Αποστολέας Θέμα: Τεχνικη κατασκευης ζωνων ασφαλειας για αεροσκαφη.  (Αναγνώστηκε 1983 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος babi_rg

• Μπάμπης
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Ανδραβίδα-Θεσ/νικη
  • 117cw phantom phlyers.
Αδερφια μηπως καποιος μπορει να μου πει ή να ποσταρει καποια τεχνικη κατασκευης ζωνων ασφαλειας για  καθισματα αεροσκαφων?
Θελω να ασχοληθω λιγο περισσοτερο με το cockpit.Καιρος να αναβαθμιζομαστε λιγακι. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
Απ: Τεχνικη κατασκευης ζωνων ασφαλειας για αεροσκαφη.
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 13, 2010, 12:07:51 πμ »
Ψάξε λίγο παραπάνω πριν ρωτήσεις ,συνήθως οι απαντήσεις υπάρχουν ήδη....  ::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,9150.0.html...από τον εξαιρετικό Corto....

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 13, 2010, 12:31:16 πμ »
 μπορείς βέβαια να επιλέξεις και την εύκολη λύση των έτοιμων ζωνών και να αποφύγεις την ταλαιπωρία της ιδιοκατασκευής.  Τα βελτιωτικά σετ για κόκπιτ που κυκλοφορούν εταιρίες όπως CMK, Aires, Part, Eduard, έχουν παντα και τις ζώνες σε photoetched. Επίσης αν δεν θες να αγοράσεις ολόκληρο βελτιωτικό, η Eduard κυκλοφορεί σετ αποκλειστικά για ζώνες, διαφόρων αεροποριών. Στα πιο πρόσφατα σετ μάλιστα είναι ήδη έτοιμες βαμένες στα κατάλληλα χρώματα. Κάθε σετ περιέχει ζώνες για 5-6 αεροσκάφη (πχ. Ιαπωνικού ναυτικού Β' ΠΠ) και με κόστος λιγότερο από 10 ευρώ νομίζω ότι ο μόνος λόγος να φτιάξεις μόνος σου ζώνες είναι αν δεν βρίσκεις έτοιμες για το κιτ που θες.

Αποσυνδεδεμένος babi_rg

• Μπάμπης
  • Scale 1/72
  • *
  • 117cw phantom phlyers.
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 14, 2010, 10:37:44 πμ »
Ψάξε λίγο παραπάνω πριν ρωτήσεις ,συνήθως οι απαντήσεις υπάρχουν ήδη....  ::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,9150.0.html...από τον εξαιρετικό Corto....

Φιλε mastora εψαξα πριν ρωτησω.Δυστυχως,μαλλον καπου μου ξεφυγε και δεν το ειδα.Ζητω συγγνωμη.Ευχαριστω για τη βοηθεια.

Αποσυνδεδεμένος babi_rg

• Μπάμπης
  • Scale 1/72
  • *
  • 117cw phantom phlyers.
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 14, 2010, 10:47:29 πμ »
Πολυ κατατοπιστικο το ποστ του φιλου Corto αλλα δεν με βοηθαει επειδη τις θελω για συγχρονα μαχητικα αεροσκαφη.Μαλλον θα καταληξω στη λυση που μου προτεινει ο GRmodeler.
Σας ευχαριστω ολους.

Tags: Æùíåò