άμεσα άλλα σύντομα  :arrow: :!: :!: :!: :wink:

Ωπ!Φαινεται πως εχασα επεισοδια εδω.Και τι βλεπω?Μια 599 GTB.Οταν λεω εγω πως εισαι κρυφοκυριλες.... ::glossa::Φτιαξε και μια 456 και βαλτες μαζι ψηλα στο ραφι με πινακιδα "wishful thinking" :mrgreen: :mrgreen:
Η 456 είναι έτοιμη... Αν μου την δώσει πίσω η ανιψιά!!! ΥΓ. Χωρις πλάκα σκέφτομαι να μετατρέψω το στατικό της Burrago σε μοντέλο...

Anyway,εχω ολο τον χρονο να σε κραξω,οποτε τωρα θα περιοριστω σε μερικες ερωτησεις - παρατηρησεις:
Το χρωμα στις πρωτες φωτο (προ γυαλισματος) φαινεται να ειναι ενα υπεροχο σκουρο κοκκινο που τεινει στο κερασί.Στις μετα γυαλισματος φαινεται να μεταμορφωνεται σε απλο κοκκινο με εντονα ιχνη περλας.Που βρισκεται η αληθεια?(και μη μου πεις πως The truth is out there,μας ταπαν κι'αλλοι καλυτερα ::glossa::)
Στη διαθεση σας για όσο κράξιμο θέλετε  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Η απόχρωση είναι αυτή που φαίνεται στις αρχικές φωτογραφιές. Μετά το γυάλισμα, την έβγαλα φώτο στο μπαλκόνι αλλά το φυσικό φως αλλοιώνει την απόχρωση.
Το χρώμα ελιναι όντως σκούρο κοκκινο που τεινει στο κερασί με κάποιους μεταλικούς κόκκους.

Γιατι θελεις να αλλαξεις τις ζαντες οταν οι μανισιες ειναι τοσο ομορφες?
Μου είχαν κολλήσει άσχημα οι μανισιες από την αρχή... Όταν έρθουν οι νέες θα τη βγάλω φώτο και με τις δύο και θα αποφασίσουμε..., δημοκρατικά :!: :wink:

Υ.Γ. 1
Το βαψιμο ειναι επιεικως φανταστικο (κυριοι διαχειριστες αιτουμαι την επαναφορα του εμοτικον που χειροκροταει.δηλαδη επειδη καποιους τους καθεται στον λαιμο εμεις τι φταιμε?).
Υ.Γ. 2
Σε ασπρο οντως τα σπαει (ξερω,σοκαριστηκες τωρα,αλλα αυτη ειναι η αληθεια.το κοκκινο ανηκει στις πιστες ή σε οτι παραπεμπει σ'αυτες).
Υ.Γ. 3
Μην το ξεχασω:Στο ραφι βαλε και τις 575 ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Καλη συνεχεια φιλε
Το άσπρο κι εμένα μου αρέσει... Για εσένα δεν το περίμενα... Η 575 περιμένει ήδη...
Σε ευχαριστώ για τα καλά λογια και την υποστήριξη  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #22 στις: Ιανουαρίου 25, 2011, 05:27:39 μμ »
Δε μου αρέσει καθόλου!!

Το βαψιμο σου είναι υπερβολικά αψογο και με κάνει να βγάζω καντίλες από τη ζήλεια μου!!!  ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::evil4:: ::evil4:: ::angel_evil:: ::angel_evil:: ::angel_evil:: :twisted:
Η γυαλάδα που έχει η FERRARI σου και πρίν το WAX είναι άθλια γιατί με στραβώνει και επίσης, ακόμα και από τον υπολογιστή, βλέπω καθαρά την φάτσα μου και δε ψήνομαι καθόλου γιατί θέλω ξύρισμα και βαριέμαι!! :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: 8) 8) ::glossa:: ::glossa:: ::evil4::
Οι ζάντες (ασυζητητί τις αράχνες :D :D :D) που θες να βάλεις ειναι απαράδεκτες και ταιριάζουν καλύτερα στο Golfακι μου!!
Επίσης η ζώνη ασφαλείας μου τσαλακώνει το γιακά του πουκαμίσου μου!!! ::angel_evil:: ::angel_evil::

Την όλη κατάσταση τη σώζει η γλυκύτατη ανηψούλα σου που έχει γούστο στα αμάξια!!!!! :) :)
Spoiler (hover to show)

Καλή συνέχεια φίλε και για εμψύχωση εδώ είμαστε γιατί αν περιμένουμε να δούμε κάτι επιλήψιμο στα μοντέλα σου...............

Καλό απόγευμα
Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος .JOHNY.B.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
« Απάντηση #23 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 09:02:18 μμ »
Ωωωωπ ! Συγνωμη λαθος forum...
Life sucks and then....you die!!!

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #24 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 09:08:37 μμ »
Δε μου αρέσει καθόλου!!
Επιτέλους, περιμενα να βγάλεις τον πραγματικό σου χαρακτήρα  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Καλή συνέχεια φίλε και για εμψύχωση εδώ είμαστε γιατί αν περιμένουμε να δούμε κάτι επιλήψιμο στα μοντέλα σου...............
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου... Τα μοντέλα μπάζουν σε πολλά σημεία, αλλα πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι...

Spoiler (hover to show)
Spoiler (hover to show)

Tags: